Murupolku

Avoimia työpaikkoja

Avoimia työpaikkoja

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, noin 15 300 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Keskustamme on lähellä suuria kaupunkeja: Turkuun ajaa alle puolessa tunnissa (23 km), Helsinkiin on matkaa 173 km ja Tampereelle 180 km. Olemme kaksikielinen paikkakunta, ja meillä tulee mainiosti toimeen kummallakin kotimaisella.

Kaupunkimme on merkittävä työnantaja ja meitä työntekijöitä on kaiken kaikkiaan noin 1000. Olemme tehneet kaupunkistrategiaamme Luova saaristo -teemalla ja tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että olemme uteliaita, eteenpäin pyrkiviä ja ennakkoluulottomia. Me uskallamme luottaa vahvuuksiimme ja olla erilaisia - haluaisitko sinä olla yksi meistä?

Kerromme avoimista työpaikoistamme täällä verkkosivuillamme, Kuntarekry-palvelussa ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoistamme löydät myös Työministeriön verkkosivuilta www.mol.fi.  


 

 

ELINKEINOPALVELUT

MATKAILUPÄÄLLIKKÖ

Parainen on noin 15 000 asukkaan saaristokaupunki, jossa yhdistyvät pienen kaupungin idylli, kulttuuri ja historia upeisiin saaristomaisemiin aina ulkosaariston luotoja myöden. Nyt etsimme elinkeino-osastolle matkailupäällikön tehtävään sinua, matkailualan ammattilainen, kehittämään ja koordinoimaan saariston kasvavaa matkailua. 

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä maailman kauneimman saariston matkailua kestävästi ja vastuullisesti ja viemässä viestiä saaristokaupungin matkailumahdollisuuksista maailmalle. 

Tehtäviisi kuuluvat saaristokaupunkimme aktiivinen markkinointi, matkailun strateginen kehittäminen sekä yhteistyö eri sidosryhmien ja matkailuyrittäjien kanssa. Sinulla on päävastuu kaupunkimme matkailuasioista ja apunasi on motivoitunut matkailutiimi, jonka esihenkilönä toimit. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon ja arvostat tiimin kanssa tehtävää työtä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on erinomaiset verkostoitumis- ja yhteistyötaidot ja olet kotonasi niin messuilla, lehdistötilaisuuksissa kuin virtuaalitapaamisissakin. Sinulla on kokemusta myynnin ja markkinoinnin tehtävistä sekä kotimaassa että kansainvälisiltä markkinoilta ja ymmärrät digitalisaation tuomien mahdollisuuksien merkityksen. 

Kaupunkimme matkailustrategia vuosille 2021–2025 on juuri valmistunut ja sen toteuttaminen on yksi tärkeimpiä tehtäviäsi. Siinä menestyäksesi sinulla on kykyä strategiseen ajatteluun, kokemusta kehittämistehtävistä sekä erittäin hyvä matkailun toimialan ja liiketoiminnan tuntemus. Tiedolla johtaminen ja analytiikan hyödyntäminen päätöksenteossa ovat sinulle entuudestaan tuttuja.

Kommunikoit hyvin vähintään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemus. Arvostamme aiempaa johtamiskokemusta sekä kokemusta projektien suunnittelusta.

Lisätietoja: Matkailupäällikkö Niina Aitamurto, +358 40 488 6093 ti 4.5. klo 13–15 ja pe 7.5. klo 9–11.

Työn aloitus: sopimuksen mukaan

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen parainen@parainen.fi tai Paraisten kaupunki, Kirjaamo, Rantatie 28, 21600 Parainen 16.5.2021 mennessä. Kuoreen tai s-postiin merkintä " hakemus matkailupäällikkö".

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotason koulutus, alan tuntemus, hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja ruotsin kielen taito ja tehtävään riittävä englannin kielen taito.
 

