Murupolku

Avoimia työpaikkoja

Avoimia työpaikkoja

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, noin 15 300 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Keskustamme on lähellä suuria kaupunkeja: Turkuun ajaa alle puolessa tunnissa (23 km), Helsinkiin on matkaa 173 km ja Tampereelle 180 km. Olemme kaksikielinen paikkakunta, ja meillä tulee mainiosti toimeen kummallakin kotimaisella.

Kaupunkimme on merkittävä työnantaja ja meitä työntekijöitä on kaiken kaikkiaan noin 1000. Olemme tehneet kaupunkistrategiaamme Luova saaristo -teemalla ja tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että olemme uteliaita, eteenpäin pyrkiviä ja ennakkoluulottomia. Me uskallamme luottaa vahvuuksiimme ja olla erilaisia - haluaisitko sinä olla yksi meistä?

Kerromme avoimista työpaikoistamme täällä verkkosivuillamme, Kuntarekry-palvelussa ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoistamme löydät myös Työministeriön verkkosivuilta www.mol.fi.  


AVOIMET TYÖPAIKKAMME:

 

PARAISTEN KAUPUNGIN KESÄTYÖPAIKKOJEN JA KESÄTYÖSETELIN ARVONTA 2020

Paraisten kaupunki julistaa avoinna olevat sijaisuudet ja kausityöpaikat haettaviksi verkkosivuillaan kohdassa ”Avoimet työpaikat”.  

Osaan työpaikoista edellytetään 18 vuoden ikää taikka alan kokemusta tai opintoja.

Vuosina 2002–2004 syntyneillä nuorilla on lisäksi mahdollisuus hakea kaikkien hakijoiden kesken arvottavia kesätyöpaikkoja. Näitä kesätyöpaikkoja voi hakea sähköisesti 29.1.–2.3.2020 klo 15. Kesätyöpaikat on tarkoitettu Paraisten kaupungin alueella asuville nuorille, jotka tarvitsevat työkokemusta ja jotka eivät ole aikaisemmin saaneet kesätyöpaikkaa kaupungin kesätyöpaikka-arvonnoissa.

Kesätyöpaikat jaetaan siten, että kaupunki arpoo yhteensä 25 nuorta, jotka kutsutaan haastatteluun ennen kesätyöpaikan tarjoamista alalta, jolta he ovat hakeneet paikkaa. Samalla arvotaan 20 kesätyöseteliä. 

Linkki hakemukseen kuntarekry.fi (työavain 273577)

NÄMÄ KESÄTYÖPAIKAT JULKAISTAAN ”SESONKISTARTTI”-TAPAHTUMASSA 29.1.2020. 

Kesätyö kestää kuukauden ja kuukausipalkka kokopäivätyöstä (38 tuntia 45 minuuttia viikossa) on 810 euroa.

Nuori voi hakea yhtä tai useampaa alla olevista Paraisten kaupungin kesätyöpaikoista. Useampaa paikkaa haettaessa nuoren on ilmoitettava, mikä paikoista on hänelle etusijalla.

1)    Puisto-, kunnossapito- tai siivoustyöt 
•    Ulkoalueiden, puistojen, rantojen ja kukkapenkkien hoito
•    Kevyet kunnossapitotyöt, esim. maalaustyöt

2)    Hoiva ja vanhustenhuolto 
•    Vuodeosasto ja muut hoitoyksiköt Paraisilla ja saaristossa
•    Vanhusten asumisyksiköt ja vanhusten päivätoiminta Paraisilla ja saaristossa

3)    Lapset, nuoret ja kulttuuri 
•    Päiväkodit Paraisilla ja saaristossa
•    Lastenleirit
•    Kirjastot, tiedottaminen 

4)    Kesätyösetelit

Myös ns. kesätyöseteleitä voi hakea sähköisesti. Kesätyösetelillä tarkoitetaan 250 euron tukea, jonka Paraisten kaupunki myöntää työnantajille, jotka palkkaavat vuosina 2002–2004 syntyneen nuoren kesätyöhön vähintään kahdeksi viikoksi. Nuoret hakevat kesätöitä itse ja työnantaja laskuttaa kaupunkia.

