Murupolku

Avoimia työpaikkoja

Avoimia työpaikkoja

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, noin 15 300 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Keskustamme on lähellä suuria kaupunkeja: Turkuun ajaa alle puolessa tunnissa (23 km), Helsinkiin on matkaa 173 km ja Tampereelle 180 km. Olemme kaksikielinen paikkakunta, ja meillä tulee mainiosti toimeen kummallakin kotimaisella.

Kaupunkimme on merkittävä työnantaja ja meitä työntekijöitä on kaiken kaikkiaan noin 1000. Olemme tehneet kaupunkistrategiaamme Luova saaristo -teemalla ja tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että olemme uteliaita, eteenpäin pyrkiviä ja ennakkoluulottomia. Me uskallamme luottaa vahvuuksiimme ja olla erilaisia - haluaisitko sinä olla yksi meistä?

Kerromme avoimista työpaikoistamme täällä verkkosivuillamme, Kuntarekry-palvelussa ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoistamme löydät myös Työministeriön verkkosivuilta www.mol.fi.  

 

KULTTUURIYKSIKKÖ

Projektorihoitaja sekä tekniikkavastaava

Paraisten kaupunki (kulttuuriyksikkö) palkkaa projektorinhoitajan Bio Sydvästin toimintaa varten sekä tekniikkavastaavan hoitamaan kulttuuriyksikön tekniikkaa tiloissa ja tapahtumissa. Työtehtäviin kuuluvat elokuvien esittäminen koko Paraisten alueella, elokuvateatterilaitteiston ylläpito sekä kulttuuriyksikön ääni- ja valotekniikkalaitteiston parissa työskentely tapahtumia ennen ja niiden aikana. 

Palkattu henkilö perehdytetään kaikkiin työtehtäviin ja työn vaatimaan tekniseen osaamiseen.
Työ sisältää päivä-, ilta- ja viikonlopputyötä. Työ on määräaikainen sekä osa-aikainen. Työ vaatii ajokortin ja auton.

Hakuaikaa päättyy 3.11 2021 ja hakemukset voi lähettää sähköpostilla, kulttuuri@parainen.fi.
Lisätietoa ja yhteystiedot löydät osoitteesta painen.fi/bio-sydvast.

 

VARHAISKASVATUSYKSIKKÖ

LASTENTARHANOPETTAJIEN ja LASTENHOITAJIEN SIJAISUUKSIA

Paraisten kaupungin varhaiskasvatuksessa on jatkuva rekrytointi lastentarhanopettajien ja lastenhoitajien lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin, käy katsomassa videomme!

Meillä on yhdeksän päiväkotia ja viisi ryhmäperhepäivähoitopaikkaa. Yksi päiväkodeistamme on ympärivuorokautinen. Työtehtävistä ja toimipisteistä sovitaan jokaisen työntekijän kanssa erikseen.

Koulutus tai pitkäaikainen kokemus vastaavista tehtävistä sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on toivottavaa. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita tekemään sijaisuuksia. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Saaristokaupunki tarjoaa inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön. Varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat saaristokulttuuri, kaksikielisyys ja ulkoilmapedagogiikka. Kannustamme huomaavaisuuteen, luovuuteen ja moniammatillisuuteen.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, ota ystävällisesti yhteyttä päiväkodinjohtaja Anna-Kajsa Sjömaniin, anna-kajsa.sjoman@parainen.fi puh. 044 358 5712.

 

SOSIAALI- JA TERVEYSOSASTO

 

Terveyskeskuslääkäri, Parainen

Asuminen ja työskentely meren äärellä, saaristomaisemassa on monen unelma. Paraisten n. 15 500 asukkaan ainutlaatuinen saaristokaupunki käsittää suuren osan Saaristomeren alueesta ja sen tuhansista saarista ja luodoista. Turun kaupungin keskustaan on kuitenkin vain 25 km!

Paraisten kaupunki julistaa nyt haettavaksi TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRAN. 

Viran sijaintipaikka on Parainen. Työn kuvasta voidaan neuvotella, esimerkiksi osa-aikainen koululääkärin työ on mahdollista. Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys sekä suomen ja ruotsin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Oman palkkatoivomuksen voi esittää. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa ylilääkärin sij. Kenneth Wilson, puh 040 4885501, kenneth.wilson@parainen.fi tai apulaisylilääkäri Sari Talja, puh 040 4885552, sari.talja@parainen.fi .

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta, www.kuntrarekry.fi, työnumero 387515. Paikkaa voi hakea myös toimittamalla hakemuksen ansioluetteloineen viimeistään 1.11.2021 klo 12:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi. tai osoitteeseen Paraisten terveyskeskus / Mari Toivonen Vapparintie 15a, 21600 Parainen. Kuoreen merkintä terveyskeskuslääkärin virka. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. 

