Murupolku

Avoimia työpaikkoja

Avoimia työpaikkoja

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Keskustamme on lähellä suuria kaupunkeja: Turkuun ajaa alle puolessa tunnissa (23 km), Helsinkiin on matkaa 173 km ja Tampereelle 180 km. Olemme kaksikielinen paikkakunta, ja meillä tulee mainiosti toimeen kummallakin kotimaisella.

Kaupunkimme on merkittävä työnantaja ja meitä työntekijöitä on kaiken kaikkiaan noin 1000. Olemme tehneet kaupunkistrategiaamme Luova saaristo -teemalla ja tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että olemme uteliaita, eteenpäin pyrkiviä ja ennakkoluulottomia. Me uskallamme luottaa vahvuuksiimme ja olla erilaisia - haluaisitko sinä olla yksi meistä?

Kerromme avoimista työpaikoistamme täällä verkkosivuillamme, Kuntarekry-palvelussa ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoistamme löydät myös Työministeriön verkkosivuilta www.mol.fi.  

 

KIRJASTO

Kirjastonhoitaja, määräaikainen

 

SUOMENKIELINEN KOULUTUS

Erityisopettaja, Pargas svenska gymnasium ja Paraisten lukio

Erityisluokanopettaja, määräaikainen, Koivuhaan koulu

Koulunkäynninohjaaja, määräaikainen, Koivuhaan koulu

 

VARHAISKASVATUSYKSIKKÖ

LASTENTARHANOPETTAJIEN ja LASTENHOITAJIEN SIJAISUUKSIA

Paraisten kaupungin varhaiskasvatuksessa on jatkuva rekrytointi lastentarhanopettajien ja lastenhoitajien lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin, käy katsomassa videomme!

Meillä on yhdeksän päiväkotia ja viisi ryhmäperhepäivähoitopaikkaa. Yksi päiväkodeistamme on ympärivuorokautinen. Työtehtävistä ja toimipisteistä sovitaan jokaisen työntekijän kanssa erikseen.

Koulutus tai pitkäaikainen kokemus vastaavista tehtävistä sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on toivottavaa. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita tekemään sijaisuuksia. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Saaristokaupunki tarjoaa inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön. Varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat saaristokulttuuri, kaksikielisyys ja ulkoilmapedagogiikka. Kannustamme huomaavaisuuteen, luovuuteen ja moniammatillisuuteen.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, ota ystävällisesti yhteyttä päiväkodinjohtaja Anna-Kajsa Sjömaniin, anna-kajsa.sjoman@parainen.fi puh. 044 358 5712.

 

SOSIAALI- JA TERVEYSOSASTO

 

Toimintaterapeutti

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi toistaiseksi voimassa olevan TOIMINTATERAPEUTIN toimen 29.8. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimintaterapeutin tehtävänä on lasten ja nuorten kehityksen ja kuntoutustarpeen arviointi sekä yksilöllinen ohjaus ja neuvonta. Työhön sisältyy sekä lapsen ja hänen perheensä ja lähipiirinsä ohjaus-, neuvonta- ja seurantakäynnit lapsen omassa arkiympäristössä, että myös apuvälinetarpeen arviointia. 
Tehtävä edellyttää sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja että asiakaslähtöistä työskentelytapaa. Katsomme eduksi kokemuksen lasten toimintaterapiasta. Ajokortti on välttämätön, ja työ edellyttää jonkin verran myös oman auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn osastollamme innostuneessa, moniammatillisessa työyhteisössä, hyvän tuen työkavereilta ja esimieheltä, mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä sekä mahdollisuuden työskennellä kannustavassa työyhteisössä. Sinulla on mahdollisuus osallistua koulutuksiin, jotka tukevat työtäsi ja siinä kehittymistä. 

Kelpoisuusehto:

Toimintaterapeutti AMK tai aiempi opistotasoinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.   

Ennen työn vastaanottamista tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain mukainen rikosrekisteriote. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan.

Tiedustelut, vastaava fysioterapeutti Carola Selin puh. 0407256028 tai hoitotyön päällikkö Suvi Simelius-Nieminen puh. 0408210606.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 436273. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi 25.5.2022 mennessä. Hakemuksia ei palauteta.

 

Hammashoitaja

PARAISTEN KUNTA-ALUEELLA julistetaan uudestaan haettavaksi HAMMASHOITAJAN TEHTÄVÄ.

Paraisten kaupungin hammashoitoloissa työskentelee yhdeksän hammaslääkäriä. Haemme nyt hammashoitajaa Nauvon ja Korppoon hammashoitoloihin. Hammashoitajan tehtäviin kuuluu hammaslääkärin ja suuhygienistin avustamisen lisäksi välinehuolto, tavaratilaukset ja ajanvaraus. Valittavalta hammashoitajalta odotetaan kokemusta, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta myös itsenäiseen potilastyöhön kotihoidon ohjauksen ja ennaltaehkäisevän hammashoidon muodossa sekä suomeksi että ruotsiksi.