Aktivan yhteystiedot:
Jenni Lindroos, puh. 050 596 2108
Martina Oksanen, puh. 040 488 5657
Rantatie 28, 21600 Parainen
 

SOMENUORI 2020

Haussa Somenuori kesälle 2020! 
Oletko aina halunnut tietää, mitä tapahtuu ammattimaisten sosiaalisen median tilien kulisseissa? Oletko valmis laittamaan persoonasi ja luovuutesi peliin? Hyvä, sitten voisit olla hakemamme somenuori Paraisille kesälle 2020!

Klikkaa tästä, ja saat tietää lisää!

 

 

Rakennusvalvontayksikkö:

 

Insinööriharjoittelija kesäksi rakennusvalvontaan

Kaupungin rakennusvalvonnassa käsitellään ja valmistellaan kaikki rakentamiseen vaadittavat luvat. Insinööriharjoittelijan tehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalvelu, lupien valmistelua ja katselmusten suorittamista. Lisäksi insinööriharjoittelija auttaa rakennustarkastajia lupien valmisteluissa, ottaa vastaan erityissuunnitelmia sekä työnjohtajahakemuksia. 

Toivomme, että hakija tuntee maankäyttö- ja rakennuslain ja että hakijalla on kokemusta työmaatoiminnasta tai rakennusten suunnittelusta. 

Tehtävässä tarvitaan ruotsin, suomen ja englannin kielen riittävää suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää paineensietokykyä, joustavuutta sekä erilaisten kokonaisuuksien hallintaa. 

Oman auton käyttömahdollisuutta edellytetään ja alueen tuntemus on eduksi. Insinööriharjoittelijan sijoituspaikka on Paraisten kaupungintalo, mutta työtehtäviä on koko kunnan alueella.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja kesto on 4–5 kk. 

Lisätiedot:

Johtava rakennustarkastaja Sanna Simonen, puhelimitse 050 596 2642, sähköpostitse etunimi.sukunimi@parainen.fi

Hakuaika päättyy 15.3.2020.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rakennusvalvonta, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostiosoitteeseen rakennusvalvonta@parainen.fi. Hakemusten on oltava perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

 

 

Kulttuuriyksikkö:

 

VAPAA-AIKAOHJAAJA 

Pääasiallisena työtehtävänä on lapsille ja nuorille suunnattu toiminta Korppoon kunnanosassa. Vapaa-aikaohjaaja järjestää lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa myös kunnan muissa osissa. Työ sisältää sekä ilta- että viikonlopputöitä. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus luetaan ansioksi. 1.7.2020 alkaen on työaika 80%.

Kelpoisuusehdot: Nuorisotyön tutkinto tai tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto ja kokemus nuorisotyöstä. Työssä tarvitaan myös ruotsin ja suomen kielen hyvää suullista taitoa.

Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote ennen työsuhteessa aloittamista. Koeaika on 4 kuukautta.

Lisätietoja antaa kulttuuripäällikkö Ann-Sofie Isaksson, puh. 050 596 2601, tai vapaa-aikasihteeri Tove Dahlén, puh. 040 562 1825.

Hakemukset osoitetaan Paraisten kaupungin sivistysosaston kulttuuriyksikölle ja lähetetään 6.3.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen kulttuuri@parainen.fi.


 

VAPAA-AIKAOHJAAJA ajaksi 1.5.2020 – 30.4.2021

Pääasiallisena työtehtävänä on toiminta Paraisten nuorisotalolla sekä yleinen nuorisotyö Paraisten kunnanosassa. Vapaa-aikaohjaaja osallistuu myös muuhun lapsille ja nuorille suunnattuun toimintaan kunnan muissa osissa. Työ sisältää sekä ilta- että viikonlopputöitä. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus luetaan ansioksi.

Kelpoisuusehdot: Nuorisotyön tutkinto tai tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto ja kokemus nuorisotyöstä. Työssä tarvitaan myös ruotsin ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote ennen työsuhteessa aloittamista. Koeaika on neljä kuukautta.

