Houtskarin entinen kirjasto myytävänä

Houtskarin entinen kirjasto myytävänä

Houtskarin entinen kirjasto myytävänä

Vapaat rivitalotontit

Sunnanbergin koulu myytävänä

 

Paraisten kaupunki myy Huutokaupat.comin kautta vanhan Sunnanbergin koulun (kiinteistötunnus Karlberg 445-504-2-1) Paraisilla (Sunnanberg). Kiinteistö on noin 6400 m2.


Lisää kuvia Huutokaupat.comissa

Paraisten kaupunki tarjoaa myyntiin n. 0,64 ha suuruisen kiinteistön Karlberg 445-504-2-1 rakennuksineen Paraisilla. Kohde on vanha Sunnanbergin koulu. Sunnanbergintie 2-4, 21600 Parainen.

Kiinteistöllä sijaitsee 2 rakennusta. Rakennukset ovat hirsirunkoisia ja vanhempi rakennus, rakennettu 1895, on pohjapinta-alaltaan (rakennuksen ulkomitat) n. 210 m² (+ kylmä ullakkotila) ja uudempi rakennus, rakennettu 1924, on pohjapinta-alaltaan (rakennuksen ulkomitat) n. 210 m² + kellari (+ kylmä ullakkotila) sekä yksikerroksinen purkukunnossa oleva ulkorakennus. Rakennukset ovat heikkokuntoisia ja peruskorjauksen tarpeessa. Rakennuksien pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Rakennuksista löytyy haitta-aineita, haitta-ainetutkimus on tehty kuntotarkastuksen yhteydessä vuosien 2014 -2018 välillä (raportit liitteenä). Kiinteistöllä on sähköliittymä ja talousvedenkäyttöön on kaivo (osmoosi).

Kiinteistö sijaistee alueella, jolla ei ole voimassa oikeusvaikutteista kaavaa. Vahvistamatta jääneessä Ålön yleiskaavassa kiinteistö oli osoitettu merkinnällä YO-1 Opetustoimintaa palvelevien rakennusten alue/Område för undervisningsbyggnader ja kohde merkitty paikallisesti arvokkaana rakennussuojelukohteena sr. (kts liite ”Kaavallinen katsastus”)

Paraisten kaupunki pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa.
Nettihuutokauppaan jätetyt tarjoukset ovat sitovia.

Kiinteistö myydään korkeimman tarjouksen tehneelle. Myyjä pidättää kuitenkin oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Ehdollisia tarjouksia ei hyväksytä. Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se on ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä.

Ilmoituksen kohdekuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

Ostaja maksaa kauppahinnan kaupantekotilaisuudessa. Kohteen omistusoikeus siirtyy ostajalle kauppakirjan allekirjoittamisen ja kauppahinnan maksamisen jälkeen.

Kauppa vaatii Paraisten kaupunginhallituksen päätöksen. Myyntipäätös asetetaan nähtäville ja päätöksestä on kuntalain mukainen valitusaika. Lopullinen kauppa on tehtävä viimeistään kahden kuukauden kuluttua myyntipäätöksen lainvoimaisuudesta.

 

NÄYTTÖ: 23.09 klo 15.00-16.00 ja 21.10 klo 15.00-16.00

 

Tarjous Sunnanbergin koulusta jätetään Huutokaupat.com kautta viimeistään 12.11.2021 klo 18.00 mennessä.
Muilla tavoin tai yllä olevan ajankohdan jälkeen jätetyt tarjoukset hylätään.

Lisätietoja antaa maankäyttöinsinööri Peter Lindgren,
peter.lindgren(at)parainen.fi, puh. 050 566 2943.

Lopullinen myyntipäätös tehdään Paraisten kaupungin hallintosäännön mukaisesti kaupunginhallituksessa.
Tarjoajat sitoutuvat yhteystietojen luovuttamiseen kaupungille päätöksentekoa varten.

Kauppakirjat tulee allekirjoittaa 2 kuukauden kuluessa lainvoimaisen päätöksen jälkeen. 

 

 

Sisältöjulkaisija