Murupolku

Avoimia työpaikkoja

Avoimia työpaikkoja

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, noin 15 300 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Keskustamme on lähellä suuria kaupunkeja: Turkuun ajaa alle puolessa tunnissa (23 km), Helsinkiin on matkaa 173 km ja Tampereelle 180 km. Olemme kaksikielinen paikkakunta, ja meillä tulee mainiosti toimeen kummallakin kotimaisella.

Kaupunkimme on merkittävä työnantaja ja meitä työntekijöitä on kaiken kaikkiaan noin 1000. Olemme tehneet kaupunkistrategiaamme Luova saaristo -teemalla ja tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että olemme uteliaita, eteenpäin pyrkiviä ja ennakkoluulottomia. Me uskallamme luottaa vahvuuksiimme ja olla erilaisia - haluaisitko sinä olla yksi meistä?

Kerromme avoimista työpaikoistamme täällä verkkosivuillamme, Kuntarekry-palvelussa ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoistamme löydät myös Työministeriön verkkosivuilta www.mol.fi.  


VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ 

Kaupunginhallitus julistaa viestintäpäällikön työsopimussuhteen haettavaksi. Viestintäpäälliköllä on päävastuu kaupungin markkinoinnista ja viestintäyksiköstä. Viestintäyksikkö vastaa ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä sekä kaupungin asukas- ja imagomarkkinoinnista. 

Viestintäpäällikkö toimii julkaisujen ja verkkosivujen päätoimittajana ja hoitaa käytännön mediayhteyksiä ja kaupungin Pr-toimintaa. Hän koordinoi ja kehittää kaupungin viestintää ja vastaa myös kaupungin asiakaspalvelusta ja sen kehittämisestä kaupungin asiakaspalvelupisteissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on viestinnän, tiedottamisen ja markkinoinnin opintoja sisältävä soveltuva korkeakoulututkinto sekä tiedottajakokemus tai kokemus organisaatioviestinnästä.

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Hakemukset osoitetaan Paraisten kaupunginhallitukselle ja toimitetaan sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 373479 tai osoitteeseen parainen@parainen.fi. Hakemukset voi toimittaa myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen. Hakemukseen on liitettävä tutkintotodistukset, työtodistukset ja mahdolliset kielitodistukset.

Hakuaika päättyy 9.8.2021 klo 16:00

Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Patrik Nygrén, 040 511 4383, henkilöstöpäällikkö Peter Lindroos, 044 3585832 tai elinkeinojohtaja Tomas Eklund, 040 488 5675, etunimi.sukunimi@parainen.fi
 

HALLINTOPÄÄLLIKKÖ

Hallintopäällikön virka julistetaan uudelleen haettavaksi. Hakemuksensa aikaisemmin jättäneet otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Haemme osaavaa, kokenutta ja tuloshakuista hallintopäällikköä johtamaan hallintopalvelujen toimialaa kaupunginlakimiehemme siirryttyä eläkkeelle. Hallintopäällikön virka on vasta perustettu, ja omat erityisosaamisalueesi ja vahvuutesi vaikuttavat siihen, mistä tehtävistä tulet vastaamaan.

Hallintopäällikkö johtaa ja kehittää Paraisten kaupungin hallintoprosesseja ja vastaa kaupungin toimintaan ja menettelytapoihin liittyvästä oikeudellisesta neuvonnasta. Hallintopäällikkö valmistelee ja panee täytäntöön kaupunginhallituksen ja -valtuuston päätökset sekä toimii kaupunginhallituksen ja -valtuuston kokoussihteerinä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Relevantti juridinen koulutus ja osaaminen katsotaan vahvaksi ansioksi.

Edellytämme sinulta hyvää kuntalainsäädännön tuntemusta ja kokemusta vaativista kuntasektorin hallintotehtävistä. Lisäksi arvostamme kokemusta tietojohtamisesta ja kiinnostusta digitalisoitujen prosessien uudistamiseen ja kehittämiseen.

Sote-uudistus voi aiheuttaa virkasuhteeseen muutoksia kuntasektorin toiminnan uudelleenjärjestelyjen yhteydessä.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Hakemukset osoitetaan Paraisten kaupunginhallitukselle ja toimitetaan sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 367166 tai osoitteeseen parainen@parainen.fi. Hakemukset voi toimittaa myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen. Hakemusasiakirjoihin on liitettävä tutkintotodistukset, työtodistukset ja mahdolliset kielitodistukset.

Hakuaika päättyy 9.8.2021 klo 16.00.

Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Patrik Nygrén, 040 511 4383, tai henkilöstöpäällikkö Peter Lindroos, 044 358 5832, etunimi.sukunimi@parainen.fi.

