Murupolku

Avoimia työpaikkoja

Avoimia työpaikkoja

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Keskustamme on lähellä suuria kaupunkeja: Turkuun ajaa alle puolessa tunnissa (23 km), Helsinkiin on matkaa 173 km ja Tampereelle 180 km. Olemme kaksikielinen paikkakunta, ja meillä tulee mainiosti toimeen kummallakin kotimaisella.

Kaupunkimme on merkittävä työnantaja ja meitä työntekijöitä on kaiken kaikkiaan noin 1000. Olemme tehneet kaupunkistrategiaamme Luova saaristo -teemalla ja tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että olemme uteliaita, eteenpäin pyrkiviä ja ennakkoluulottomia. Me uskallamme luottaa vahvuuksiimme ja olla erilaisia - haluaisitko sinä olla yksi meistä?

Kerromme avoimista työpaikoistamme täällä verkkosivuillamme, Kuntarekry-palvelussa ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoistamme löydät myös Työministeriön verkkosivuilta www.mol.fi.  

 

 

SAARISTON KOMBI

Kurssisuunnittelija

 

VARHAISKASVATUSYKSIKKÖ

Varhaiskasvatuksen opettajien ja lastenhoitajien sijaisuuksia

Paraisten kaupungin varhaiskasvatuksessa on jatkuva rekrytointi varhaiskasvatuksen opettajien ja lastenhoitajien lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin, käy katsomassa videomme!

Meillä on yhdeksän päiväkotia ja viisi ryhmäperhepäivähoitopaikkaa. Yksi päiväkodeistamme on ympärivuorokautinen. Työtehtävistä ja toimipisteistä sovitaan jokaisen työntekijän kanssa erikseen.

Koulutus tai pitkäaikainen kokemus vastaavista tehtävistä sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on toivottavaa. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita tekemään sijaisuuksia. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Saaristokaupunki tarjoaa inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön. Varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat saaristokulttuuri, kaksikielisyys ja ulkoilmapedagogiikka. Kannustamme huomaavaisuuteen, luovuuteen ja moniammatillisuuteen.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, ota ystävällisesti yhteyttä päivähoidon ohjaaja Ann-Christin Nordströmiin, puh. 040 488 5840, ann-christin.nordstrom@parainen.fi 

 

SOSIAALI- JA TERVEYSOSASTO

 

Terveyskeskuslääkäri

Paraisten kaupunki julistaa nyt haettavaksi TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRAN. Muut lääkärivirat ovat täytetty.

Viran sijaintipaikka on Parainen. Työn kuvasta voidaan neuvotella, esimerkiksi työkuva osittain saaristossa myös mahdollista. Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys sekä suomen ja ruotsin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Oman palkkatoivomuksen voi esittää. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja antaa ylilääkärin sij. Kenneth Wilson, puh 040 4885501, kenneth.wilson@parainen.fi tai sosiaali-ja terveysjohtaja Miia Lindström, puh 040 6885497, miia.lindstrom@parainen.fi .

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta, www.kuntrarekry.fi, työnumero 457265. Paikkaa voi hakea myös toimittamalla hakemuksen ansioluetteloineen viimeistään 3.10.2022 klo 12:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi. tai osoitteeseen Paraisten terveyskeskus / E Sandholm, Vapparintie 15a, 21600 Parainen. Kuoreen merkintä Terveyskeskuslääkärin virka. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

 

OIKOMISHOIDON ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRIN, osa-aikanen

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi osa-aikaisen OIKOMISHOIDON ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRIN työsuhteen (8h/vko) Paraisten kunta-alueella.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun oikomishoidon erikoishammaslääkärin kelpoisuus. Hakijalta edellytetään molempien kotimaisten kielten riittävää kirjallista ja suullista taitoa. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Edellytämme valittavalta erikoishammaslääkäriltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hammaslääkäri Dunja Kanto, puh. 040 193 9679 tai s-posti dunja.kanto@parainen.fi. Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 464574 Hakemuksen ja siihen liitettävät todistukset voi myös toimittaa sosiaali- ja terveysosastolle osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi.
Hakuaika päättyy 28.10.2022 klo 12.00.

 

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu

Julistamme uudelleen haettavaksi sosiaalityöntekijän viran lastensuojeluun. Haettava virka on uusi.

Me Paraisten sosiaali- ja perheyksikössä pidämme tärkeänä hyvää työilmapiiriä ja työssä jaksamista. Uskomme, että kun työntekijä voi hyvin, asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Tuemme toisiamme haasteellisina aikoina ja meillä on hyvä yhteishenki. Asiakastyössä korostamme aitoa, avointa läsnäoloa ja kohtaamista. Työssämme lapsi on aina keskiössä. Lastensuojelussa on käytössä systeeminen toimintamalli. Parainen on kaksikielinen kaupunki ja meillä pääset rikastamaan kielitaitoasi. Paraisten kaupunki tukee kieliopintoja, jos koet tarvetta toisen kotimaisen kielen kertaamiseen. 