Kelpoisuusehtona on hammashoitajan tutkinto tai hammashoidon koulutusohjelman suorittaneen lähihoitajan tutkinto. Lisäksi edellytetään ruotsin ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy SOTE:n mukaan. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme riittävää suojaa Covid-19-tautia vastaan tartuntatautilain väliaikaisen § 48 a mukaisesti, sekä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava suuhygienisti Barbro Mattsson-Salminen, puh 050 4722068 (klo 8-12, to-pe) tai s-posti barbro.mattsson-salminen@pargas.fi. 

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 409723. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi 30.6.2022 klo 16.00 mennessä. 

 

Laitoshuoltaja, suun terveydenhuolto

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi toistaiseksi voimassa olevan LAITOSHUOLTAJAN toimen suun terveydenhuoltoon 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työtehtävät sisältävät hammaslääkärivastaanoton siivousta ja välinehuoltoa. Edellytämme itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Tehtävä edellyttää huolellisuutta ja aloitekykyä. Kiinnostus ja kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi. 

Kelpoisuusehto:

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tutkinto, laitoshuoltajantutkinto tai pitkä työkokemus alalta. Huomioimme myös alan opiskelijoiden hakemukset. 
Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.   

Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa. Ennen työn vastaanottamista tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan.

Tiedustelut, vastaava suuhygienisti Barbro Mattsson-Salminen puh. 050 472 2068 tai hoitotyön päällikkö Suvi Simelius-Nieminen puh. 040 821 0606.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 440134. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi 22.5.2022 mennessä. Hakemuksia ei palauteta.

 

Sosiaaliohjaaja

Tervetuloa töihin Paraisten sosiaali- ja perheyksikköön! Haemme joukkoomme sosiaaliohjaajaa aikuissosiaalityöhön vakituiseen virkaan.

Me Paraisten sosiaali- ja perheyksikössä pidämme tärkeänä hyvää työilmapiiriä ja työssä jaksamista. Uskomme, että kun työntekijä voi hyvin, asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Tuemme toisiamme haasteellisina aikoina ja meillä on hyvä yhteishenki. Asiakastyössä korostamme aitoa, avointa läsnäoloa ja kohtaamista. Työssämme asiakas on aina keskiössä. 

Sosiaaliohjaajana teet työtä aikuisten parissa ohjaten heitä erilaisten elämänhallinnan haasteiden edessä ja kartoitat asiakkaan palvelutarvetta. Teet päätöksiä ehkäisevästä ja täydentävästä toimeentulotuesta sekä ohjaat taloudenhallintaa muun muassa välitystilin muodossa. Sosiaaliohjaaja on osa aikuissosiaalityön tiimiä, johon kuuluu sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, lähityöntekijöitä, toimistohenkilöitä sekä johtava sosiaalityöntekijä.
 
Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, reflektoivaa ja kehittämismyönteistä työotetta, avoimuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja rohkeutta tehdä asioita toisin. Arvostamme kokemustasi aikuisten parissa tehtävästä työstä. Ajokortti on välttämätön. Sosiaali- ja perheyksikössä on leasing-auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa. Parainen on kaksikielinen kaupunki ja työssä pääset rikastamaan kielitaitoasi. Paraisten kaupunki tukee kieliopintoja, jos koet tarvetta toisen kotimaisen kielen kertaamiseen. 

Tarjoamme sinulle työn tueksi:

•    Tiimin ja lähiesimiehen tuen
•    Viikoittaisen mahdollisuuden etätöihin
•    Tukea ruotsin tai suomen kielen opiskeluun
•    Mahdollisuuden yksilö- ja ryhmätyönohjaukseen
•    Avoimen ja rakentavan keskustelukulttuurin

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §  mukainen sosionomin pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tarvittaessa työnantaja tukee kieliopintoja. Palkka 2550,39 €/kk.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote (504/2002). Kielitaito osoitetaan todistuksella. Koeaika 6 kk.

Lisätietoja sosiaaliohjaajan toimesta antaa Sosiaali- ja perheyksikön päällikkö Anna Tähtinen p. 040 488 6091, anna.tahtinen@parainen.fi

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta, työavain 439309. Hakemuksen liitteineen voi myös toimittaa sosiaali- ja terveysosastolle osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 27.5.2022 klo 12

 

Sairaanhoitaja,kotihoito

Haemme sairaanhoitajaa Paraisten keskustan alueen kotihoitoon. Vastaat tiimissäsi asiakkaiden sairaanhoidosta, terveyden edistämisestä ja ennaltaehkäisevästä hoitotyöstä. Ohjaat myös tiimisi lähihoitajien työtä. Sairaanhoitajana pääset suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan asiakkaiden tarvitsemaa tukea yhdessä oman tiimisi ja moniammatillisen asiantuntijatiimin kanssa. 

