Toimintakeskus Kiikari

Toimintakeskus Kiikari

Toimintakeskus Kiikari tarjoaa toimintaa, joka on suunnattu yli 29-vuotiaiden henkilöiden työ- ja toimintakyvyn parantamiseen. Kiikari järjestää kuntouttavaa työtoimintaa ja sosiaalista kuntoutusta. Kuntouttavan työtoiminnan tarkoituksena on parantaa mahdollisuuksia päästä takaisin työelämään tai löytää opiskelupaikka, sekä pitkäaikaistyöttömän henkilön elämänlaadun parantaminen. Kuntouttavaa työtoimintaa toteutetaan kaupungin eri yksiköissä, valtiolla, säätiöissä, seurakunnissa ja yhdistyksissä.

 

Voidaksesi osallistua kuntouttavaan työtoimintaan tarvitset aktivointisuunnitelman, jonka TE-toimiston ja kunnan edustajat tekevät yhdessä sinun kanssasi. Osallistut toimintaan 3-24 kuukautta, 1-4 päivänä viikossa. Työaika on 4 tuntia päivässä.

 

Kuntouttavan työtoiminnan ajalta saat työttömyysetuutta tai toimeentulotukea. Lisäksi maksetaan 9 € kulukorvausta niiltä päiviltä, kun osallistut toimintaan. Koska et ole työsuhteessa, palkkaa ei makseta. Toimintaan osallistuessasi olet työnhakija.

Kiikarin toiminnan ideologiana on tasa-arvoisuus, yhteisöllisyys ja osallisuus. Kiikarissa työskentelee kaksi ohjaajaa, jotka voivat auttaa arjenhallintaa, opiskelua ja työllisyyttä koskevissa asioissa.

Osoite:
Vapparintie 15, alakerta, 21600 Parainen

Vastaava ohjaaja Caroline Backman, caroline.backman@pargas.fi, puh. 040 488 5965

Sosiaaliohjaaja Arja Santapukki, arja.santapukki@pargas.fi, tel. 040 488 5966