Lisätietoja antaa kulttuuripäällikkö Ann-Sofie Isaksson, puh. 050 596 2601 ja vapaa-ajan sihteeri Tove Dahlén puh 040 562 1825. 

Hakemukset osoitetaan Paraisten kaupungin sivistysosaston kulttuuriyksikölle ja lähetetään 6.3.2020 klo 15:00 mennessä osoitteeseen Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen kulttuuri@parainen.fi.
 

 


Varhaiskasvatusyksikkö:

 

Lastenhoitaja, Satuniityn päiväkoti 

Lastenhoitaja, määräaikainen, perhepäiväkoti

Varhaiskasvatuksen opettaja, sijainen, Koivuhaan päiväkoti

 

LASTENTARHANOPETTAJIEN ja LASTENHOITAJIEN SIJAISUUKSIA

Paraisten kaupungin varhaiskasvatuksessa on jatkuva rekrytointi lastentarhanopettajien ja lastenhoitajien lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin. Meillä on yhdeksän päiväkotia ja viisi ryhmäperhepäivähoitopaikkaa. Yksi päiväkodeistamme on ympärivuorokautinen. Soveltuvista työtehtävistä ja toimipisteistä sovitaan jokaisen työntekijän kanssa erikseen.

Koulutus tai pitkäaikainen kokemus vastaavista tehtävistä sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on toivottavaa. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita tekemään sijaisuuksia. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Saaristokaupunki tarjoaa inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön. Varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat saaristokulttuuri, kaksikielisyys ja ulkoilmapedagogiikka. Kannustamme huomaavaisuuteen, luovuuteen ja moniammatillisuuteen.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, täytä sähköinen hakemus kuntarekry.fi-palvelun kautta, työnumero 212142.

Tiedusteluihin vastaa päiväkodinjohtaja Monika Karlsson 050-5333478


Sosiaali- ja terveydenhuolto:

 

Terveydenhuolto Paraisilla tarjoaa kesätöitä!

Hei sinä lähihoitaja, sairaanhoitaja tai hoitoalan opiskelija, meillä on tarjolla kesätöitä Paraisten terveydenhuollon vuodeosastoilla!

Haluatko olla osana meidän tiimiämme? Oletko iloinen sosiaalinen ja ulospäinsuuntautuva, onko sinulla kiinnostusta työskennellä potilaiden kanssa, jotka tarvitsevat sairaanhoitoa ja kiinnostusta kuntoutettavaan työskentelytapaan silloin olet hakemamme henkilö.  Älä epäröi!

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 279270.         
Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Kirsi Lehtikankare, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi 16.3.2020 klo 12:00. 

 

YLILÄÄKÄRIN VIRKA PARAISTEN TERVEYSKESKUKSESSA

Kiinnostaako sinua lääkärinä kehittää terveydenhuollon palveluja ja vaikuttaa niihin – kenties jollakin aivan uudella tavalla? Ovatko kestävyys, laatu ja luovuus ohjenuoriasi? Haluatko työskennellä dynaamisessa työyhteisössä kauniissa saaristoympäristössä? Tervetuloa Paraisten kaupungin ylilääkäriksi!

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi ylilääkärin viran kaupungin terveyskeskuksessa. Paraisten terveyskeskuksella on viisi terveysasemaa ja yhteensä 12 lääkärinvirkaa. Ylilääkärinä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön ja osallistua aktiivisesti kaupungin terveydenhuollon muokkaamiseen. Olet terveydenhuollon yksikköpäällikkö ja sosiaali- ja terveydenhuollon johtoryhmän jäsen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Viran kelpoisuusvaatimukset ovat terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus tai lupa saada harjoittaa lääkärin ammattia sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme hallinnon ja johtamisen työkokemusta.

Viran täyttämisessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakemukset palkkatoiveineen osoitetaan kaupunginhallitukselle ja toimitetaan 23.3.2020 klo 12.00 mennessä osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 PARAINEN tai sähköisesti www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, työavain 280564.