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat avo-, sijais- ja jälkihuollon työtehtävät. Työn tukena sinulla on viikoittain kokoontuva systeeminen tiimi, johon kuuluu konsultoiva sosiaalityöntekijä, perheterapeutti, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja perhetyöntekijöitä. Työ sisältää myös virka-aikaista päivystystä noin kerran viikossa. Tarjoamme työntekijöille säännöllisen ryhmätyönohjauksen ja lastensuojelun juridisen konsultaation. Käytössäsi on myös toimistotyöntekijän työpanos, jotta voit keskittyä sosiaalityöhön.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, reflektoivaa ja kehittämismyönteistä työotetta, avoimuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja rohkeutta tehdä asioita toisin. Arvostamme kokemustasi lasten, nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä. Ajokortti on välttämätön. Yksikön käytössä on leasing-auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa. 

Tarjoamme sinulle työn tueksi:
•    Kohtuullisen asiakasmäärän, alle 35 asiakasta
•    Systeemisen tiimin tuen
•    Viikoittaisen mahdollisuuden etätöihin
•    Tukea ruotsin tai suomen kielen opiskeluun
•    Mahdollisuuden ryhmätyönohjaukseen
•    Lähiesimiehen ja tiimin tuen 
•    Avoimen ja rakentavan keskustelukulttuurin
•    Positiivisen ja mukavan työyhteisön ja työilmapiirin
•    Palkka 3844,17
Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tarvittaessa työnantaja tukee kieliopintoja. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sijaiskelpoiset sosiaalityön opiskelijat. 

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote (504/2002). Kielitaito osoitetaan todistuksella. Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siihen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.  Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain väliaikaisen 48 a §:n mukaista covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä esittää Kanta-palvelusta tulostetun koronapassin tai muun vastaava selvityksen työnantajalle kirjallisena töihin 

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 468287. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi

Lisätietoja sosiaalityöntekijän virasta antaa sosiaali- ja perheyksikön päällikkö Anna Tähtinen 040 488 6091 anna.tahtinen@pargas.fi

Hakuaika päättyy 14.10.2022 klo 12.00

 

Sosiaalityöntekijän virka lapsiperheiden sosiaalipalveluihin

Tervetuloa töihin Paraisten sosiaali- ja perheyksikköön!
Vahvistamme lapsiperheiden sosiaalipalvelujen tiimiä yhdellä uudella sosiaalityöntekijällä. Me Paraisten perheyksikössä pidämme tärkeänä hyvää työilmapiiriä ja työssä jaksamista. Uskomme, että kun työntekijä voi hyvin, asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Tuemme toisiamme haasteellisina aikoina ja meillä on hyvä yhteishenki. Asiakastyössä korostamme aitoa, avointa läsnäoloa ja kohtaamista. Työssämme lapsi on aina keskiössä. Meillä on käytössä systeeminen toimintamalli. Parainen on kaksikielinen kaupunki ja perheyksikössä pääset rikastamaan kielitaitoasi. Paraisten kaupunki tukee kieliopintoja, jos koet tarvetta toisen kotimaisen kielen kertaamiseen. 

Lapsiperheiden sosiaalipalveluiden sosiaalityöntekijänä pääset työskentelemään sosiaalihuoltolain mukaisen erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden kanssa. Lapsiperheiden sosiaalipalveluihin kuuluvat sosiaalityö, perhetyö ja kotipalvelu. Tehtäviisi kuuluvat asiakasperheiden suunnitelmallinen sosiaalityö, palvelutarpeen arviointi sekä asiantuntijakonsultaatio sosiaalityön kysymyksissä. Työtä tehdään itsenäisesti, työparina ja monitoimijaisissa verkostoissa. Tehtäviisi kuuluu myös työskentelytapojen ja -menetelmien jatkuva kehittäminen moniammatillisessa tiimissä, johon sosiaalityöntekijän lisäksi kuuluvat sosiaaliohjaaja ja perhetyöntekijä. Työ sisältää myös virka-aikaista päivystystä noin kerran viikossa. 

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, reflektoivaa ja kehittämismyönteistä työotetta, avoimuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja rohkeutta tehdä asioita toisin. Arvostamme kokemustasi lasten, nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä. Ajokortti on välttämätön. Perheyksikössä on leasing-auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa. 

Tarjoamme sinulle työn tueksi:
•    Systeemisen tiimin tuen
•    Viikoittaisen mahdollisuuden etätöihin
•    Tukea ruotsin tai suomen kielen opiskeluun
•    Mahdollisuuden yksilö- ja ryhmätyönohjaukseen
•    Lähiesimiehen ja tiimin tuen 
•    Avoimen ja rakentavan keskustelukulttuurin
•    Positiivisen ja mukavan työyhteisön ja työilmapiirin
•    Palkka 3844,17 €/kk

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tarvittaessa työnantaja tukee kieliopintoja. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sijaiskelpoiset sosiaalityön opiskelijat. 