SUOMENKIELINEN KOULUTUS

Ruotsin ja saksan kielten tuntiopettaja, Paraisten lukio ja Paraistenseudun koulu

Varhaiskasvatuksen opettaja, osa-aikainen, määräaikainen, Kyrkbackenin esiopetus

 

VARHAISKASVATUSYKSIKKÖ

Päiväkodin johtaja, määräaikainen, Kirjalan päiväkoti

Lastenhoitaja, Koivuhaan päiväkoti

Lastenhoitaja, määräaikainen. Koivuhaan päiväkoti

Ryhmäperhepäivähoitaja, määräaikainen

 

LASTENTARHANOPETTAJIEN ja LASTENHOITAJIEN SIJAISUUKSIA

Paraisten kaupungin varhaiskasvatuksessa on jatkuva , lastentarhanopettajien ja lastenhoitajien lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin, käy katsomassa videomme!

Meillä on yhdeksän päiväkotia ja viisi ryhmäperhepäivähoitopaikkaa. Yksi päiväkodeistamme on ympärivuorokautinen. Soveltuvista työtehtävistä ja toimipisteistä sovitaan jokaisen työntekijän kanssa erikseen.

Koulutus tai pitkäaikainen kokemus vastaavista tehtävistä sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on toivottavaa. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita tekemään sijaisuuksia. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Saaristokaupunki tarjoaa inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön. Varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat saaristokulttuuri, kaksikielisyys ja ulkoilmapedagogiikka. Kannustamme huomaavaisuuteen, luovuuteen ja moniammatillisuuteen.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, ota ystävällisesti yhteyttä päiväkodinjohtaja Monika Karlssoniin, monika.karlsson@parainen.fi, puh. 050-533 3478.

 

SOSIAALI- JA TERVEYSOSASTO

 

Koronarokottajia

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö palkkaa terveydenhoitajia ja sairaanhoitajia, jotka haluavat tulla keikkailemaan Covid19 rokotusten merkeissä.

Onko sinulla LOVe (lääkehoidonosaamisen kurssi) ja rokotuslupa suoritettuna? Silloin olet oikea henkilö, jota haemme! Rokotusluvan voi suorittaa myös meillä.

Riippuen kuinka paljon terveydenhuolto saa rokotteita, rokotamme päivisin, iltaisin ja viikonloppusisin.
 
Eduksi katsotaan riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.
Edellytämme henkilöiltä tartuntalain §48 mukaista rokotesuojaa. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. 

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 342938.     
Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Kirsi Lehtikankare, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi 31.5.2021 klo 12:00.

Soita tai lähetä sähköpostia, kerron mielelläni enemmän!
vt. Hoitotyönpäällikkö Janette Sundqvist puh. 0404885503 janette.sundqvist@parainen.fi

 

Lähihoitaja, kotihoito

Haemme lähihoitajaa Paraisten kaupungin kotihoitoon

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työn tarkoituksena on tukea ja hoitaa sellaisia asiakkaita, joilla ei ole omaisia auttamassa, ja jotka tarvitsevat tukea päivittäisissä askareissa ja toiminnoissa.

Työ kotihoidossa on itsenäistä, liikkuvaa ja vaihtelevaa. Lähihoitajat tekevät työtä aamu- ja iltavuoroissa. Sairaanhoitajat työskentelevät kotihoidon tiimeissä lähihoitajien tukena ja tiimiesimiehet ovat varmistamassa työn sujuvuutta. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö. Tarjoammekin työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Tiimeissämme on sekä ruotsin- että suomenkielisiä työntekijöitä. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava. 

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta, vastuuntuntoisuutta ja yhteistyökykyä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työn luonteen vuoksi voimassa oleva ajokortti on eduksi.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 361613. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myös toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 27.5.2021 ko 12.00

Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää työstämme kotihoidossa. Perehdytämme sinut työhön, joten vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta kotihoidossa työskentelystä, voit silti rohkeasti hakea paikkaa.