Lisätietoja: Henkilöstöpäällikkö Peter Lindroos, puh. 044 358 5832, vt. ylilääkäri Kenneth Wilson, puh. 040 488 5501 tai vt. sosiaali- ja terveysjohtaja Miia Lindström, puh. 040 688 5497, sähköposti etunimi.sukunimi@parainen.fi.

 

 

Toimistosihteeri, sosiaalipalvelut

Haemme TOIMISTOSIHTEERIÄ Paraisten kaupungin sosiaalipalveluyksikköön. Palvelussuhde on voimassa toistaiseksi ja se alkaa sopimuksen mukaan. 

Oletko hyvä organisoimaan ja hoitamaan useita tehtäviä samanaikaisesti? Pidätkö itsenäisestä, nopeatahtisesta ja joustavasta työstä? 

Sosiaalipalvelujen toimistosihteeri on keskeinen henkilö sosiaalipalvelujen työyhteisössä ja hänellä on monipuolinen työnkuva, johon sisältyy asiakaspalvelua, päätösten tekemistä ja perinteisiä toimistotehtäviä. Toimistosihteeri toimii myös monipuolisena tukena muulle sosiaalipalvelujen henkilöstölle ja yksikköpäällikölle. 

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai kaupallinen koulutus sekä ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. 

Hakijalta edellytetään hyviä ja ajantasaisia IT-taitoja. Aikaisempi kokemus sosiaalialasta ja asiakaspalvelusta luetaan ansioksi. Toivomme, että olet järjestelmällinen, joustava, vastuuntuntoinen ja edistät hyvää ja myönteistä työilmapiiriä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn, esimiehen tuen ja mukavat työkaverit. Työhön valmiiksi kuuluvien työtehtävien lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. 

Työaika: 36,75 tuntia viikossa.

Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka täytetään sopimuksen mukaan, koeaika on kuusi kuukautta. 

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sosiaalipalvelupäällikkö Heidi Ulrikssoniin, puh. 040 488 5570 tai heidi.ulriksson@parainen.fi.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi:n kautta, työavain 280648. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi toimittaa myös sosiaali- ja terveysosastolle osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sosiaalikeskus@parainen.fi 12.3.2020 klo 12.00 mennessä. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Työhaastattelut pidetään 17.3.2020 tai sopimuksen mukaan. 

 

 

Hammashoitaja

Nyt PARAISTEN KUNTA-ALUEELLA julistetaan haettavaksi HAMMASHOITAJAN TEHTÄVÄ.

Paraisten kaupungin hammashoitolassa työskentelee yhdeksän hammaslääkäriä. Haemme nyt hammashoitajaa ajanvaraukseen Paraisten hammashoitolaan. Hammashoitajan tehtäviin kuuluu hoidon tarpeen arviointi ja muiden potilaskontaktien hoitaminen puhelimitse. Valittavalta hammashoitajalta odotetaan MS Officen ja tietokoneiden hyvää hallintaa. Toimistotehtävät kuten potilaslistojen ja recallien käsittely sekä tilaukset kuuluvat tehtäviin. Kliininen kokemus hammashoitajan työstä on tarpeen, mielellään myös päivystystyöstä. Toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä tehtävän luonteen vuoksi. Potilastietojärjestelmämme on WinHIT, sen hallinta on eduksi.

Kelpoisuusehtona on hammashoidon koulutusohjelman suorittaneen lähihoitajan tutkinto. Lisäksi edellytetään ruotsin ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Työ alkaa 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.
Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava suuhygienisti Barbro Mattsson-Salminen, puh 050-4722068 (tiistaisin ja perjantaisin klo 8-14) tai s-posti barbro.mattsson-salminen@parainen.fi. 

Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta, www.kuntrarekry.fi, työnumero 279127. Hakemuksen voi myös toimittaa ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen  terveyskeskus@parainen.fi tai osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/ Kirsi Lehtikankare, Vapparintie 15a, 21600 Parainen. Hakuaika päättyy 31.3.2020 klo 12.00.

