Kaupungin venepaikkojen vuokraus

Kaupungin venepaikkojen vuokraus

 

Veneilykausi 2022 alkaa 1.5.2022
Paraisten kaupunki ottaa käyttöön uuden laituripaikkavarausjärjestelmän keväällä 2022. Nykyiset asiakkaat ovat etusijalla laituripaikoille, uudet asiakkat 3.5.2022 lähtien.

Puh. 040 664 2012 (3.5.2022 lähtien puhelinaika: tiistaisin ja torstaisin klo 9:30-11:00).

TÄÄLTÄ voit varata ja maksaa venepaikan. TÄÄLTÄ näet Paraisten kaupuning venapaikkamaksut 2022. Sähköposti: venepaikat@parainen.fi 

Tiedote Skräbbölen sataman laituriasiakkaille

Valmistuvien Lillholmenin sillan rakennustöiden vuoksi Paraisten kaupungin tekninen yksikkö ei vuokraa venepaikkoja Skräbbölen laiturista kaudella 2022.

Laituri sijaitsee sillan työmaa-alueella ja työturvallisuussyistä alue on suljettu ja sille on pääsy kielletty.

Pahoittelemme tilannetta ja kehotamme teitä hakemaan korvaavaa venepaikkaa kaudeksi 2022.

Tietoa kaupungin venepaikoista on sivulla varaus.parainen.fi ja korvaavan venepaikan voi varata kyseisen varausjärjestelmän kautta.

Lisätietoja asiassa antaa yhdyskuntainsinööri Matias Jensén, puh. 044 358 5724, tai kunnossapitoinsinööri Stefan Illman, puh. 040 620 1405, tai s-posti etunimi.sukunimi@parainen.fi

Tiedote Paraisten kaupungin venepaikka-asiakkaille 21.3.2022

 

Tämän vuoden veneilykausi lähestyy, ja Paraisten kaupunki ottaa ennen kauden alkua käyttöön uuden venepaikkojen varausjärjestelmän. Uutta varausjärjestelmää ylläpitää Bookkaa Finland Oy ja sen nimi on Satamapaikka.com. Järjestelmää käyttävät tällä hetkellä useat isot satamat, niiden joukossa myös monet vierasvenesatamat.

 

Aikaisemmista vuosista poiketen venepaikka on varattava vuosittain alkavaksi kaudeksi, eli ainoastaan yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Varauksen yhteydessä maksetaan venepaikkamaksu, jota ei enää palauteta, mikäli asiakas irtisanoo venepaikan. Nykyiset asiakkaat, jotka ovat aikaisemman varauksen yhteydessä ilmoittaneet puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa, saavat piakkoin viestin ja muistutuksen sähköpostiinsa (osoitteesta info@bookkaa.com) ja puhelimeensa tämän vuoden venepaikan varaamisesta ja maksamisesta.

 

Klikkaamalla viestin linkkiä voitte helposti varata ja maksaa venepaikkanne. Tästä kaudesta lähtien emme enää lähetä venepaikoista laskuja. Asiakkailla, jotka vuokrasivat viime vuonna venepaikan Paraisten kaupungilta, on etuoikeus samaan venepaikkaan. Vahvistamalla varauksen ja maksamalla venepaikan varmistatte venepaikkanne säilymisen. Jos varaus jätetään vahvistamatta ja maksamatta, venepaikka vapautuu vuokrattavaksi muille. Mikäli ette halua jatkaa venepaikan vuokraamista kaupungilta, teidän ei tarvitse tehdä mitään.

 

Myös portillisten laitureiden (Snäckvik ja Munkvik) lukkojärjestelmä uudistetaan. Laiturin lukko avataan avainten sijaan soittamalla tiettyyn numeroon. Kuten aikaisemminkin, portin ”avain” on henkilökohtainen, eli yhtä venepaikkaa kohden rekisteröidään yksi puhelinnumero. Jos puhelinnumeroita on tarpeen rekisteröidä useampia, tästä sovitaan erikseen. Myös Hirsalön laiturin lukkojärjestelmä uudistetaan. Avaimen lunastaneet asiakkaat voivat mielellään palauttaa avaimensa kaupungin infoon, minkä jälkeen 20 euron pantti palautetaan.

 

Kaupungin venepaikkojen vuokrasopimusehdot on päivitetty ja niihin on tehty joitakin pieniä tarkistuksia. Näiden ehtojen mukaan kausi alkaa 1.5. ja päättyy 30.11. Vuokraehdot (hyväksytty 1.12.2021) ovat tämän tiedotteen liitteenä.

Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja toimivia laitureita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Voidaksemme vastata tarpeisiinne toivomme, että otatte yhteyttä ja esitätte ehdotuksia ja toiveita siitä, miten toimintaa voitaisiin kehittää ja parantaa.

Uudet asiakkat voivat varata venepaikan kaudelle 2022 2.5.2022 lähtien.

 

Mukavia hetkiä vesillä ja hyvää veneilykautta 2022 toivottaen!

 

Paraisten kaupunki - Tekninen yksikkö