Murupolku

Avoimia työpaikkoja

Avoimia työpaikkoja

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, noin 15 300 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Keskustamme on lähellä suuria kaupunkeja: Turkuun ajaa alle puolessa tunnissa (23 km), Helsinkiin on matkaa 173 km ja Tampereelle 180 km. Olemme kaksikielinen paikkakunta, ja meillä tulee mainiosti toimeen kummallakin kotimaisella.

Kaupunkimme on merkittävä työnantaja ja meitä työntekijöitä on kaiken kaikkiaan noin 1000. Olemme tehneet kaupunkistrategiaamme Luova saaristo -teemalla ja tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että olemme uteliaita, eteenpäin pyrkiviä ja ennakkoluulottomia. Me uskallamme luottaa vahvuuksiimme ja olla erilaisia - haluaisitko sinä olla yksi meistä?

Kerromme avoimista työpaikoistamme täällä verkkosivuillamme, Kuntarekry-palvelussa ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoistamme löydät myös Työministeriön verkkosivuilta www.mol.fi.  


AVOIMET TYÖPAIKKAMME:

 

 

Elinkeinopalvelut:

 

Kesätöitä Paraisten kaupungin matkailuneuvontapisteissä

Paraisten kaupunki hakee henkilökuntaa Paraisten ja saariston infopisteisiin kesäksi 2020.
Tule töihin matkailutiimiimme Saaristokaupunki Paraisille!

Olet ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja omatoiminen. Saaristokaupunki Parainen ja Lounais-Suomen saaristoalue ovat sinulle tuttuja. Sinulla on kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja osaat nopeasti vastata erinäisiin kysymyksiin ja ratkoa yllättäviäkin ongelmia luovasti ja asiakkaita auttaen. Tällöin olet etsimämme henkilö!

Edellytämme vähintään 16 vuoden ikää ja mielellään sopivaa koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta sekä ruotsin, suomen ja englannin kielitaitoa. Muut vieraat kielet ovat plussaa.

Työpaikat ovat Paraisten keskustassa, Houtskarissa Näsbyn infopisteessä, Korppoossa kirkonkylän infopisteessä sekä Nauvossa, sataman infopisteessä.
Koulutamme sinut työhön parina päivänä touko- ja kesäkuussa 2020 ja joku matkailutiimissämme on tukenasi koko kesän ajan.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen martti.nilsson@parainen.fi tai postitse osoitteeseen: Paraisten kaupunki, Elinkeinopalvelut, Rantatie 28, 21600 Parainen viimeistään 5.2.2020 mennessä. Merkitse hakemukseesi ”Kesätyö/matkailu”

Lisätietoja antaa matkailuasiamies Martti Nilsson, puh. +358 40 5379000, keskiviikkona 29.1.klo. 13-14 ja tiistaina 4.2. klo. 15-16.

 

 

Taloushallinto:

 

Hankintakoordinaattori/Controlleri, Nauvo

Paraisten kaupunki hakee kokopäiväistä HANKINTAKOORDINAATTORIA/CONTROLLERIA talouspalvelujen tiimiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus taloushallinnosta ja/tai hankinnoista. Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Työn hoitaminen edellyttää hyviä IT-taitoja.

Hakemallamme henkilöllä on hyvä talouden ja hankintojen tuntemus. Hänellä on kokonaisnäkemystä, hän ajattelee pitkäjänteisesti ja osaa kehittää prosesseja luovasti. Hän on analyyttinen, sinnikäs ja oma-aloitteinen, hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot ja hänen työotteensa on ratkaisukeskeinen. Kokemus julkistaloudesta ja julkisista hankinnoista luetaan ansioksi.

Keskeiset työtehtävät ovat

-    kaupungin hankintojen koordinointi
-    toimittajaseuranta ja -raportointi
-    kaupungin osavuosiraportoinnin ja tilinpäätös- ja talousarviotyöskentelyn koordinointi ja näihin osallistuminen
-    kaupungin sisäisen valvonnan prosessien ja hankintaprosessien tukeminen ja kehittäminen (myös yhteisesti kaupungin konserniyhtiöiden kanssa)
-    talousanalyysien ja -raporttien laatiminen.

Fyysinen sijoituspaikka on Nauvo. Palkka määräytyy KVTES:n mukaisesti ja työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Hakemus ja ansioluettelo lähetetään 24.2.2020 klo 12.00 mennessä osoitteeseen ekonomi@parainen.fi tai Paraisten kaupunki, Talouspalvelut, Brinkastentie 1, 21660 Nauvo. Hakemukseen merkintä ”Hankintakoordinaattori/controller”.

Lisätietoa työtehtävistä antaa talouspäällikkö Petra Palmroos, petra.palmroos@parainen.fi tai puh. 040 839 7170.