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote (504/2002). Kielitaito osoitetaan todistuksella. Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siihen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.  Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain väliaikaisen 48 a §:n mukaista covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä esittää Kanta-palvelusta tulostetun koronapassin tai muun vastaava selvityksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Lisätietoja sosiaalityöntekijän virasta antaa Sosiaali- ja perheyksikön päällikkö Anna Tähtinen p. 040 488 6091, anna.tahtinen@parainen.fi

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 471876. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai  sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 21.10.2022.

 

Sosiaalityöntekijän virka aikuissosiaalityöhön

Me Paraisten sosiaali- ja perheyksikössä pidämme tärkeänä hyvää työilmapiiriä ja työssä jaksamista. Uskomme, että kun työntekijä voi hyvin, asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Tuemme toisiamme haasteellisina aikoina ja meillä on hyvä yhteishenki. Asiakastyössä korostamme aitoa, avointa läsnäoloa ja kohtaamista. Työssämme asiakas on aina keskiössä. Parainen on kaksikielinen saaristokaupunki ja meillä pääset rikastamaan kielitaitoasi. Paraisten kaupunki tukee kieliopintoja, jos koet tarvetta toisen kotimaisen kielen kertaamiseen.

 

Aikuissosiaalityön tiimiin kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, kolme sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa. Aikuissosiaalityössä teemme moniammatillista sosiaalityötä. Vastaamme asiakkaiden kanssa tehtävästä suunnitelmallisesta sosiaalityöstä, sosiaaliohjauksesta, palveluneuvonnasta ja taloudellisesta tukemisesta. Sosiaalityöntekijän työhön kuuluu sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeenarviointien ja asiakassuunnitelmien teko, taloudellisen tuen myöntäminen sekä vastuu asiakasprosessin kokonaisuudesta. Työhön sisältyy monialaista verkostotyötä ja sen koordinointia.

 

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, reflektoivaa ja kehittämismyönteistä työotetta, avoimuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja rohkeutta tehdä asioita toisin. Arvostamme kokemusta aikuisten parissa tehtävästä työstä. Ajokortti on välttämätön, koska työhön sisältyy myös saaristossa tehtävä asiakastyö. Yksikössä on leasing-auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa.

Tarjoamme sinulle työn tueksi:

  • Tiimin tuen
  • Viikoittaisen mahdollisuuden etätöihin
  • Tukea ruotsin tai suomen kielen opiskeluun
  • Mahdollisuuden ryhmätyönohjaukseen
  • Lähiesimiehen ja tiimin tuen
  • Avoimen ja rakentavan keskustelukulttuurin
  • Positiivisen ja mukavan työyhteisön ja työilmapiirin
  • Palkka 3686,19 €/kk

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tarvittaessa työnantaja tukee kieliopintoja. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sijaiskelpoiset sosiaalityön opiskelijat.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote (504/2002). Kielitaito osoitetaan todistuksella. Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siihen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain väliaikaisen 48 a §:n mukaista covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä esittää Kanta-palvelusta tulostetun koronapassin tai muun vastaava selvityksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Lisätietoja sosiaalityöntekijän virasta antaa sosiaali- ja perheyksikön päällikkö Anna Tähtinen 040 488 6091 anna.tahtinen@pargas.fi

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 472021. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 22.10.2022

 

Sosiaaliohjaaja, aikuissosiaalityö

Tervetuloa töihin Paraisten sosiaali- ja perheyksikköön! 

Haemme joukkoomme sosiaaliohjaajaa aikuissosiaalityöhön vakituiseen virkaan.

Me Paraisten sosiaali- ja perheyksikössä pidämme tärkeänä hyvää työilmapiiriä ja työssä jaksamista. Uskomme, että kun työntekijä voi hyvin, asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Tuemme toisiamme haasteellisina aikoina ja meillä on hyvä yhteishenki. Asiakastyössä korostamme aitoa, avointa läsnäoloa ja kohtaamista. Työssämme asiakas on aina keskiössä. 

Sosiaaliohjaajana teet työtä aikuisten parissa ohjaten heitä erilaisten elämänhallinnan haasteiden edessä ja kartoitat asiakkaan palvelutarvetta. Teet päätöksiä ehkäisevästä ja täydentävästä toimeentulotuesta sekä ohjaat taloudenhallintaa muun muassa välitystilin muodossa. Sosiaaliohjaaja on osa aikuissosiaalityön tiimiä, johon kuuluu sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, lähityöntekijöitä, toimistohenkilöitä sekä johtava sosiaalityöntekijä. 
Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, reflektoivaa ja kehittämismyönteistä työotetta, avoimuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja rohkeutta tehdä asioita toisin. Arvostamme kokemustasi aikuisten parissa tehtävästä työstä. Ajokortti on välttämätön. Sosiaali- ja perheyksikössä on leasing-auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa. Parainen on kaksikielinen kaupunki ja työssä pääset rikastamaan kielitaitoasi. Paraisten kaupunki tukee kieliopintoja, jos koet tarvetta toisen kotimaisen kielen kertaamiseen. 

