Kerho- ja puistotoiminta

Kerho- ja puistotoiminta

Kerho- ja puistotoiminta

Kerho- ja puistotoiminta

Ankkuripuisto ja Utön leikkipuisto

Paraisilla on kaksi leikkipuistoa, jossa on ohjattua toimintaa: Ankkuripuisto Paraisilla ja Utön leikkipuisto. Leikkipuistotoiminta on ensisijaisesti tarkoitettu perheille, joiden lapset eivät ole kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Leikkipuistotoimintaa voi siten hyödyntää menettämättä kotihoidon tukea.

Lapsiparkkitoiminta on tarkoitettu yli kaksivuotiaille lapsille ja sitä ohjaa varhaiskasvatuksen henkilökunta. Toiminta maksaa 3 euroa kerralta ja sisaruksille 2 euroa kerralta, mutta on ilmaista, jos aikuinen jää lapsen kanssa puistoon.

Lapsi tutustuu toimintaan yhdessä huoltajan tai muun aikuisen kanssa. Tutustumisaika on yksilöllinen, yhdestä päivästä muutamaan päivään, kunnes lapsi tuntee itsensä tarpeeksi turvalliseksi jäädäkseen.

Ankkuripuistolapset leikkivät Ankkuripuistossa

Perhetalo Ankkurin yhteydessä Paraisilla toimii varhaiskasvatuksen leikkipuisto Ankkuripuisto, jossa on:

  • lapsiparkkitoimintaa tiistaista torstaihin klo 9-12
  • perhepuistotoimintaa maanantaisin ja perjantaisin klo 9-12 (ilmainen)  koulujen toimintavuotena 

Perheet ovat tervetulleita kaikkina päivinä. Ohjattu toiminta on sopeutettu sekä perheille että lapsiparkkitoiminnalle. Leikkipuistossa leikitään muun muussa erilaisia ulko- ja liikuntaleikkejä, pidetään laulutuokioita ja järjestetään eriaiheisia tapahtumia, mutta ennen kaikkea lapset pääsevät leikkimään vapaasti ulkona yhdessä muiden samanikäisten lasten kanssa.

Jos lapsi osallistuu toimintaan ilman huoltajaa tai aikuista, ilmoita hänet sinne täyttämällä ilmoittautumislomake. Lomake: Ilmoittautuminen leikkipuistoon.pdf
Ilmoittautumislomakkeita saat myös puistosta tai Ankkuritalosta. Palauta lomake leikkipuiston ohjaajille, joilta saat tarvittaessa myös lisätietoja.

 

Utön leikkipuistolapset kiipeävät Utön kallioilla

Utön leikkipuisto sijaitsee Utön koulun yhteydessä Korppoon kunta-alueella, puistossa on ohjattua lapsiparkkitoimintaa.


Yhteystiedot

etunimi.sukunimi(at)parainen.fi

Ankkuripuisto
Uurnalehdontie 4, Parainen
Leikkipuisto-ohjaajat Eija Jalonen ja Synnöve Andersson
puh. 044 259 1826

Utön leikkipuisto
Utön kylätie 12, 21740 Utö
Leikkipuisto-ohjaaja Emilia Kokkoniemi
Puh. 040 488 5976