 

Tekniset tukipalvelut:

 

KIINTEISTÖNHOITAJA

Tekniset tukipalvelut – kiinteistöt julistaa haettavaksi kiinteistönhoitajan työsopimussuhteen kokopäiväisenä Paraisten kunta-alueelle. Työsuhde on vakinainen. 

Työtehtäviin sisältyvät:
-    kiinteistöjen kunnossapitoon, ylläpitoon ja kiinteistönhoitoon liittyvät tehtävät
-    kiinteistöjen teknisten varusteiden ja laitteiden ylläpidon ja huollon seuranta.

Kelpoisuusehdot:
-    riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
-    kokemus kiinteistöjen kunnossapito-, kiinteistönhoito- tai ylläpitotehtävistä
-    riittävät atk-taidot kiinteistöautomatiikan hallintaan
-    vähintään B-luokan ajokortti.

Lisäksi arvostamme:
-    LVIS-tekniikan perustietojen hallintaa
-    yhteistyökykyä ja joustavuutta
-    kiinteistöalan koulutusta ja sähköasennustaitoja.

Palkkaus määräytyy TS-sopimuksen mukaisesti. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävässä aloittamista.

Tiedustelut ja lisätiedot tehtävästä: kiinteistöpäällikkö Seppo Pihl, puh. 0400 451 424, seppo.pihl@parainen.fi, tai tekninen isännöitsijä Jari Salminen, puh. 040 759 9045, jari.salminen@parainen.fi.

Hakemukset työ- ja opiskelutodistuksineen lähetetään 5.2.2020 klo 14.00 mennessä osoitteeseen: Paraisten kaupunki, Tekniset tukipalvelut, Rantatie 28, 21600 Parainen. Kuoreen merkintä ”Kiinteistönhoitaja”. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

 


Varhaiskasvatusyksikkö:

 

LASTENTARHANOPETTAJIEN ja LASTENHOITAJIEN SIJAISUUKSIA

Paraisten kaupungin varhaiskasvatuksessa on jatkuva rekrytointi lastentarhanopettajien ja lastenhoitajien lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin. Meillä on yhdeksän päiväkotia ja viisi ryhmäperhepäivähoitopaikkaa. Yksi päiväkodeistamme on ympärivuorokautinen. Soveltuvista työtehtävistä ja toimipisteistä sovitaan jokaisen työntekijän kanssa erikseen.

Koulutus tai pitkäaikainen kokemus vastaavista tehtävistä sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on toivottavaa. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita tekemään sijaisuuksia. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Saaristokaupunki tarjoaa inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön. Varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat saaristokulttuuri, kaksikielisyys ja ulkoilmapedagogiikka. Kannustamme huomaavaisuuteen, luovuuteen ja moniammatillisuuteen.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, täytä sähköinen hakemus kuntarekry.fi-palvelun kautta, työnumero 212142.

Tiedusteluihin vastaa päiväkodinjohtaja Monika Karlsson 050-5333478


Sosiaali- ja terveydenhuolto:

 

 

Oppisopimus, lähihoitaja

Paraisten kaupunki tekee yhteistyötä Axxell Utbildning Ab:n kanssa ja hakee nyt sopivia henkilöitä työskentelemään ja suorittamaan opintoja terveydenhuollon alalla. Etsimme sinua, joka olet aidosti kiinnostunut työskentelemään ihmisten parissa ja kiinnostunut myös sairaanhoidollisesta ja kuntouttavasta työstä. 

Voimme tarjota oppisopimuksia akuutin ja kuntouttavan hoidon vuodeosastolla sekä Malmkullan vuodeosastolla. Tämä on tilaisuutesi, jos haluat vaihtaa alaa tai sinulla ei ole koulutusta. Tarjoamme sinulle paketin, jossa opiskelet lähihoitajaksi oppisopimuskoulutuksella samanaikaisesti kun työskentelet ja saat palkkaa. Opintojen jälkeen meillä on mahdollisuus tarjota sinulle vakituista työtä.

Arvostamme molempien kotimaisten kielten taitoa, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. 

Liity monialaiseen tiimiimme, joka tekee arvokasta terveydenhuollon työtä! 

Hakuaika on 20.1.–21.2.2020, haastattelut pidetään maaliskuun alussa. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi s-postiosoitteeseen

janette.sunqvist@parainen.fi

tai postitse osoitteeseen Janette Sundqvist, Vapparintie 15 a, 21600 Parainen. 

Opinnot alkavat 25.3.2020.


Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä 

vt. hoitotyön päällikköön Janette Sundqvistiin, puh. 040 488 5503

tai oppisopimussuunnittelija Anders Leviniin, puh. 044 739 7782.

 

 

Toimistoassistentti, vanhustenhuolto

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen: 

Haemme TOIMISTOASSISTENTTIA Paraisten kaupungin vanhustenhuollon hallintoon. Työsuhde alkaa 17.2.2020 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu toistaiseksi.