 

 

VARHAISKASVATUSYKSIKKÖ

Lastenhoitaja, vuorotyö, päiväkoti Karusellen, Nauvo

Lastenhoitaja, Kirjalan päiväkoti

LASTENTARHANOPETTAJIEN ja LASTENHOITAJIEN SIJAISUUKSIA

Paraisten kaupungin varhaiskasvatuksessa on jatkuva , lastentarhanopettajien ja lastenhoitajien lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin, käy katsomassa videomme!

Meillä on yhdeksän päiväkotia ja viisi ryhmäperhepäivähoitopaikkaa. Yksi päiväkodeistamme on ympärivuorokautinen. Soveltuvista työtehtävistä ja toimipisteistä sovitaan jokaisen työntekijän kanssa erikseen.

Koulutus tai pitkäaikainen kokemus vastaavista tehtävistä sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on toivottavaa. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita tekemään sijaisuuksia. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Saaristokaupunki tarjoaa inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön. Varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat saaristokulttuuri, kaksikielisyys ja ulkoilmapedagogiikka. Kannustamme huomaavaisuuteen, luovuuteen ja moniammatillisuuteen.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, ota ystävällisesti yhteyttä päiväkodinjohtaja Monika Karlssoniin, monika.karlsson@parainen.fi, puh. 050-533 3478.

 

SOSIAALI- JA TERVEYSOSASTO

 

Paraisten kaupunki jatkaa hoitotyö päällikön viran hakuaikaa.

Haluaisitko työskennellä Paraisten kauniissa saaristokaupungissa? Koska HOITOTYÖN PÄÄLLIKÖN virka on avoin, haemme toimivalle terveydenhuoltoyksiköllemme uutta päällikköä. Tarjoamme sinulle mielekästä, monipuolista ja kiinnostavaa työtä, jossa on mahdollisuus yksikön sisäiseen ja yhteistyössä muiden sosiaali- ja terveysosaston yksiköiden kanssa tehtävään aktiiviseen kehittämistyöhön. 

Hoitotyön päällikkö johtaa ja kehittää hoitotyötä sekä vastaa siitä. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva maisteritason tutkinto tai soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen ruotsin ja suomen kielen taito. 

Odotamme hoitotyön päälliköltä hyvää yhteistyökykyä ja järjestelmällisyyttä. Ansioksi luetaan alan tuntemus ja kokemus alan tehtävistä sekä kokemus johtotehtävistä.  Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. 

Palkka määräytyy virkaehtosopimuksen mukaan. Valitun tulee ennen virassa aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kyselyt voi osoittaa sosiaali- ja terveysjohtaja Miia Lindströmille, puh. 040 688 5497 (miia.lindstrom@pargainen.fi), tai vt. ylilääkäri Kenneth Wilsonille (kenneth.wilson@parainen.fi).

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 352038. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myös toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 30.8.2021 klo 12.00. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon. 

 

Sairaanhoitaja, Paraisten terveysasema

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi SAIRAANHOITAJAN  toimen Paraisten terveysasemalla. Työtehtäviin kuuluu moniammatillisissa tiimeissä työskenteleminen ja hoidon toteuttaminen itsenäisesti ja yhteistyössä tiimin kanssa

Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Haemme sinua, jolla on kykyä työskennellä itsenäisesti. Työ edellyttää joustavuutta, muutosvalmiutta ja kehittämismyönteisyyttä. Tarjoamme perehdytyksen työhön. 

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. 

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 372098. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Kirsi Lehtikankare, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi  8.8 2020 klo 12.00 mennessä. Haastattelut 12.8.

Tiedustelut, vt. vastaava sairaanhoitaja Susanna Peltola-Roos puh. 040 488 5507  tai vt. Hoitotyönjohtaja  Janette Sundqvist  puh:  040 488 5503

 

Terveydenhoitaja, sijaisuus, äitiysneuvola

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi seuraavan sijaisuuden TERVEYDENHOITAJA äitiysneuvolassa 1.9.2021-31.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu terveydenhoitajan tutkinto. Tehtävä edellyttää kiinnostusta perheiden parissa työskentelyyn sekä kykyä itsenäiseen ja moniammatilliseen yhteistyöhön. Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntalain 48 § mukaista rokotesuojaa. 

Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 374159. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi  2.8.2021 klo 12.00 mennessä. 

Haastattelut pidetään keskiviikkona 11.8.2021.

Tiedustelut, Terveydenhoitaja Betty Helander, puh. 0404885542, arkisin klo. 11.00–12.00 (5.7-23.7.2021)

 

Kaksi lähihoitajaa, kotihoito, vanhustenhuolto

Parainen on kaksikielinen saaristokaupunki, jonka keskusta sijaitsee 25 km päässä Turusta. Saaristokaupunki tarjoaa ammattitaitoisille työntekijöille inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön.