Tarjoamme sinulle työn tueksi:
•    Tiimin ja lähiesimiehen tuen
•    Viikoittaisen mahdollisuuden etätöihin
•    Tukea ruotsin tai suomen kielen opiskeluun
•    Mahdollisuuden yksilö- ja ryhmätyönohjaukseen
•    Avoimen ja rakentavan keskustelukulttuurin

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §  mukainen sosionomin pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tarvittaessa työnantaja tukee kieliopintoja. Palkka 2601,40€/kk.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote (504/2002). Kielitaito osoitetaan todistuksella. Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siihen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.  Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain väliaikaisen 48 a §:n mukaista covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä esittää Kanta-palvelusta tulostetun koronapassin tai muun vastaava selvityksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Lisätietoja sosiaaliohjaajan toimesta antaa Sosiaali- ja perheyksikön päällikkö Anna Tähtinen p. 040 488 6091, anna.tahtinen@parainen.fi

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 471892. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 21.10.2022.
 

Perhetyöntekijä lapsiperheiden sosiaalipalveluihin

Me Paraisten sosiaali- ja perheyksikössä pidämme tärkeänä hyvää työilmapiiriä ja työssä jaksamista. Uskomme, että kun työntekijä voi hyvin, asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Tuemme toisiamme haasteellisina aikoina ja meillä on hyvä yhteishenki. Asiakastyössä korostamme aitoa, avointa läsnäoloa ja kohtaamista. Työssämme lapsi on aina keskiössä. Meillä on käytössä systeeminen toimintamalli. Parainen on kaksikielinen kaupunki ja täällä pääset rikastamaan kielitaitoasi. Paraisten kaupunki tukee kieliopintoja, jos koet tarvetta toisen kotimaisen kielen kertaamiseen. 

Työtehtäviisi kuuluu:
Lapsiperheiden kotipalvelu, joka on tilapäistä tai säännöllistä kotiin annettavaa sosiaalipalvelua,
jossa asiakkaalle tai hänen perheelleen annetaan henkilökohtaista arjen käytännön toimiin liittyvää
tukea.

Sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö, jonka avulla tuetaan kokonaisvaltaisesti lapsen ja koko
perheen hyvinvointia muun muassa tukemalla ja ohjaamalla vanhempia lapsen hoitoon ja
kasvatukseen liittyvissä asioissa, arkirutiinien hallinnassa sekä perheenjäsenten välisessä
vuorovaikutuksessa.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, reflektoivaa ja kehittämismyönteistä työotetta, avoimuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja rohkeutta tehdä asioita toisin. Arvostamme kokemustasi lasten, nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä. Ajokortti on välttämätön. Käytössä on leasing-auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa. Perhetyöntekijällä on yleistyöaika, mutta työt suunnitellaan perheiden tarpeiden mukaisesti arkisin klo 7-18 välillä. Työntekijä pystyy vaikuttamaan itse työaikoihinsa.

Tarjoamme sinulle työn tueksi:
•    Systeemisen tiimin tuen
•    Viikoittaisen mahdollisuuden etätöihin
•    Tukea ruotsin tai suomen kielen opiskeluun
•    Mahdollisuuden yksilö- ja ryhmätyönohjaukseen
•    Lähiesimiehen tuen ja säännölliset työhyvinvointikeskustelut
•    Avoimen ja rakentavan keskustelukulttuurin
•    Positiivisen ja mukavan työyhteisön ja työilmapiirin
•    Kohtuullisen asiakasmäärän maks. 10 perhettä
•    Palkka 2258,84 €/kk

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai muu soveltuva
tutkinto sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Katsomme eduksi, jos hakijalla on kokemusta perhetyöstä ja/tai lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote (504/2002). Kielitaito osoitetaan todistuksella. Koeaika 2 kk.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa
sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama
koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille

Lisätietoja perhetyöntekijän toimesta antaa Sosiaali- ja perheyksikön päällikkö Anna Tähtinen p. 040 488 6091, anna.tahtinen@parainen.fi

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 471909. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 21.10.2022

 

Sairaanhoitaja, vanhustenhuolto Iniö

Paraisten kaupungin vanhustenhuolto julistaa haettavaksi vakituisen SAIRAANHOITAJAN työsuhteen, jonka työpisteinä ovat Iniön Aftonro ja kotihoito, alkaen 1.11. tai sopimuksen mukaan. 