Oletko hyvä organisoimaan ja hoitamaan useita tehtäviä samanaikaisesti? Pidätkö itsenäisestä, nopeatahtisesta ja joustavasta työskentelystä? 

Vanhustenhuollon toimistoassistentin tehtäviin kuuluu vanhustenhuollon yksikköjohtajan tukeminen monipuolisissa toimistotehtävissä, kokoussihteerinä toimiminen, dokumentointi, tilastointi, raporttien kirjoittaminen, sopimusten tarkastaminen, arkistointi, tiedotus ja postin hoitaminen. 

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai kaupallisen alan ammatillinen perustutkinto, tai vastaava aikaisempi koulutus sekä ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito.

Hakijalta edellytetään myös hyviä ja ajantasaisia IT-taitoja. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta toimistoassistentin työstä, mutta se luetaan eduksi.  Ansioksi luetaan myös sosiaali- ja terveysalan koulutus tai kokemus.

Toivomme, että olet järjestelmällinen, vastuuntuntoinen ja edistät hyvää työilmapiiriä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn nopeasti kehittyvässä toiminnassa, esimiehen tuen ja mukavat kollegat. Työhön valmiiksi kuuluvien 
työtehtävien lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti. 

Työaika: 36,75 tuntia viikossa.

Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Tervetuloa hakemaan paikkaa! Ehkä juuri sinusta tulee tiimimme uusi jäsen! 

Tiedustelut: Vanhustyön johtaja Camilla Bergman-Kärpijoki, puh. 050 596 2614 tai camilla.bergman-karpijoki@parainen.fi. 

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 272820. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 10.2.2020 klo 12.00.

 

Perhepalvelujen sosiaaliohjaajan virka

Tervetuloa Paraisille kehittämään perhepalveluita!

Paraisten kaupungin Perheyksikkö on määrätietoisesti tulevaisuuteen katsova työyhteisö, jossa työskennellään lapsiperheiden parissa sosiaalihuollon sekä lastensuojelun viitekehyksessä. Paraisten kaupunki kehittää voimakkaasti lapsiperheiden palveluita, jossa monitoimijaisuus on työskentelyn lähtökohtana ja palvelut viedään lasten ja perheiden luonnolliseen toimintaympäristöön. Paraisten kaupungin lapsiperheiden palvelut ovat hyvin ja monipuolisesti resursoituja.

Perhepalvelujen sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluvat sosiaalihuoltolain mukainen sosiaaliohjaus, perhetyö, tukihenkilötoiminta sekä muut sosiaalihuoltolain mukaiset tukitoimet, sekä työskentelytapojen ja -menetelmien jatkuva kehittäminen moniammatillisessa tiimissä, johon sosiaaliohjaajan lisäksi kuuluvat sosiaalityöntekijä ja perhetyöntekijä. Parainen on kaksikielinen kaupunki, joka tukee kieliopintoja. 
Odotamme hakijoilta sosiaaliohjauksesta kokemusta, avoimuutta, rohkeutta tehdä asioita toisin, innokkuutta ja halua kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle:

•    Mahdollisuuden 20 palkalliseen oman alan koulutus-, täydennyskoulutus- tai kehittämispäivään vuodessa
•    Viikoittaisen mahdollisuuden etätöihin
•    Tukea ruotsin tai suomen kielen opiskeluun
•    Mahdollisuuden yksilö- ja ryhmätyönohjaukseen

Lupaamme sinulle:

•    Lähiesimiehen tuen
•    Joustavaa ja ihmisläheistä johtamista
•    Avoimen ja rakentavan keskustelukulttuurin
•    Positiivisen ja mukavan työyhteisön ja työilmapiirin
•    Tehdä asiat paremmin mitä aikaisemmin

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tarvittaessa työnantaja tukee kieliopintoja. 

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote (504/2002). Kielitaito osoitetaan todistuksella. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siihen sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja sosiaaliohjaajan virasta antaa yksikönpäällikkö Sami Salmivirta 0404886091 sami.salmivirta@parainen.fi
Hakemus liitteineen voi toimittaa sosiaali- ja terveysosastolle osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 5.2.2020 klo 12:00.
 

 

Lähihoitaja, vanhustenhuolto, Iniö

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen: 

LÄHIHOITAJA vanhustenhuollon Aftonro-palveluasumisyksikköön Iniöön. Kolmevuorotyö. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja se alkaa mahdollisimman pian.  
Lähihoitajan kelpoisuusvaatimukset: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund, puh. 050 439 1957.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, työavain 270993. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 31.1.2020 klo 12:00.

