Murupolku

Avoimia työpaikkoja

Avoimia työpaikkoja

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Keskustamme on lähellä suuria kaupunkeja: Turkuun ajaa alle puolessa tunnissa (23 km), Helsinkiin on matkaa 173 km ja Tampereelle 180 km. Olemme kaksikielinen paikkakunta, ja meillä tulee mainiosti toimeen kummallakin kotimaisella.

Kaupunkimme on merkittävä työnantaja. Olemme tehneet kaupunkistrategiaamme Luova saaristo -teemalla ja tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että olemme uteliaita, eteenpäin pyrkiviä ja ennakkoluulottomia. Me uskallamme luottaa vahvuuksiimme ja olla erilaisia - haluaisitko sinä olla yksi meistä?

Kerromme avoimista työpaikoistamme täällä verkkosivuillamme, Kuntarekry-palvelussa ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoistamme löydät myös Työministeriön verkkosivuilta www.mol.fi.  

 

Vuosina 2005-2007 syntyneet nuoret voivat hakea 28.2 menneessä kaupungin arpomia kesätyöpaikkoja ja kesätyöseteleitä

Kesätyöpaikat 2023

Kesätyösetelit 2023

 

 

KASVATUS JA KOULUTUS

 

SUOMENKIELINEN KOULUTUS

Koulunkäynninohjaaja, määräaikainen

 

VARHAISKASVATUS

Saaristokaupunki Parainen hakee kehittämissuuntautunutta ja sitoutunutta 

VARHAISKASVATUSPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme henkilöä, joka pystyy kehittämään kanssamme varhaiskasvatusta osana lapsen oppimisen polkua. Pyrimme antamaan lapsille turvallisen, sisällöltään rikkaan ja luovan arjen.

Arjessa keskitymme varsinkin kestävään kehitykseen, osallisuuteen ja liikkumiseen. Paraisilla panostamme aktiivisesti ulkopedagogiikkaan. Varhaiskasvatus on käynnistänyt ja on osallinen useassa paikallisessa, alueellisessa ja valtakunnallisessa hankkeessa. 

Varhaiskasvatuspäällikkö johtaa varhaiskasvatuksen vastuualuetta osana kasvatus- ja koulutustoimialaa. Kaupungissa on 12 päiväkotia, kuusi ryhmäperhepäiväkotia ja perhepäivähoitoa. Noin 650 lasta osallistuu toimintaan laajassa saaristokunnassamme.

Haemme henkilöä, jolla on hyvät johtamis-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja joka haluaa olla mukana kehittämässä kaupungin monialaista yhteistyötä.

Kelpoisuusvaatimukset ovat:

•    kasvatustieteen maisterin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
•    hyvä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Voit aloittaa virassa 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan. 

Hakemukset osoitetaan Paraisten kaupunginhallitukselle ja toimitetaan sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 494615, tai osoitteeseen parainen@parainen.fi. Hakemukset voi toimittaa myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen. Hakemusasiakirjoihin on liitettävä tutkintotodistukset, työtodistukset ja mahdolliset kielitodistukset. Hakuaika päättyy 6.2.2023 klo 16.00. 

Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Ulrika Lundberg, 050 375 3593, tai henkilöstöpäällikkö Peter Lindroos, 044 358 5832, etunimi.sukunimi@parainen.fi .

 

Varhaiskasvatuksen opettajien ja lastenhoitajien sijaisuuksia

Paraisten kaupungin varhaiskasvatuksessa on jatkuva rekrytointi varhaiskasvatuksen opettajien ja lastenhoitajien lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin, käy katsomassa videomme!

Meillä on yhdeksän päiväkotia ja viisi ryhmäperhepäivähoitopaikkaa. Yksi päiväkodeistamme on ympärivuorokautinen. Työtehtävistä ja toimipisteistä sovitaan jokaisen työntekijän kanssa erikseen.

Koulutus tai pitkäaikainen kokemus vastaavista tehtävistä sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on toivottavaa. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita tekemään sijaisuuksia. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Saaristokaupunki tarjoaa inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön. Varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat saaristokulttuuri, kaksikielisyys ja ulkoilmapedagogiikka. Kannustamme huomaavaisuuteen, luovuuteen ja moniammatillisuuteen.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, ota ystävällisesti yhteyttä päivähoidon ohjaaja Ann-Christin Nordströmiin, puh. 040 488 5840, ann-christin.nordstrom@parainen.fi 

 

SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLTO

Koulukuraattori,  sijaisuus, Parainen

Kesäsijaisia terveydenhuoltoon