Myytävät rakennukset

Myytävät rakennukset

 

HAVSVIND • MERITUULI 

Paraisten kaupunki tarjoaa myyntiin 2514 m2 suuruisen kiinteistön 445-2-3-4 rakennuksineen Paraisilla. 

Tennbyntie 17, 21600 Parainen

Kiinteistöllä sijaitsee 1 rakennus. Rakennus joka on puurunkoinen, rakennettu 1956, on pohjapinta-alaltaan 297 m². Rakennus on heikkokuntoinen ja peruskorjauksen tarpeessa. Rakennuksien pinta-ala ei ole tarkistusmitattu. Rakennuksesta löytyy haitta-aineita, haitta-ainetutkimus on tehty kuntotarkastuksen yhteydessä vuosien 2015 -2017 välillä (raportit liitteenä). Kiinteistöllä on sähköliittymä ja on liitetty kaupungin kunnallistekniikkaan (vesi- ja viemäriliittymä).

Kiinteistö sijaistee alueella, Paraisten keskustan asemakaava-alueella.
Asemakaavassa kiinteistö on osoitettu merkinnällä YSA/s-1 Sociaalitointa ja terveydenhuoltoa palvelevien rakennusten sekä asuinrakennusten korttelialue.

Rakennusoikeutta tontilla on 600/130 m2 ja asemakaavassa on 2 rakennus-alaa josta vain toinen on rakennettu.

Paraisten kaupungin kotisivuilta löydät tarkempia tietoja koskien kaavaa ja rakennusta.
 

Huutokaupat.comhttps://huutokaupat.com/4350037/merituulen-paivakoti
 

Lisätietoja: Peter Lindgren 050 566 2943
etunimi.sukunimi@parainen.fi

 

LUK - Ainutlaatuisen saaristolaistilan huutokauppa.

Huutokaupat.com

Etsitkö ulkosaariston karun miljöön rikkumattomasta rauhasta rakennuspaikkaa saaresta, jonne pääsee yhteysaluksella ja jossa on hienot kalavedet, mahdollisuus sähköliittymään, puhdasta vettä, vaihtelevan korkuisia rantakallioita, omia luonnonhiekkaisia uimapaikkoja ja suojaisia paikkoja sataman rakentamiseen?

Noin 3,8 ha:n alue, joka myydään tarjousmenetelmin, muodostuu kahdesta määräalasta ja niillä sijaitsevista rappeutuneista rakennuksista. Saaren länsipuolella sijaitsevilla alueilla on noin 500 m pitkä rantaviiva, jossa on rauhallisia lahtia ja vaihteleva rantailmasto.

Luk on saari, joka sijaitsee Paraisten läntisessä saaristossa Houtskarin kunnanosassa. Saareen pääsee yhteysaluksella (Verkan-Bergholm/Luk).

Rakennusoikeudesta
Paraisten rakennusjärjestys
Rakennusvalvonnan yhteystiedot - Parainen - Pargas -portal

Kaavoitustilanteesta
Linkki yleiskaavakarttaan
Linkki kaavamääräyksiin
Linkki yleiskaavamuutoskarttaan (LV)
Linkki kaavamääräyksiin (LV)


TUTUSTU LUK:iin ALLA OLEVIEN KARTTALINKIN KAUTTA (kuvapankki)

Rantarakennuspaikka saarella 445-653-1-48-M601 | Pohjoinen 

Määräalan 445-653-1-48-M601 pinta-ala on 1,8 hehtaaria. Kaavamerkintä on AT ja LV eli rakennusoikeus pysyvään asumiseen (AT) ja mahdollisuus rakentaa pienvenesatama (LV). Kauppaan sisältyvät rakennukset ja laitteet sekä mahdollinen irtaimisto ja alueella kasvavat puut. Kaikki rakennukset, päärakennus, liiteri ja erilaiset talousrakennukset, ovat purkukunnossa. Alueella 445-653-1-48-M601 on sähköliittymä, joka sisältyy kauppaan. Pohjoisella kiinteistöllä on kaivoja, joita ei ole testattu ja jotka eivät ole toiminnassa. Kaivojen vettä voi mahdollisesti käyttää kasteluun. Kiinteistöä rasittaa rakennusten itäpuolella kulkeva tieoikeus.
Huutokaupat.com

Lisätietoja: Peter Lindgren 050 566 2943 
etunimi.sukunimi@parainen.fi

 

Sisältöjulkaisija