Murupolku

Avoimia työpaikkoja

Avoimia työpaikkoja

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, noin 15 300 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Keskustamme on lähellä suuria kaupunkeja: Turkuun ajaa alle puolessa tunnissa (23 km), Helsinkiin on matkaa 173 km ja Tampereelle 180 km. Olemme kaksikielinen paikkakunta, ja meillä tulee mainiosti toimeen kummallakin kotimaisella.

Kaupunkimme on merkittävä työnantaja ja meitä työntekijöitä on kaiken kaikkiaan noin 1000. Olemme tehneet kaupunkistrategiaamme Luova saaristo -teemalla ja tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että olemme uteliaita, eteenpäin pyrkiviä ja ennakkoluulottomia. Me uskallamme luottaa vahvuuksiimme ja olla erilaisia - haluaisitko sinä olla yksi meistä?

Kerromme avoimista työpaikoistamme täällä verkkosivuillamme, Kuntarekry-palvelussa ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoistamme löydät myös Työministeriön verkkosivuilta www.mol.fi.  


AVOIMET TYÖPAIKKAMME:

 

Tekniset tukipalvelut:

 

KIINTEISTÖNHOITAJA

Tekniset tukipalvelut – kiinteistöt julistaa haettavaksi kiinteistönhoitajan työsopimussuhteen kokopäiväisenä Paraisten kunta-alueelle. Työsuhde on vakinainen. 

Työtehtäviin sisältyvät:
-    kiinteistöjen kunnossapitoon, ylläpitoon ja kiinteistönhoitoon liittyvät tehtävät
-    kiinteistöjen teknisten varusteiden ja laitteiden ylläpidon ja huollon seuranta.

Kelpoisuusehdot:
-    riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
-    kokemus kiinteistöjen kunnossapito-, kiinteistönhoito- tai ylläpitotehtävistä
-    riittävät atk-taidot kiinteistöautomatiikan hallintaan
-    vähintään B-luokan ajokortti.

Lisäksi arvostamme:
-    LVIS-tekniikan perustietojen hallintaa
-    yhteistyökykyä ja joustavuutta
-    kiinteistöalan koulutusta ja sähköasennustaitoja.

Palkkaus määräytyy TS-sopimuksen mukaisesti. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävässä aloittamista.

Tiedustelut ja lisätiedot tehtävästä: kiinteistöpäällikkö Seppo Pihl, puh. 0400 451 424, seppo.pihl@parainen.fi, tai tekninen isännöitsijä Jari Salminen, puh. 040 759 9045, jari.salminen@parainen.fi.

Hakemukset työ- ja opiskelutodistuksineen lähetetään 5.2.2020 klo 14.00 mennessä osoitteeseen: Paraisten kaupunki, Tekniset tukipalvelut, Rantatie 28, 21600 Parainen. Kuoreen merkintä ”Kiinteistönhoitaja”. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

 


Varhaiskasvatusyksikkö:

 

LASTENTARHANOPETTAJIEN ja LASTENHOITAJIEN SIJAISUUKSIA

Paraisten kaupungin varhaiskasvatuksessa on jatkuva rekrytointi lastentarhanopettajien ja lastenhoitajien lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin. Meillä on yhdeksän päiväkotia ja viisi ryhmäperhepäivähoitopaikkaa. Yksi päiväkodeistamme on ympärivuorokautinen. Soveltuvista työtehtävistä ja toimipisteistä sovitaan jokaisen työntekijän kanssa erikseen.

Koulutus tai pitkäaikainen kokemus vastaavista tehtävistä sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on toivottavaa. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita tekemään sijaisuuksia. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Saaristokaupunki tarjoaa inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön. Varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat saaristokulttuuri, kaksikielisyys ja ulkoilmapedagogiikka. Kannustamme huomaavaisuuteen, luovuuteen ja moniammatillisuuteen.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, täytä sähköinen hakemus kuntarekry.fi-palvelun kautta, työnumero 212142.