Työ kotihoidossa on itsenäistä, liikkuvaa ja vaihtelevaa. Kotihoidon sairaanhoitaja työskentelee aamuvuoroissa arkipäivisin. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö. Tarjoammekin työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Tiimeissämme on sekä ruotsin- että suomenkielisiä työntekijöitä. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava. 

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta, vastuuntuntoisuutta ja yhteistyökykyä. Aikaisempaa alan työkokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi vanhuspalveluihin. Perehdytämme sinut työhön, joten vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta kotihoidossa työskentelystä, voit silti rohkeasti hakea työpaikkaa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työn luonteen vuoksi työnhakijalla tulee olla voimassa oleva ajokortti.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 439064. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myös toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 26.5.2022 klo 12.00.

Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää työstämme kotihoidossa. Tiimiesimies Monika Gestranius: puh. 044 358 5840, monika.gestranius@parainen.fi.

 

Lähihoitaja, kotihoito

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä sekä kuntouttavaa hoito- ja hoivatyötä. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työn tarkoituksena on tukea ja hoitaa sellaisia asiakkaita jotka tarvitsevat tukea päivittäisissä askareissa ja toiminnoissa.

Työ kotihoidossa on itsenäistä, liikkuvaa ja vaihtelevaa. Lähihoitajat tekevät työtä aamu- ja iltavuoroissa. Sairaanhoitajat työskentelevät kotihoidon tiimeissä lähihoitajien tukena ja tiimiesimiehet ovat varmistamassa työn sujuvuutta. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö. Tarjoammekin työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Tiimeissämme on sekä ruotsin- että suomenkielisiä työntekijöitä. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava. 

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta, vastuuntuntoisuutta ja yhteistyökykyä.
Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työn luonteen vuoksi työnhakijalla tulee olla voimassa oleva ajokortti.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 439094. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myös toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 26.52022 klo 12.00.

Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää työstämme kotihoidossa. Perehdytämme sinut työhön, joten vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta kotihoidossa työskentelystä, voit silti rohkeasti hakea paikkaa.

Tiimiesimies Monika Gestranius antaa lisätietoja puh. 044 358 5840, monika.gestranius@parainen.fi.
 

Lähihoitaja vanhustenhuolto, Korppoo

Korppoo sijaitsee kauniissa Turunmaan saaristossa, jossa meri ja luonto ovat vahvasti läsnä.

Haemme lähihoitajaa Korppoon asumispalveluihin. Työ lähihoitajana Sateenkaaren palveluasumisyksikössä on monipuolista hoitoa ja hoivaa. Olemme kehitysmyönteinen työyhteisö. Tarjoammekin työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava. 

Sinulta toivomme reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta, vastuuntuntoisuutta ja yhteistyökykyä. Aikaisempaa alan työkokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi vanhuspalveluihin. Perehdytämme sinut työhön, joten vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta kotihoidossa työskentelystä, voit silti rohkeasti hakea työpaikkaa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työn luonteen vuoksi työnhakijalla tulee olla voimassa oleva ajokortti. Muistisairaiden hoidon tuntemus luetaan myös eduksi.

Lisätietoja antaa vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas, puh. 040 485 0400.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-sivuston kautta, työavain 431478. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 24.05.2022 klo 12.00.  
 

Sairaanhoitajan ja lähihoitajan sijaisuuksia

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö hakee SAIRAANHOITAJIA ja LÄHIHOITAJIA, joka haluat tehdä keikkaa, lyhyitä tai pitempiä sijaisuuksia Terveyskeskuksen akuuttiosastolla 23.8.2021 – 2.1.2022 (jatko mahdollinen) välisenä aikana. Palkkaamme rekrytoinnin aikana. Arvostamme että sinulla on LOVe ja sairaanhoitajilla i.v-lupa voimassa. 

Osastolla hoidetaan aikuisikäisiä, erilaisissa terveyden- ja elämäntilanteissa olevia potilaita. Työ on moniammatillista ja vaihtelevaa, osaavan tiimin kanssa työskentelyä. Tarjoamme perehdytyksen työhön.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto tai lähihoitajatutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön ja kiinnostusta toteuttaa kuntouttavaa työotetta hoitotyössä.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. 
Peruspalkka sairaanhoitajille 2548,32€
Peruspalkka lähihoitaja 2249,46€

Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa.
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 379386. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi  31.12.2022 klo 12.00 mennessä. 