 

 

Sairaanhoitaja, sijaisuus, Paraisten terveyskeskus

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi SAIRAANHOITAJAN  äitiyslomasijaisuuden Paraisten terveyskeskuksessa ajalle 27.04 2020 – 16.03  2021. Työtehtävään kuuluu työskennellä moniammatillisessa tiimissä, ja toteuttaa hoitoa itsenäisesti ja yhteistyössä tiimin kanssa. 

Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Haemme sinua jolla on kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä. Työ edellyttää joustavuutta, muutosvalmiutta ja kehittämismyönteisyyttä. Tarjoamme perehdytyksen työhön. 

Kielitaitovaatimuksena on hyvä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. 

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain  278891. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Kirsi Lehtikankare, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi  09.03 2020 klo 12.00 mennessä. Haastattelut ovat 24.03 2020 

Tiedustelut, vt. vastaava sairaanhoitaja Susanna Peltola-Roos puh. 040 488 5507  tai vt. Hoitotyönjohtaja  Janette Sundqvist  puh:  040 488 5503
 

 

Lähihoitaja, vanhustenhuolto kotihoito

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen:

LÄHIHOITAJA vanhustenhuollon kotihoitoon. Työtehtävänä kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö sisältäen perushoitoa ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Tehtävät ovat esimerkiksi ruokailusta, lääkityksestä sekä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa, monipuolista, innostavaa ja haastavaa. Työtä tehdään asiakkaan kanssa laaditun, asiakkaan tarpeet huomioivan, hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Työ on kaksivuorotyötä ja työsuhde on voimassa toistaiseksi ja se alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimukset: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös maaliskuun aikana valmistuvat lähihoitajaopiskelijat huomioidaan haussa.

Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa vs. palvelupäällikkö Suvi Simelius-Nieminen, puh. 040 141 7394.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, työavain 277958. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 11.3.2020 klo 12:00.

 

Lähihoitaja,sijaisuus,vanhustenhuolto kotihoito

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen:

LÄHIHOITAJAN SIJAINEN vanhustenhuollon kotihoitoon Paraisille. Työtehtävänä kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö sisältäen perushoitoa ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Tehtävät ovat esimerkiksi ruokailusta, lääkityksestä sekä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa, monipuolista, innostavaa ja haastavaa. Työtä tehdään asiakkaan kanssa laaditun, asiakkaan tarpeet huomioivan, hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Työ on kaksivuorotyötä, ja sijaisuus on ajalle 1.5.-31.7.2020. Palkka määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimukset: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös toukokuun aikana valmistuvat lähihoitajaopiskelijat huomioidaan haussa.

Lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Monika Gestranius, puh. 044 358 5840 tai palvelupäällikkö sij. Suvi Simelius-Nieminen, puh. 040 141 7394.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköosessä muodossa www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, työavain 280026. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset
voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 15.3.2020 klo 12:00.

 

 

SAIRAANHOITAJA VUOSILOMASIJAISUUS HOUTSKARIN FRIDHEMIIN

Työsuhde ajalle 1.5-31.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus osa-aikatyöhön.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto tai toisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työskentelyyn potilaiden kanssa, stressinsietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä. Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Yhteyshenkilö: vanhustyön ohjaaja Annika Brunnsberg, puh. 040 488 5590

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivuston kautta, työnumero 280664. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 18.3.2020.

 

Lähihoitajia, vuosilomasijaisuuksia Koivukoto

LÄHIHOITAJIA VUOSILOMASIJAISUUKSIA, KOIVUKODON PALVELUASUMISYKSIKKÖ

Kelpoisuusvaatimukset: lähihoitaja tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Vähintään 16 vuoden ikä. Molempien kotimaisten kielten tyydyttävä taito. 

Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Yhteyshenkilö: palveluasumisen ohjaaja Carina Willberg, Parainen, puh. 040 020 2848 tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 276561. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 30.4.2019. Haastattelemme ja palkkaamme jo hakuaikana sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu.