 

Sairaanhoitaja, Geriatrinen osasto

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi SAIRAANHOITAJAN  toimen Terveyskeskuksen Geriatrisella osastolla alkaen 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haluatko olla osana meidän tiimiä? Onko Sinulla kuntouttava työote sekä aloitekykyä ja kiinnostusta hoitaa erilaisia terveydentilanteita vanhuksilla, silloin olet hakemamme henkilö. Tarjoamme perehdytyksen työhön. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä tavoitteena tukea ja auttaa potilaita säilyttämään toimintakykyään. Osaston moduulit ovat suuntautuneet eri osa-alueisiin mm. hoidetaan potilaita jotka tarvitsevat lyhytjaksoista kuntouttavaa hoitoa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. 

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta työavain 390611. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse sosiaalikeskus@parainen.fi 19.11.2021 klo12 mennessä.

Tiedustelut: osastonhoitaja Sari Gustafsson 040 488 5843 tai vt. hoitotyönpäällikkö Camilla Rautanen 040-5955600

 

Sairaanhoitaja, terveyskeskuksen akuuttiosasto

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi yhden uuden SAIRAANHOITAJAN toimen akuuttiosastolle alkaen 15.11.2021. Osastolla hoidetaan aikuisikäisiä, erilaisissa terveyden- ja elämäntilanteissa olevia potilaita. Työ on moniammatillista ja vaihtelevaa, osaavan tiimin kanssa työskentelyä. Työ on kolmivuorotyötä. Tarjoamme perehdytyksen työhön.  

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön ja kiinnostusta toteuttaa kuntouttavaa työotetta hoitotyössä. Arvostamme joustavuutta, muutosvalmiutta sekä kehittämismyönteisyyttä.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.


Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 389684. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi  1.11.2021 klo 12.00 mennessä. 

Tiedustelut, osastonhoitaja Jaana Orava puh 040 488 5524.

 

Sairaanhoitaja, kotisairaala

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi yhden SAIRAANHOITAJAN sijaisuuden kotisairaalatoimintaan 15.11.2021-30.4.2022. Kotisairaala on vaihtoehto vuodeosastohoidolle ja tarkoittaa polikliinisiä käyntejä tai käyntejä potilaan luona. Ajoittain työkuvaan kuluu myös sairaanhoitajan työ akuuttiosastolla. Työ on kaksi-vuoroinen. 

Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työskentelyyn potilaiden kanssa, stressinsietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä. Työn luonne vaatii ajokorttia, omaa autoa ei tarvitse. Kokemus iv-hoidoista katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 389710. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi  1.11.2021 klo 12.00 mennessä. 

Tiedustelut, osastonhoitaja Jaana Orava puh 040 488 5524 

 

Lähihoitaja, sijaisuus, Sateenkaari Korppoo

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteisen sijaisuuden:

LÄHIHOITASIJAISUUS vanhustenhuoltoon, Sateenkaari/Korppoo, kaksivuorotyö ajalle 1.11.2021-13.04.2022. 

Lisätietoja antaa vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas, puh. 040 485 0400.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, työavain 388564. Hakemus ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 12.11.2021 klo 12.00. Haastattelemme ja palkkaamme jo hakuaikana. 
 

Lähihoitaja, Björkebo

Oletko sinä Koivukotoon Paraisille etsimämme lähihoitaja

Koivukoto on vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikkö Paraisten keskustassa. 

Lähihoitaja osallistuu asumisyksikön asiakkaiden hoidon ja hoivan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Työskentelet asiakkaan omien voimavarojen mukaan kuntouttavaa työotetta käyttäen. Työ on itsenäistä, mutta samalla olet osa moniammatillista tiimiä. Toivomme, että olet joustava, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. On eduksi, jos sinulla on kokemusta vanhustenhuollosta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lähihoitajan tutkinto sekä ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Suosittelemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn vanhustenhuollon moniammatillisessa tiimissä, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä työssä. Työ on vuorotyötä. 

Lisätietoja antaa toiminnanohjaaja Carina Willberg, puh 0400-202848 tai carina.willberg@pargas.fi maa-to klo. 8-16, pe 8-14.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, työavain 389714. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 29.10.2021 klo 12:00. Haastattelut pidetään v. 44.
 

 

Sairaanhoitajan ja lähihoitajan sijaisuuksia

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö hakee SAIRAANHOITAJIA ja LÄHIHOITAJIA, joka haluat tehdä keikkaa, lyhyitä tai pitempiä sijaisuuksia Terveyskeskuksen akuuttiosastolla 23.8.2021 – 2.1.2022 (jatko mahdollinen) välisenä aikana. Palkkaamme rekrytoinnin aikana. Arvostamme että sinulla on LOVe ja sairaanhoitajilla i.v-lupa voimassa. 

Osastolla hoidetaan aikuisikäisiä, erilaisissa terveyden- ja elämäntilanteissa olevia potilaita. Työ on moniammatillista ja vaihtelevaa, osaavan tiimin kanssa työskentelyä. Tarjoamme perehdytyksen työhön.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto tai lähihoitajatutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön ja kiinnostusta toteuttaa kuntouttavaa työotetta hoitotyössä.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. 
Peruspalkka sairaanhoitajille 2548,32€
Peruspalkka lähihoitaja 2249,46€

Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa.
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 379386. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi  31.12.2021 klo 12.00 mennessä. 