Tiedusteluihin vastaa päiväkodinjohtaja Monika Karlsson 050-5333478


Sosiaali- ja terveydenhuolto:

 

Toimistoassistentti, vanhustenhuolto

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen: 

Haemme TOIMISTOASSISTENTTIA Paraisten kaupungin vanhustenhuollon hallintoon. Työsuhde alkaa 17.2.2020 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu toistaiseksi.

Oletko hyvä organisoimaan ja hoitamaan useita tehtäviä samanaikaisesti? Pidätkö itsenäisestä, nopeatahtisesta ja joustavasta työskentelystä? 

Vanhustenhuollon toimistoassistentin tehtäviin kuuluu vanhustenhuollon yksikköjohtajan tukeminen monipuolisissa toimistotehtävissä, kokoussihteerinä toimiminen, dokumentointi, tilastointi, raporttien kirjoittaminen, sopimusten tarkastaminen, arkistointi, tiedotus ja postin hoitaminen. 

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai kaupallisen alan ammatillinen perustutkinto, tai vastaava aikaisempi koulutus sekä ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito.

Hakijalta edellytetään myös hyviä ja ajantasaisia IT-taitoja. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta toimistoassistentin työstä, mutta se luetaan eduksi.  Ansioksi luetaan myös sosiaali- ja terveysalan koulutus tai kokemus.

Toivomme, että olet järjestelmällinen, vastuuntuntoinen ja edistät hyvää työilmapiiriä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn nopeasti kehittyvässä toiminnassa, esimiehen tuen ja mukavat kollegat. Työhön valmiiksi kuuluvien 
työtehtävien lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti. 

Työaika: 36,75 tuntia viikossa.

Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Tervetuloa hakemaan paikkaa! Ehkä juuri sinusta tulee tiimimme uusi jäsen! 

Tiedustelut: Vanhustyön johtaja Camilla Bergman-Kärpijoki, puh. 050 596 2614 tai camilla.bergman-karpijoki@parainen.fi. 

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 272820. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 10.2.2020 klo 12.00.
 

Lähihoitaja, vanhustenhuolto, Iniö

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen: 

LÄHIHOITAJA vanhustenhuollon Aftonro-palveluasumisyksikköön Iniöön. Kolmevuorotyö. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja se alkaa mahdollisimman pian.  
Lähihoitajan kelpoisuusvaatimukset: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund, puh. 050 439 1957.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, työavain 270993. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 31.1.2020 klo 12:00.

 

Lähihoitaja, vanhustenhuolto Nauvo

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen:

LÄHIHOITAJA vanhustenhuoltoon Nauvoon. Työ jakautuu Grannasin palvelutalon (50 %) ja kotihoidon (50 %) kesken. Kolmevuorotyö. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu toistaiseksi. 

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Lisätietoja antaa vanhustyön ohjaajan sijainen Medris Jurs puh. 040 488 5589.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain272833. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 10.2.2020 klo 12.00.

 

Lähihoitaja, vanhustenhuolto kotihoito

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen:

LÄHIHOITAJA vanhustenhuollon kotihoitoon. Työtehtävänä kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö sisältäen perushoitoa ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Tehtävät ovat esimerkiksi ruokailusta, lääkityksestä sekä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa, monipuolista, innostavaa ja haastavaa. Työtä tehdään asiakkaan kanssa laaditun, asiakkaan tarpeet huomioivan, hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Työ on kaksivuorotyötä ja työsuhde on voimassa toistaiseksi ja se alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimukset: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös tammikuun aikana valmistuvat lähihoitajaopiskelijat huomioidaan haussa.

Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Maarit Silvan, puh. 050 596 2615 tai palvelupäällikkö sij. Suvi Simelius-Nieminen, puh. 040 141 7394.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, työavain 270400. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 20.1.2020 klo 12:00.

 

 

Jatkuva rekrytointi:

 

SAIRAANHOITAJIA JA LÄHIHOITAJIA Paraisten terveydenhuoltoon. Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin

Sairaanhoitajan kelpoisuusehdot: Sairaanhoitajan tutkinto ja hyvä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme henkilöiltä tartuntalain §48 mukaista rokotesuojaa.