 

Lähihoitajia, vuosilomasijaisuuksia Paraisten kotihoito

LÄHIHOITAJIA VUOSILOMASIJAISUUKSIA, PARAISTEN KOTIHOITO

Kelpoisuusvaatimukset: lähihoitaja tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Vähintään 16 vuoden ikä. Molempien kotimaisten kielten tyydyttävä taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Yhteyshenkilö: palvelupäällikön sijainen Suvi Simelius-Nieminen, Parainen, puh. 040 141 7394, vastaava ohjaaja Maarit Silván, puh. 050 596 2615, vastaava ohjaaja Monika Gestranius puh. 044 358 5840 tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 276597. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 30.4.2019. Haastattelemme ja palkkaamme jo hakuaikana sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu.

 

Lähihoitajia, vuosilomasijaisuuksia päivätoiminta

LÄHIHOITAJIA VUOSILOMASIJAISUUKSIA, PÄIVÄTOIMINTA

Kelpoisuusvaatimukset: lähihoitaja tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Vähintään 16 vuoden ikä. Molempien kotimaisten kielten tyydyttävä taito. 

Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Yhteyshenkilö: muistikoordinaattorin sijainen Marika Cederlöf, puh. 040 488 6055 tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 276569. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 30.4.2019. Haastattelemme ja palkkaamme jo hakuaikana sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu.

 

Lähihoitajia, vuosilomasijaisuuksia Grannas Nauvo

LÄHIHOITAJIA VUOSILOMASIJAISUUKSIA, GRANNAS NAUVO

Kelpoisuusvaatimukset: lähihoitaja tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Vähintään 16 vuoden ikä. Molempien kotimaisten kielten tyydyttävä taito. 

Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Yhteyshenkilö: vanhustyön ohjaajan sij. Medris Jurs, puh. 040 488 5589 tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 276572. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 30.4.2019. Haastattelemme ja palkkaamme jo hakuaikana sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu.

 

Lähihoitajia, vuosilomasijaisuuksia  Korppoo

LÄHIHOITAJIA VUOSILOMASIJAISUUKSIA, SATEENKAARI KORPPOO

Kelpoisuusvaatimukset: lähihoitaja tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Vähintään 16 vuoden ikä. Molempien kotimaisten kielten tyydyttävä taito. 

Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Yhteyshenkilö: vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas, puh 040 458 0400 tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 276576. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 30.4.2019. Haastattelemme ja palkkaamme jo hakuaikana sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu.

 

Lähihoitajia, vuosilomasijaisuuksia Houtskari

LÄHIHOITAJIA VUOSILOMASIJAISUUKSIA, FRIDHEM HOUTSKARI

Kelpoisuusvaatimukset: lähihoitaja tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Vähintään 16 vuoden ikä. Molempien kotimaisten kielten tyydyttävä taito. 

Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Yhteyshenkilö: vanhustyön ohjaaja Annika Brunnsberg, puh. 040 488 5590 tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 276661. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 30.4.2019. Haastattelemme ja palkkaamme jo hakuaikana sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu.

 

Lähihoitajia, vuosilomasijaisuuksia Aftonro Iniö

LÄHIHOITAJIA VUOSILOMASIJAISUUKSIA, AFTONRO INIÖ

Kelpoisuusvaatimukset: lähihoitaja tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Vähintään 16 vuoden ikä. Molempien kotimaisten kielten tyydyttävä taito. 

Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Yhteyshenkilö: vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund, puh. 050 439 1957 tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 276609. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 30.4.2019. Haastattelemme ja palkkaamme jo hakuaikana sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu.

 

Jatkuva rekrytointi:

SAIRAANHOITAJIA JA LÄHIHOITAJIA Paraisten terveydenhuoltoon. Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin

Sairaanhoitajan kelpoisuusehdot: Sairaanhoitajan tutkinto ja hyvä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme henkilöiltä tartuntalain §48 mukaista rokotesuojaa.

Myös alojen opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti  www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 205372. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten terveyskeskus/ Pia Nedermo, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai terveyskeskus@parainen.fi.