Tiedustelut,  vastaava sairaanhoitaja Suvi Sumelius-Nieminen puh: 040 821 0606 tai
 osastonhoitaja Jaana Orava puh. 040 488 5524    

                                   

LÄHIHOITAJIA VANHUSTENHUOLTOON, kotipalvelu/Parainen
Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Kotihoidossa ajokortti on välttämätön.
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 134087. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi.

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat:
Maarit Silván, puh. 050 596 2615 tai
Monika Gestranius, puh. 044 358 5840 

 

LÄHIHOITAJIA VANHUSTENHUOLTOON, vanhustenhuollon yksiköihin Paraisille
Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavat sosiaali- ja terveydenhuollon sijaisuudet:

LÄHIHOITAJIA vanhustenhuollon yksiköihin Paraisille/Koivukoto, Korppooseen/Satenkaari, Nauvoon/Grannas, Houtskariin/Fridhem ja Iniöön/Aftonro. Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan.

Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat

Palveluasumisen ohjaaja Carina Willberg / palveluasuminen, Parainen 040 020 2848
Vanhustyön ohjaaja Marjut Hacklin / Grannas, Nauvo 040 488 5589
Vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas / Sateenkaari, Korppoo  040 458 0400
Vanhustyön ohjaaja Johanna Rankio / Fridhem, Houtskari 040 488 5590
Vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund / Aftonro, Iniö 050 439 1957

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 364910. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi
 

Tarvitsemme VUOSILOMA- JA TYÖVAPAASIJAISIA  terveydenhuollon ja vanhustenhuollon kaikkiin ammattiryhmiin!

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta. Hakemuksen voi myöskin tarvittavine todistuksineen toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi

SAIRAANHOITAJA
Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työskentelyyn potilaiden kanssa, stressinsietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä.  Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. 

LÄHIHOITAJA
Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. 

HOITOAPULAINEN, PARAINEN
Hoitoapulaisen kelpoisuusehdot: Soveltuva koulutus tai pitkä kokemus työstä. Kielitaitovaatimuksena on riittävän ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. 

LAITOSAPULAINEN, PARAINEN
Pätevyysvaatimuksena on alan koulutus tai pitkäaikainen kokemus sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.  

Ota yhteyttä: 
Hoitopäällikkö Suvi Simelius-Nieminen  040 821 0606

Vastaava sairaanhoitaja Janette Sundqvist 040 488 5503

Osastonhoitaja Jaana Orava / Vuodeosasto 040 488 5524
Osastonhoitaja Sari Gustafsson / Malmkulla vuodeosasto  040 488 5843
Vanhustyön ohjaaja Marjut Hacklin / Grannas, Nauvo 040 488 5589
Vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas / Sateenkaari, Korppoo  040 458 0400
Vanhustyön ohjaaja Johanna Rankio / Fridhem, Houtskari 040 488 5590
Vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund / Aftonro, Iniö 050 439 1957
Vastaava sairaanhoitaja Tove Lehtinen / kotisairaanhoito, Parainen  040 488 5566
Yksikönpäällikkö Ulrika Lundberg /vanhustenhuolto, Parainen 050 596 2614
Vastaava ohjaaja Maarit Silván / kotipalvelu, Parainen  050 596 2615

Vastaava ohjaaja Monika Gestranius / kotipalvelu Parainen 044 358 5580
Palveluasumisen ohjaaja Carina Willberg / palveluasuminen, Parainen 040 020 2848
Muistikoordinaattori Emma Soveri / vanhusten päivätoiminta  050  569 1814

tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi

Tukihenkilötoiminta vammaispalvelussa

Paraisten kaupungin vammaispalvelu hakee tukihenkilöitä nuorille ja aikuisille, joilla on vammasta tai sairaudesta johtuvia erityistarpeita. Tukihenkilö on tukena ja apuna vapaa-ajan toiminnoissa.

Kaupungin vammaispalvelu tekee tukihenkilön kanssa määräaikaisen toimeksiantosopimuksen aina yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Tukihenkilön tulee olla vähintään 16-vuotias. Tukihenkilötunteja voidaan myöntää korkeintaan 10 tuntia/kuukausi. Palkkio on 10 €/tunti. Kulukorvausta maksetaan enintään 60€/2kk. Jos tuentarvitsija on alaikäinen, täytyy tukihenkilön esittää rikosrekisteriote ennen toiminnan aloitusta.

Tukihenkilö ei saa olla tuettavan lähiomainen. Tukihenkilö sitoutuu yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Tuettava/tuettavan huoltaja sopivat yhdessä tukihenkilön kanssa tapaamisten sisällöstä.

Tarkempia tietoja antaa sosiaaliohjaaja Tarja Teijula, puh. 040 488 6083 tai tarja.teijula@parainen.fi