Kirjasto

KirjastoParaisten kirjaston lastenosasto.

Meillä on yksiköt Paraisilla, Nauvossa, Korppoossa, Houtskarissa, Iniössä ja Utössä. Kuulumme Blanka-kirjastoihin Kemiönsaaren kanssa.

Kirjasto on avoinna kaikille. Voit tulla kirjastoon lukemaan lehtiä, osallistumaan tapahtumiin, käyttämään tietokoneita, opiskelemaan ja lainaamaan.

Voit hakea lainattavaa kirjastosi hyllystä tai verkkokirjastosta.

Kirjaston henkilökunta auttaa sinua mielellään!

 

Kirjastopäällikkö:

Tapani Häkkinen

Sähköposti: etunimi.sukunimi@parainen.fi


 

Sisältöjulkaisija

Verkkokirjasto

Blanka-kirjastojen yhteisestä verkkokirjastosta löydät kaiken aineistomme. Kirjastokortilla ja PIN-koodilla pääset uusimaan lainoja, varaamaan kirjoja ja lainaamaan e-kirjoja. 

Näin käytät verkkokirjastoa

Olemme koonneet vinkkejä verkkokirjaston käyttämiseen. Täältä löydät tietoa perustoiminnoista kuten kirjautumisesta ja uusimisesta, sekä siitä kuinka lasten kirjastokortit liitetään omalle verkkokirjastotilille. 

E-aineistot

Löydä luettavaa ja kuunneltavaa milloin vain, vaikka omalla kotisohvallasi, matkalla tai kirjastossa. Tarvitset vain kirjastokortin ja tunnusluvun.

Kotiseutukokoelma

Kotiseutukokoelma sisältää Paraisten kuntaa koskevaa tieto- ja kaunokirjallisuutta, sekä paikallisten kirjailijoiden tuotantoa. Kirjasto vinkka myös verkossa saatavilla olevista digitoiduista kokoelmista.