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat:
Osastonhoitaja Jaana Orava, akuutti ja kuntouttava vuodeosasto puh. 040 488 5524 tai Osastonhoitaja Sari Gustafsson, Malmkullan vuodeosasto puh. 040 488 5843 tai Janette Sundqvist, puh. 040 488 5503 
 

LÄHIHOITAJIA VANHUSTENHUOLTOON, kotipalvelu/Parainen
Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Kotihoidossa ajokortti on välttämätön.
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 134087. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi.

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat:
Maarit Silván, puh. 050 596 2615 tai
Monika Gestranius, puh. 044 358 5840 
 

Tarvitsemme VUOSILOMA- JA TYÖVAPAASIJAISIA  terveydenhuollon ja vanhustenhuollon kaikkiin ammattiryhmiin!

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta. Hakemuksen voi myöskin tarvittavine todistuksineen toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi

SAIRAANHOITAJA
Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työskentelyyn potilaiden kanssa, stressinsietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä.  Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi  työnumero 165947.

LÄHIHOITAJA
Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi työnumero 165948.

HOITOAPULAINEN, PARAINEN
Hoitoapulaisen kelpoisuusehdot: Soveltuva koulutus tai pitkä kokemus työstä. Kielitaitovaatimuksena on riittävän ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi  työnumero 165956

LAITOSAPULAINEN, PARAINEN
Pätevyysvaatimuksena on alan koulutus tai pitkäaikainen kokemus sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi  työnumero 165958 . 

 

Ota yhteyttä: 
Vastaava sairaanhoitaja Janette Sundqvist / Lääkärivastaanotto  040 488 5503
Osastonhoitaja vs Jaana Orava / Vuodeosasto 040 488 5524
Osastonhoitaja vs Sari Gustafsson / Malmkulla vuodeosasto  040 488 5843
Vanhustyön ohjaaja  vs Medris Jurs / Grannas, Nauvo 040 488 5589
Vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas / Sateenkaari, Korppoo  040 458 0400
Vanhustyön ohjaaja Annika Brunnsberg / Fridhem, Houtskari 040 488 5590
Vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund / Aftonro, Iniö 050 439 1957
Vastaava sairaanhoitaja Tove Lehtinen / kotisairaanhoito, Parainen  040 488 5566
Yksikönpäällikkö Camilla Bergman-Kärpijoki /vanhustenhuolto, Parainen 050 596 2614
Vastaava ohjaaja Maarit Silván / kotipalvelu, Parainen  050 596 2615

Vastaava ohjaaja Monika Gestranius / kotipalvelu Parainen 044 358 5580
Palveluasumisen ohjaaja Carina Willberg / palveluasuminen, Parainen 040 020 2848
Muistikoordinaattori vs Marika Cederlöf / vanhusten päivätoiminta  040 488 6055

tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi
 

Tukihenkilötoiminta vammaispalvelussa

Paraisten kaupungin vammaispalvelu hakee tukihenkilöitä nuorille ja aikuisille, joilla on vammasta tai sairaudesta johtuvia erityistarpeita. Tukihenkilö on tukena ja apuna vapaa-ajan toiminnoissa.

Kaupungin vammaispalvelu tekee tukihenkilön kanssa määräaikaisen toimeksiantosopimuksen aina yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Tukihenkilön tulee olla vähintään 16-vuotias. Tukihenkilötunteja voidaan myöntää korkeintaan 10 tuntia/kuukausi. Palkkio on 10 €/tunti. Kulukorvausta maksetaan enintään 60€/2kk. Jos tuentarvitsija on alaikäinen, täytyy tukihenkilön esittää rikosrekisteriote ennen toiminnan aloitusta.

Tukihenkilö ei saa olla tuettavan lähiomainen. Tukihenkilö sitoutuu yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Tuettava/tuettavan huoltaja sopivat yhdessä tukihenkilön kanssa tapaamisten sisällöstä.

Tarkempia tietoja antaa sosiaaliohjaaja Maria Wallin, puh. 040 488 6083 tai maria.wallin@parainen.fi