Myös alojen opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti  www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 205372. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten terveyskeskus/ Pia Nedermo, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai terveyskeskus@parainen.fi.

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat:
Osastonhoitaja Jaana Orava, akuutti ja kuntouttava vuodeosasto puh. 040 488 5524 tai Osastonhoitaja Sari Gustafsson, Malmkullan vuodeosasto puh. 040 488 5843 tai Janette Sundqvist, puh. 040 488 5503 
 

LÄHIHOITAJIA VANHUSTENHUOLTOON, kotipalvelu/Parainen
Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Kotihoidossa ajokortti on välttämätön.
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 134087. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi.

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat:
Maarit Silván, puh. 050 596 2615 tai
Monika Gestranius, puh. 044 358 5840 
 

Tarvitsemme VUOSILOMA- JA TYÖVAPAASIJAISIA  terveydenhuollon ja vanhustenhuollon kaikkiin ammattiryhmiin!

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta. Hakemuksen voi myöskin tarvittavine todistuksineen toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi

SAIRAANHOITAJA
Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työskentelyyn potilaiden kanssa, stressinsietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä.  Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi  työnumero 165947.

LÄHIHOITAJA
Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi työnumero 165948.

HOITOAPULAINEN, PARAINEN
Hoitoapulaisen kelpoisuusehdot: Soveltuva koulutus tai pitkä kokemus työstä. Kielitaitovaatimuksena on riittävän ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi  työnumero 165956

LAITOSAPULAINEN, PARAINEN
Pätevyysvaatimuksena on alan koulutus tai pitkäaikainen kokemus sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi  työnumero 165958 . 

Ota yhteyttä: 
Vastaava sairaanhoitaja Janette Sundqvist / Lääkärivastaanotto  040 488 5503
Osastonhoitaja vs Jaana Orava / Vuodeosasto 040 488 5524
Osastonhoitaja vs Sari Gustafsson / Malmkulla vuodeosasto  040 488 5843
Vanhustyön ohjaaja  vs Medris Jurs / Grannas, Nauvo 040 488 5589
Vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas / Sateenkaari, Korppoo  040 458 0400
Vanhustyön ohjaaja Annika Brunnsberg / Fridhem, Houtskari 040 488 5590
Vanhustyön ohjaaja Annika Brunnsberg / Aftonro, Iniö 040 488 5590
Vastaava sairaanhoitaja Tove Lehtinen / kotisairaanhoito, Parainen  040 488 5566
Yksikönpäällikkö Camilla Bergman-Kärpijoki /vanhustenhuolto, Parainen 050 596 2614
Vastaava ohjaaja Maarit Silván / kotipalvelu, Parainen  050 596 2615
Palveluasumisen ohjaaja Carina Willberg / palveluasuminen, Parainen 040 020 2848
Muistikoordinaattori vs Marika Cederlöf / vanhusten päivätoiminta  040 488 6055

tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi
 

Tukihenkilötoiminta vammaispalvelussa

Paraisten kaupungin vammaispalvelu hakee tukihenkilöitä nuorille ja aikuisille, joilla on vammasta tai sairaudesta johtuvia erityistarpeita. Tukihenkilö on tukena ja apuna vapaa-ajan toiminnoissa.

Kaupungin vammaispalvelu tekee tukihenkilön kanssa määräaikaisen toimeksiantosopimuksen aina yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Tukihenkilön tulee olla vähintään 16-vuotias. Tukihenkilötunteja voidaan myöntää korkeintaan 10 tuntia/kuukausi. Palkkio on 10 €/tunti. Kulukorvausta maksetaan enintään 60€/2kk. Jos tuentarvitsija on alaikäinen, täytyy tukihenkilön esittää rikosrekisteriote ennen toiminnan aloitusta.

Tukihenkilö ei saa olla tuettavan lähiomainen. Tukihenkilö sitoutuu yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Tuettava/tuettavan huoltaja sopivat yhdessä tukihenkilön kanssa tapaamisten sisällöstä.

Tarkempia tietoja antaa sosiaaliohjaaja Maria Wallin, puh. 040 488 6083 tai maria.wallin@parainen.fi