Tiimiesimies, vastaava ohjaaja Monika Gestranius antaa lisätietoja puh. 044 358 5840, monika.gestranius@parainen.fi.

 

LÄHIHOITAJIA VANHUSTENHUOLTOON, kotipalvelu/Parainen
Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Kotihoidossa ajokortti on välttämätön.
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 134087. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi.

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat:
Maarit Silván, puh. 050 596 2615 tai
Monika Gestranius, puh. 044 358 5840 
 

Tarvitsemme VUOSILOMA- JA TYÖVAPAASIJAISIA  terveydenhuollon ja vanhustenhuollon kaikkiin ammattiryhmiin!

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta. Hakemuksen voi myöskin tarvittavine todistuksineen toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi

SAIRAANHOITAJA
Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työskentelyyn potilaiden kanssa, stressinsietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä.  Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi  työnumero 165947.

LÄHIHOITAJA
Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi työnumero 165948.

HOITOAPULAINEN, PARAINEN
Hoitoapulaisen kelpoisuusehdot: Soveltuva koulutus tai pitkä kokemus työstä. Kielitaitovaatimuksena on riittävän ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi  työnumero 165956

LAITOSAPULAINEN, PARAINEN
Pätevyysvaatimuksena on alan koulutus tai pitkäaikainen kokemus sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi  työnumero 165958 . 

Ota yhteyttä: 
Vastaava sairaanhoitaja Janette Sundqvist / Lääkärivastaanotto  040 488 5503
Osastonhoitaja vs Jaana Orava / Vuodeosasto 040 488 5524
Osastonhoitaja vs Sari Gustafsson / Malmkulla vuodeosasto  040 488 5843
Vanhustyön ohjaaja Marjut Hacklin / Grannas, Nauvo 040 488 5589
Vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas / Sateenkaari, Korppoo  040 458 0400
Vanhustyön ohjaaja Johanna Rankio / Fridhem, Houtskari 040 488 5590
Vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund / Aftonro, Iniö 050 439 1957
Vastaava sairaanhoitaja Tove Lehtinen / kotisairaanhoito, Parainen  040 488 5566
Vt yksikönpäällikkö Krista Hyytiäinen /vanhustenhuolto, Parainen 050 596 2614
Vastaava ohjaaja Maarit Silván / kotipalvelu, Parainen  050 596 2615

Vastaava ohjaaja Monika Gestranius / kotipalvelu Parainen 044 358 5580
Palveluasumisen ohjaaja Carina Willberg / palveluasuminen, Parainen 040 020 2848
Muistikoordinaattori Emma Soveri / vanhusten päivätoiminta  050  569 1814

tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi

Tukihenkilötoiminta vammaispalvelussa

Paraisten kaupungin vammaispalvelu hakee tukihenkilöitä nuorille ja aikuisille, joilla on vammasta tai sairaudesta johtuvia erityistarpeita. Tukihenkilö on tukena ja apuna vapaa-ajan toiminnoissa.

Kaupungin vammaispalvelu tekee tukihenkilön kanssa määräaikaisen toimeksiantosopimuksen aina yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Tukihenkilön tulee olla vähintään 16-vuotias. Tukihenkilötunteja voidaan myöntää korkeintaan 10 tuntia/kuukausi. Palkkio on 10 €/tunti. Kulukorvausta maksetaan enintään 60€/2kk. Jos tuentarvitsija on alaikäinen, täytyy tukihenkilön esittää rikosrekisteriote ennen toiminnan aloitusta.

Tukihenkilö ei saa olla tuettavan lähiomainen. Tukihenkilö sitoutuu yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Tuettava/tuettavan huoltaja sopivat yhdessä tukihenkilön kanssa tapaamisten sisällöstä.

Tarkempia tietoja antaa sosiaaliohjaaja Tarja Teijula, puh. 040 488 6083 tai tarja.teijula@parainen.fi