Työ vanhustenhuollossa on vaihtelevaa ja monipuolista. Hoitotyöhön sisältyy muun muassa ensihoito, palliatiivinen hoito, suunnittelu ja kuntouttava hoitotyö sekä potilaan oman toimintakyvyn tukeminen.

Vanhustenhuollossa sinulla on hyvät mahdollisuudet työskennellä osana ammattitaitoista henkilöstöä ja tehdä monipuolista työtä monialaisessa työyhteisössä. Saat tukea kollegoilta ja esihenkilöiltä. Työ on vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimukset:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi sairaanhoitajan opistotason tutkinto. Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus. Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Valitun tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa. Työn luonteen vuoksi työnhakijalla tulee olla voimassa oleva ajokortti.

Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Koeaika neljä kuukautta.

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai jos jokin asia mietityttää. Lisätietoa antaa vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund, puh. +358 50 439 1957, sähköposti etunimi.sukunimi@parainen.fi.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, työavain 471464. Hakemuksen ja asiaankuuluvat todistukset voi lähettää myös seuraaviin osoitteisiin: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 12.10.2022 klo 12.00. 

 

Sairaanhoitaja, akuuttiosasto

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi toistaiseksi voimassa olevan SAIRAANHOITAJAN toimen akuuttiosastolle 1.11. alkaen tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on uusi vakanssi.

Akuuttiosastolla hoidetaan aikuisikäisiä, erilaisissa terveydentilanteissa ja elämäntilanteissa olevia potilaita. Potilaat ohjautuvat osastollemme jatkohoitoon pääsääntöisesti erikoissairaanhoidosta tai oman terveyskeskuksen päivystysvastaanotolta. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Hoitotyössä keskeistä on niin akuuttihoitotyö kuin kuntoutumista ja toimintakykyä tukeva hoitotyö. 

Akuuttiosastolla sinulla on mahdollisuus työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä tehden monipuolista hoitotyötä moniammatillisessa työyhteisössä. Tarjoamme sinulle hyvän tuen työkavereilta ja esimiehiltä. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitaja AMK tai aiempi opistotasoinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.  
 
Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa. 

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan.

Tiedustelut, osastonhoitaja Jaana Orava puh. 040 488 5524 tai hoitotyön päällikkö Suvi Simelius-Nieminen puh. 040 821 0606.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 470535. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi 9.10.2022 mennessä. Hakemuksia ei palauteta.
 


Sairaanhoitaja, vakituinen toimi, Geriatrinen osasto

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi SAIRAANHOITAJAN toimen geriatriselle osastolle 1.10.2022 alkaen tai erillisen sopimuksen mukaan.

Onko Sinulla kuntouttava työote sekä aloitekykyä ja kiinnostusta hoitaa erilaisia terveydentilanteita vanhuksilla, silloin olet hakemamme henkilö. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä tavoitteena tukea ja auttaa potilaita säilyttämään toimintakykyään. Osaston moduulit ovat suuntautuneet eri osa-alueisiin mm. hoidetaan potilaita, jotka tarvitsevat lyhytjaksoista kuntouttavaa hoitoa. Perushoito ja sairaanhoito on olennainen osa työtehtäviä pätevyyden mukaisesti esimerkiksi haavahoito, suonensisäiset infuusiot sekä vaativa kivunhoito.  

Työ on kolmivuorotyötä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen mukavaan työyhteisöön. Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyötaitoja ja toiminta on näyttöön perustuvaa sekä potilaskeskeistä. 

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitaja AMK tai aiempi opistotasoinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Huomioimme haussa myös syksyn 2022 aikana valmistuvat opiskelijat.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.   

Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Lisäksi edellytämme riittävää suojaa Covid-19-tautia vastaan tartuntatautilain väliaikaisen § 48 a mukaisesti. Työntekijän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen aloittamista. Vakanssin täytössä voidaan käyttää max. kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Tiedustelut, osastonhoitaja Sari Gustafsson puh. 040 488 5843 tai hoitotyön päällikkö Suvi Simelius-Nieminen puh. 040 821 0606.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 461801. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi 9.10.2022 mennessä. Hakemuksia ei palauteta.

 

Sairaanhoitaja, sijaisuus, Sateenkaari Korppoo

Työsuhde ajalle 12.9.2022-.3.9.2023 tai sopimuksen mukaan.
Työ on kokoaikatyötä, pääasiassa päivätyötä ja noin yksi viikonloppu kuukaudessa

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitaja AMK tai aiempi opistotasoinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.
Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa. 

Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työskentelyyn potilaiden kanssa, stressinsietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä. Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Yhteyshenkilö: vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas, puh 040 458 0400

Hakemus lähetetään sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivuston kautta, työnumero 410091, viimeistään 31.10.2022.
 