Tiedustelut, vt. Hoitotyönjohtaja Janette Sundqvist puh: 040 488 5503 tai
 osastonhoitaja Jaana Orava puh. 040 4885524                                                                
 

                                    

LÄHIHOITAJIA VANHUSTENHUOLTOON, kotipalvelu/Parainen
Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Kotihoidossa ajokortti on välttämätön.
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 134087. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi.

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat:
Maarit Silván, puh. 050 596 2615 tai
Monika Gestranius, puh. 044 358 5840 

 

LÄHIHOITAJIA VANHUSTENHUOLTOON, vanhustenhuollon yksiköihin Paraisille
Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavat sosiaali- ja terveydenhuollon sijaisuudet:

LÄHIHOITAJIA vanhustenhuollon yksiköihin Paraisille/Koivukoto, Korppooseen/Satenkaari, Nauvoon/Grannas, Houtskariin/Fridhem ja Iniöön/Aftonro. Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan.

Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat

Palveluasumisen ohjaaja Carina Willberg / palveluasuminen, Parainen 040 020 2848
Vanhustyön ohjaaja Marjut Hacklin / Grannas, Nauvo 040 488 5589
Vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas / Sateenkaari, Korppoo  040 458 0400
Vanhustyön ohjaaja Johanna Rankio / Fridhem, Houtskari 040 488 5590
Vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund / Aftonro, Iniö 050 439 1957

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 364910. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi
 

Tarvitsemme VUOSILOMA- JA TYÖVAPAASIJAISIA  terveydenhuollon ja vanhustenhuollon kaikkiin ammattiryhmiin!

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta. Hakemuksen voi myöskin tarvittavine todistuksineen toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi

SAIRAANHOITAJA
Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työskentelyyn potilaiden kanssa, stressinsietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä.  Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. 

LÄHIHOITAJA
Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. 

HOITOAPULAINEN, PARAINEN
Hoitoapulaisen kelpoisuusehdot: Soveltuva koulutus tai pitkä kokemus työstä. Kielitaitovaatimuksena on riittävän ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. 

LAITOSAPULAINEN, PARAINEN
Pätevyysvaatimuksena on alan koulutus tai pitkäaikainen kokemus sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.  

Ota yhteyttä: 
Vt hoitopäällikkö Camilla Rautanen / Lääkärivastaanotto  040 595 5600

Vt vastaava sairaanhoitaja Susanna Peltola-Roos 040 488 5507

Osastonhoitaja Jaana Orava / Vuodeosasto 040 488 5524
Osastonhoitaja Sari Gustafsson / Malmkulla vuodeosasto  040 488 5843
Vanhustyön ohjaaja Marjut Hacklin / Grannas, Nauvo 040 488 5589
Vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas / Sateenkaari, Korppoo  040 458 0400
Vanhustyön ohjaaja Johanna Rankio / Fridhem, Houtskari 040 488 5590
Vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund / Aftonro, Iniö 050 439 1957
Vastaava sairaanhoitaja Tove Lehtinen / kotisairaanhoito, Parainen  040 488 5566
Yksikönpäällikkö Ulrika Lundberg /vanhustenhuolto, Parainen 050 596 2614
Vastaava ohjaaja Maarit Silván / kotipalvelu, Parainen  050 596 2615

Vastaava ohjaaja Monika Gestranius / kotipalvelu Parainen 044 358 5580
Palveluasumisen ohjaaja Carina Willberg / palveluasuminen, Parainen 040 020 2848
Muistikoordinaattori Emma Soveri / vanhusten päivätoiminta  050  569 1814

tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi

Tukihenkilötoiminta vammaispalvelussa

Paraisten kaupungin vammaispalvelu hakee tukihenkilöitä nuorille ja aikuisille, joilla on vammasta tai sairaudesta johtuvia erityistarpeita. Tukihenkilö on tukena ja apuna vapaa-ajan toiminnoissa.

Kaupungin vammaispalvelu tekee tukihenkilön kanssa määräaikaisen toimeksiantosopimuksen aina yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Tukihenkilön tulee olla vähintään 16-vuotias. Tukihenkilötunteja voidaan myöntää korkeintaan 10 tuntia/kuukausi. Palkkio on 10 €/tunti. Kulukorvausta maksetaan enintään 60€/2kk. Jos tuentarvitsija on alaikäinen, täytyy tukihenkilön esittää rikosrekisteriote ennen toiminnan aloitusta.

Tukihenkilö ei saa olla tuettavan lähiomainen. Tukihenkilö sitoutuu yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Tuettava/tuettavan huoltaja sopivat yhdessä tukihenkilön kanssa tapaamisten sisällöstä.

Tarkempia tietoja antaa sosiaaliohjaaja Tarja Teijula, puh. 040 488 6083 tai tarja.teijula@parainen.fi 

 

KAAREA

Kokki saaristoon