Bussiaikataulut

Linja-autojen aikataulut ja liput


Paraisille ja Paraisilta liikennöivät linja-autot:

TLO/Saaristobussi
Turku–Parainen, Turku–Nauvo–Korppoo–Houtskari
Linjat 801–802 ja 901–904

Taivassalon auto
Turku-Kustavi (Heponiemi--> Iniö)


Liput:

30 päivää voimassa oleva Seutu+-kausilippu
Seutu+ matkalippuvalikoima laajenee Turun seudulla. Jo aiemmin käytössä on ollut Seutu+ kausilippu, jolla voi matkustaa Turun seutuliikenteen yhteysväleillä rajattomasti 30 vuorokauden ajan. Lisäksi lipulla on voinut tehdä jatko- ja vaihtomatkoja Turun seudun Föli-liikenteessä. Kausilippu oikeuttaa matkustamaan rajoituksetta 30 päivää se maksaa 65 euroa.

Seutu+ 10-kerran sarjalippu (10)
Vuoden vaihteessa 2022-2023 Turun seudulla otetaan myös kymmenen matkan sarjalippu, jolla voi tehdä yksittäisiä seutumatkoja. Sarjalippu ei käy Föli-liikenteessä jatko- ja vaihtomatkoilla. Kymmenen matkan (10) sarjatuotteen hinta on 50 e.

Tammi-huhtikuun ajan hinnat ovat arvonlisäveron verran edullisemmat, koska Suomessa tapahtuvat henkilökuljetuspalvelut vapautetaan väliaikaisesti arvonlisäverosta.
Kertaliput ja kausiliput ovat siten ajanjaksolla 1.1.-30.4.2023 normaalia edullisemmat – kausilipun hinta on määräaikaisesti 59 e ja kymmenen matkan sarjalipun hinta on 45 e.

Voit valita joko mobiilisovelluksen tai perinteisen kortin. 
Lipun voi hankkia kaupungintalon infopisteestä tai muista Seutu+-palvelupisteistä.
Lipun voi ladata Seutu+-mobiilisovelluksella, Seutu+-verkkosivuilla tai palvelupisteissä.

Lisätietoa Seutu+-lipusta löydät osoitteesta www.seutuplus.fi.

Matkahuollon vuosilippu
Vuosilippuun voi ladata 44 tai 22 yhdensuuntaista matkaa. Hinta määräytyy reitin mukaan. Lipun voi ostaa Matkahuollosta ja ladata Bussiliput-sovelluksella, R-kioskeilla tai linja-autoissa.

Matkahuollon kertalippu
Hinta määräytyy reitin mukaan. Lipun voi ostaa Matkahuollon palvelupisteistä, verkkokaupasta ja mobiilisovelluksella tai linja-autoista.

Täältä löydät lisätietoa muun muassa Matkahuollon eri lipputuotteista ja hinnoista: Matkahuolto