Lähihoitaja, Iniön vanhustenhuolto

Iniössä Turunmaan saaristossa sijaitseva Aftonro hakee iloisia, rohkeita ja uusia haasteita etsiviä henkilöitä lähihoitajiksi vakituisiin työsuhteisiin. 

Aftonro on pieni, 8-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jolla on asiakkaita myös kotihoidossa. Työskentelemme kuntouttavaa työtapaa käyttäen. Aftonro sijaitsee Iniössä, kauniissa Turunmaan saaristossa. Aftonro tarjoaa sinulle monipuolisen työn vanhustenhuollon tiimissämme. Työ on itsenäistä ja vaihtelevaa ja asiakkaan hyvinvointi on sen keskiössä. 

Arvostamme joustavuutta, vastuullisuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta. Työ on vuorotyötä. 

Jos tarvitset apua asunnon löytämisessä paikkakunnalta, yritämme auttaa siinä. 

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Aikaisempi kokemus hoitotyöstä tai vanhustenhuollosta sekä muistisairauksien tuntemus luetaan ansioksi. Valitun tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 
Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Koeaika neljä kuukautta.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-sivuston kautta, työavain 465916. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. 

Hakuaika päättyy 31.10.2022 klo 12.00.

Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita sitä mukaa kuin saamme hakemuksia, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Työ alkaa mielellään mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai jos jokin asia mietityttää. Lisätietoa antaa vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund, puh. +358 50 439 1957, sähköposti: etunimi.sukunimi@parainen.fi.
 

Lähihoitaja, vanhustenhuolto Korppoo

Korppoo sijaitsee kauniissa Turunmaan saaristossa, jossa meri ja luonto ovat vahvasti läsnä.

Haemme lähihoitajia sekä Sateenkaaren palveluasumisyksikköön että kotihoitoon.
- Lähihoitajan työ Sateenkaaren palveluasumisyksikössä on monipuolista hoitoa ja hoivaa. 
- Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitoa ja hoivaa, joka tapahtuu asiakkaan kodissa. Työn luonteen vuoksi kotihoitoon hakevalla tulee olla voimassa oleva ajokortti.

Olemme kehitysmyönteinen työyhteisö, ja tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Sinulta toivomme reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta, vastuuntuntoisuutta ja yhteistyökykyä. Aikaisempaa alan työkokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi vanhuspalveluihin. Perehdytämme sinut työhön, joten vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta vanhustenhuollossa työskentelystä, voit silti rohkeasti hakea työpaikkaa. Voimme tarvittaessa auttaa asunnon etsimisessä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa. Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Muistisairaiden hoidon tuntemus luetaan myös eduksi.

Lisätietoja antaa vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas, puh. 040 485 0400.

Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita sitä mukaa kuin saamme hakemuksia, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Työ alkaa mielellään mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-sivuston kautta, työavain 464468. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi

Hakuaika päättyy 31.10.2022 klo 12.00.

 

Lähihoitaja, vanhustenhuolto Nauvo 

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen: LÄHIHOITAJA vanhustenhuoltoon, Grannas/Nauvo. Kolmevuorotyö. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu toistaiseksi. 

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista ja ihmisläheistä tekijää, joka suunnittelee, toteuttaa ja arvioi asukkaiden kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa. 

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön jossa panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Mahdollisuus lounasruokailuun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikuntaetuja. 

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa. Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Arvostamme kokemusta vanhustyöstä ja kiinnostusta oman ammattitaidon kehittämiseen.

Lisätietoja antaa vanhustyön ohjaaja Marjut Hacklin puh. 040 488 5589, marjut.hacklin@pargas.fi 

Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita sitä mukaa kuin saamme hakemuksia, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Työ alkaa mielellään mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 466632. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaalija terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 31.10.2022 klo 12.00

 

Lähihoitaja, kotihoito Parainen

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä sekä kuntouttavaa hoito- ja hoivatyötä. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työn tarkoituksena on tukea ja hoitaa sellaisia asiakkaita jotka tarvitsevat tukea päivittäisissä askareissa ja toiminnoissa.

Työ kotihoidossa on itsenäistä, liikkuvaa ja vaihtelevaa. Lähihoitajat tekevät työtä aamu- ja iltavuoroissa. Sairaanhoitajat työskentelevät kotihoidon tiimeissä lähihoitajien tukena ja tiimiesimiehet ovat varmistamassa työn sujuvuutta. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö. Tarjoammekin työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Tiimeissämme on sekä ruotsin- että suomenkielisiä työntekijöitä. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava. 

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta, vastuuntuntoisuutta ja yhteistyökykyä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Työn luonteen vuoksi työnhakijalla tulee olla voimassa oleva ajokortti.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työavain 463604. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myös toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 31.10.2022 klo 12.00.

Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita sitä mukaa kuin saamme hakemuksia, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Työ alkaa mielellään mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää työstämme kotihoidossa. Perehdytämme sinut työhön, joten vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta kotihoidossa työskentelystä, voit silti rohkeasti hakea paikkaa.

Vastaava ohjaaja Maarit Silván antaa lisätietoja puh. 050 596 2615, maarit.silvan@parainen.fi.
 

Hoitoapulainen / hoiva-avustaja, vanhustenhuolto Korppoo 
 
Korppoo sijaitsee kauniissa Turunmaan saaristossa, jossa meri ja luonto ovat vahvasti läsnä. Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen:  

HOITOAPULAINEN / HOIVA-AVUSTAJA vanhustenhuoltoon, Korppoon Sateenkaaren palveluasumisyksikköön. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja se alkaa sopimuksen mukaan. 
 
Arvostamme kokemusta vanhustyöstä ja kiinnostusta oman ammattitaidon kehittämiseen. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakkaan ja omaisten kunnioittavaa kohtaamista, positiivista asennetta ja tietoteknisiä valmiuksia. 

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tarjoamme kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia ajankohtaisten koulutusten myötä sekä mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen. 

Hoiva-avustaja kelpoisuusehdot: Soveltuva koulutus tai kokemus työstä. Ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa. Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. 
 
Lisätietoja antaa vanhustyönohjaaja Erja Rajakangas, puh. 040 485 0400 Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita sitä mukaa kuin saamme hakemuksia, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. 
 
Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työnumero 468237. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi  viimeistään 31.10.2022 klo 12.00

 

Sairaanhoitajia toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö hakee SAIRAANHOITAJIA toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin terveyskeskuksen akuuttiosastolle, kotisairaalaan ja geriatriselle osastolle. Voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Akuuttiosastolla hoidetaan aikuisikäisiä, erilaisissa terveydentilanteissa ja elämäntilanteissa olevia potilaita. Potilaat ohjautuvat osastollemme jatkohoitoon pääsääntöisesti erikoissairaanhoidosta tai oman terveyskeskuksen päivystysvastaanotolta. Akuuttiosastolla sinulla on mahdollisuus työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä tehden monipuolista hoitotyötä moniammatillisessa työyhteisössä. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Hoitotyössä keskeistä on niin akuuttihoitotyö kuin kuntoutumista ja toimintakykyä tukeva hoitotyö. Työ on kolmivuorotyötä.

Työ kotisairaalassa on itsenäistä, monipuolista ja vaihtelevaa.  Kotisairaala on vaihtoehto vuodeosastohoidolle, ja tarkoittaa polikliinisiä käyntejä tai käyntejä potilaan kotona. Ajoittain työkuvaan kuuluvat myös sairaanhoitajan tehtävät akuuttiosastolla. Kotisairaalalla on käytössä oma auto, mutta tarvitset ajokortin ja ajotaitoa. Työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa.

Geriatrinen osaston on 29-paikkainen osasto, jossa hoidetaan vuodeosastohoitoa ja kuntoutusta tarvitsevia potilaita. Osa potilaspaikoista on intervallihoitopaikkoja. Sairaanhoitajana geriatrisella osastolla työskentelet moniammatillisissa tiimeissä moduuleittain, ja tavoitteenasi on tukea ja auttaa potilaita säilyttämään toimintakykynsä. Sairaanhoito on olennainen osa työtehtäviä, kuten esimerkiksi haavanhoito, suonensisäiset infuusiot sekä vaativa kivunhoito. Työ on 3-vuorotyötä. 

Arvostamme että sinulla on LOVe voimassa.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitaja AMK tai aiempi opistotasoinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.   

Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa. 

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan.

Tiedustelut, osastonhoitaja Jaana Orava puh. 040 488 5524, osastonhoitaja Sari Gustafsson puh. 040 488 5843 tai hoitotyön päällikkö Suvi Simelius-Nieminen puh. 040 821 0606.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 444126. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi.Hakuaika päättyy 31.12.2022. Hakemuksia ei palauteta.

 

Sairaanhoitajan ja lähihoitajan sijaisuuksia

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö hakee SAIRAANHOITAJIA ja LÄHIHOITAJIA, joka haluat tehdä keikkaa, lyhyitä tai pitempiä sijaisuuksia Terveyskeskuksen akuuttiosastolla 23.8.2021 – 2.1.2022 (jatko mahdollinen) välisenä aikana. Palkkaamme rekrytoinnin aikana. Arvostamme että sinulla on LOVe ja sairaanhoitajilla i.v-lupa voimassa. 

Osastolla hoidetaan aikuisikäisiä, erilaisissa terveyden- ja elämäntilanteissa olevia potilaita. Työ on moniammatillista ja vaihtelevaa, osaavan tiimin kanssa työskentelyä. Tarjoamme perehdytyksen työhön.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto tai lähihoitajatutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön ja kiinnostusta toteuttaa kuntouttavaa työotetta hoitotyössä.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. 
Peruspalkka sairaanhoitajille 2548,32€
Peruspalkka lähihoitaja 2249,46€

Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa.
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 379386. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi  31.12.2022 klo 12.00 mennessä. 