 

Lähihoitaja, vanhustenhuolto Nauvo

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen:

LÄHIHOITAJA vanhustenhuoltoon Nauvoon. Työ jakautuu Grannasin palvelutalon (50 %) ja kotihoidon (50 %) kesken. Kolmevuorotyö. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu toistaiseksi. 

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Lisätietoja antaa vanhustyön ohjaajan sijainen Medris Jurs puh. 040 488 5589.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain272833. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 10.2.2020 klo 12.00.

 

 

Jatkuva rekrytointi:

 

SAIRAANHOITAJIA JA LÄHIHOITAJIA Paraisten terveydenhuoltoon. Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin

Sairaanhoitajan kelpoisuusehdot: Sairaanhoitajan tutkinto ja hyvä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme henkilöiltä tartuntalain §48 mukaista rokotesuojaa.

Myös alojen opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti  www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 205372. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten terveyskeskus/ Pia Nedermo, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai terveyskeskus@parainen.fi.

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat:
Osastonhoitaja Jaana Orava, akuutti ja kuntouttava vuodeosasto puh. 040 488 5524 tai Osastonhoitaja Sari Gustafsson, Malmkullan vuodeosasto puh. 040 488 5843 tai Janette Sundqvist, puh. 040 488 5503 
 

LÄHIHOITAJIA VANHUSTENHUOLTOON, kotipalvelu/Parainen
Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Kotihoidossa ajokortti on välttämätön.
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 134087. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi.

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat:
Maarit Silván, puh. 050 596 2615 tai
Monika Gestranius, puh. 044 358 5840 
 

Tarvitsemme VUOSILOMA- JA TYÖVAPAASIJAISIA  terveydenhuollon ja vanhustenhuollon kaikkiin ammattiryhmiin!

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta. Hakemuksen voi myöskin tarvittavine todistuksineen toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi

SAIRAANHOITAJA
Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työskentelyyn potilaiden kanssa, stressinsietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä.  Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi  työnumero 165947.

LÄHIHOITAJA
Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi työnumero 165948.

HOITOAPULAINEN, PARAINEN
Hoitoapulaisen kelpoisuusehdot: Soveltuva koulutus tai pitkä kokemus työstä. Kielitaitovaatimuksena on riittävän ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi  työnumero 165956

LAITOSAPULAINEN, PARAINEN
Pätevyysvaatimuksena on alan koulutus tai pitkäaikainen kokemus sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi  työnumero 165958 . 

Ota yhteyttä: 
Vastaava sairaanhoitaja Janette Sundqvist / Lääkärivastaanotto  040 488 5503
Osastonhoitaja vs Jaana Orava / Vuodeosasto 040 488 5524
Osastonhoitaja vs Sari Gustafsson / Malmkulla vuodeosasto  040 488 5843
Vanhustyön ohjaaja  vs Medris Jurs / Grannas, Nauvo 040 488 5589
Vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas / Sateenkaari, Korppoo  040 458 0400
Vanhustyön ohjaaja Annika Brunnsberg / Fridhem, Houtskari 040 488 5590
Vanhustyön ohjaaja Annika Brunnsberg / Aftonro, Iniö 040 488 5590
Vastaava sairaanhoitaja Tove Lehtinen / kotisairaanhoito, Parainen  040 488 5566
Yksikönpäällikkö Camilla Bergman-Kärpijoki /vanhustenhuolto, Parainen 050 596 2614
Vastaava ohjaaja Maarit Silván / kotipalvelu, Parainen  050 596 2615
Palveluasumisen ohjaaja Carina Willberg / palveluasuminen, Parainen 040 020 2848
Muistikoordinaattori vs Marika Cederlöf / vanhusten päivätoiminta  040 488 6055

tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi
 

Tukihenkilötoiminta vammaispalvelussa

Paraisten kaupungin vammaispalvelu hakee tukihenkilöitä nuorille ja aikuisille, joilla on vammasta tai sairaudesta johtuvia erityistarpeita. Tukihenkilö on tukena ja apuna vapaa-ajan toiminnoissa.

Kaupungin vammaispalvelu tekee tukihenkilön kanssa määräaikaisen toimeksiantosopimuksen aina yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Tukihenkilön tulee olla vähintään 16-vuotias. Tukihenkilötunteja voidaan myöntää korkeintaan 10 tuntia/kuukausi. Palkkio on 10 €/tunti. Kulukorvausta maksetaan enintään 60€/2kk. Jos tuentarvitsija on alaikäinen, täytyy tukihenkilön esittää rikosrekisteriote ennen toiminnan aloitusta.

Tukihenkilö ei saa olla tuettavan lähiomainen. Tukihenkilö sitoutuu yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Tuettava/tuettavan huoltaja sopivat yhdessä tukihenkilön kanssa tapaamisten sisällöstä.

Tarkempia tietoja antaa sosiaaliohjaaja Maria Wallin, puh. 040 488 6083 tai maria.wallin@parainen.fi