Tiedustelut,  vastaava sairaanhoitaja Suvi Sumelius-Nieminen puh: 040 821 0606 tai
 osastonhoitaja Jaana Orava puh. 040 488 5524    

                                   

LÄHIHOITAJIA VANHUSTENHUOLTOON, kotipalvelu/Parainen
Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Kotihoidossa ajokortti on välttämätön.
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 134087. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi.

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat:
Maarit Silván, puh. 050 596 2615

 

LÄHIHOITAJIA VANHUSTENHUOLTOON, vanhustenhuollon yksiköihin Paraisille
Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavat sosiaali- ja terveydenhuollon sijaisuudet:

LÄHIHOITAJIA vanhustenhuollon yksiköihin Paraisille/Koivukoto, Korppooseen/Satenkaari, Nauvoon/Grannas, Houtskariin/Fridhem ja Iniöön/Aftonro. Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan.

Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat

Palveluasumisen ohjaaja Carina Willberg / palveluasuminen, Parainen 040 020 2848
Vanhustyön ohjaaja Marjut Hacklin / Grannas, Nauvo 040 488 5589
Vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas / Sateenkaari, Korppoo  040 458 0400
Vanhustyön ohjaaja Johanna Rankio / Fridhem, Houtskari 040 488 5590
Vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund / Aftonro, Iniö 050 439 1957

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 364910. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi
 

Tarvitsemme VUOSILOMA- JA TYÖVAPAASIJAISIA  terveydenhuollon ja vanhustenhuollon kaikkiin ammattiryhmiin!

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta. Hakemuksen voi myöskin tarvittavine todistuksineen toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi

SAIRAANHOITAJA
Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työskentelyyn potilaiden kanssa, stressinsietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä.  Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. 

LÄHIHOITAJA
Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. 

HOITOAPULAINEN, PARAINEN
Hoitoapulaisen kelpoisuusehdot: Soveltuva koulutus tai pitkä kokemus työstä. Kielitaitovaatimuksena on riittävän ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. 

LAITOSAPULAINEN, PARAINEN
Pätevyysvaatimuksena on alan koulutus tai pitkäaikainen kokemus sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.  

Ota yhteyttä: 
Hoitopäällikkö Suvi Simelius-Nieminen  040 821 0606

Vastaava sairaanhoitaja Janette Sundqvist 040 488 5503

Osastonhoitaja Jaana Orava / Vuodeosasto 040 488 5524
Osastonhoitaja Sari Gustafsson / Malmkulla vuodeosasto  040 488 5843
Vanhustyön ohjaaja Marjut Hacklin / Grannas, Nauvo 040 488 5589
Vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas / Sateenkaari, Korppoo  040 458 0400
Vanhustyön ohjaaja Johanna Rankio / Fridhem, Houtskari 040 488 5590
Vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund / Aftonro, Iniö 050 439 1957
Vastaava sairaanhoitaja Tove Lehtinen / kotisairaanhoito, Parainen  040 488 5566
Yksikönpäällikkö Ulrika Lundberg /vanhustenhuolto, Parainen 050 596 2614
Vastaava ohjaaja Maarit Silván / kotipalvelu, Parainen  050 596 2615
Palveluasumisen ohjaaja Carina Willberg / palveluasuminen, Parainen 040 020 2848
Muistikoordinaattori Emma Soveri / vanhusten päivätoiminta  050  569 1814

tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi

Tukihenkilötoiminta vammaispalvelussa

Paraisten kaupungin vammaispalvelu hakee tukihenkilöitä nuorille ja aikuisille, joilla on vammasta tai sairaudesta johtuvia erityistarpeita. Tukihenkilö on tukena ja apuna vapaa-ajan toiminnoissa.

Kaupungin vammaispalvelu tekee tukihenkilön kanssa määräaikaisen toimeksiantosopimuksen aina yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Tukihenkilön tulee olla vähintään 16-vuotias. Tukihenkilötunteja voidaan myöntää korkeintaan 10 tuntia/kuukausi. Palkkio on 10 €/tunti. Kulukorvausta maksetaan enintään 60€/2kk. Jos tuentarvitsija on alaikäinen, täytyy tukihenkilön esittää rikosrekisteriote ennen toiminnan aloitusta.

Tukihenkilö ei saa olla tuettavan lähiomainen. Tukihenkilö sitoutuu yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Tuettava/tuettavan huoltaja sopivat yhdessä tukihenkilön kanssa tapaamisten sisällöstä.

Tarkempia tietoja antaa sosiaaliohjaaja Tarja Teijula, puh. 040 488 6083 tai tarja.teijula@parainen.fi