Haemme kahta lähihoitajaa Paraisten kaupungin tehostettuun kotihoitoon ja kotiutustiimiin

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työn tarkoituksena on tukea ja hoitaa sellaisia asiakkaita, joilla ei ole omaisia auttamassa, ja jotka tarvitsevat tukea päivittäisissä askareissa ja toiminnoissa.

Toiminnan kasvaessa haemme nyt lähihoitajia uuden toimintamallin mukaiseen tiimiin, jossa asiakkaille annetaan tehostettua kotihoitoa. Sama tiimi vastaa myös uusien kotihoidon asiakkaiden kotiutumisesta ja arviointi- ja kuntoutustyöstä.
Työ kotihoidossa on itsenäistä, liikkuvaa ja vaihtelevaa. Lähihoitajat tekevät työtä aamu- ja iltavuoroissa. Sairaanhoitajat työskentelevät kotihoidon tiimeissä lähihoitajien tukena ja tiimiesimiehet ovat varmistamassa työn sujuvuutta. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö. Tarjoammekin työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Tiimeissämme on sekä ruotsin- että suomenkielisiä työntekijöitä. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.
 
Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta, vastuuntuntoisuutta ja yhteistyökykyä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työn luonteen vuoksi työnhakijalla tulee olla voimassa oleva ajokortti. Muistisairaiden hoidon tuntemus luetaan myös eduksi.

Toivomme hakemuksia 15.8.2021 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 372295. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myös toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi.

Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää työstämme kotihoidossa. 

Lisätietoja: 19.-30.7. tiimiesimies, vastaava sairaanhoitaja Tove Lehtinen puh. 040 488 5566 ja 9.-13.8. palvelupäällikkö Krista Hyytiäinen puh. 040 141 7394.
 

 

Lähihoitaja, Terveyskeskuksen akuuttiosasto

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi LÄHIHOITAJAN toimen Terveyskeskuksen akuuttiosastolla, alkaen 31.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Osastolla hoidetaan aikuisikäisiä, erilaisissa terveyden- ja elämäntilanteissa olevia potilaita. Työ on moniammatillista ja vaihtelevaa, osaavan tiimin kanssa työskentelyä. Tarjoamme perehdytyksen työhön.

Tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajantutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön ja kiinnostusta toteuttaa kuntouttavaa työotetta hoitotyössä. Arvostamme joustavuutta, muutosvalmiutta ja kehittämismyönteisyyttä.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Työntekijän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen aloittamista.

Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. 
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 374372. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi  2.8.2021 klo 12.00 mennessä. 

Haastattelut pidetään keskiviikko 12.8.2021

Tiedustelut, osastonhoitaja Jaana Orava puh. 040 488 5524 

 

Laitoshuoltaja, Terveyskeskuksen akuuttiosasto

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi LAITOSHUOLTAJAN toimen Terveyskeskuksen akuuttiosastolla, 30.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Osastolla hoidetaan aikuisikäisiä, erilaisissa terveyden- ja elämäntilanteissa olevia potilaita. Tarjoamme perehdytyksen työhön.
Tehtävän kelpoisuusehtona on laitoshuoltajatutkinto tai pitkä työkokemus alalta. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työhön. Arvostamme joustavuutta, muutosvalmiutta ja kehittämismyönteisyyttä.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Työntekijän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen aloittamista.
Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. 

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 374373. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi  2.8.2021 klo 12.00 mennessä. 

Haastattelut pidetään keskiviikko 12.8.2021

Tiedustelut: osastonhoitaja Jaana Orava puh. 040 488 5524
 

                                       

Hoitoapulainen/Kylvettäjä, Geriatrinen osasto

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi vakituiseen työsuhteeseen HOITOAPULAINEN/KYLVETTÄJÄN Geriatrisella osastolla, alkaen 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Osastolla hoidetaan aikuisikäisiä, erilaisissa terveyden- ja elämäntilanteissa olevia potilaita. Työ osastolla on moniammatillista ja vaihtelevaa, osaavan tiimin kanssa työskentelyä. Tarjoamme perehdytyksen työhön.

Työtehtäviin kuluu muun muassa vastata potilaiden henkilökohtaisesta hygieniasta, hygieniatiloista sekä vaatehuollosta yhteistyössä hoitohenkilökunnan kanssa.

Kelpoisuusehdot: Ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen taito. Arvostamme kokemusta hoitotyöstä, joustavuutta, asiakasystävällisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Työntekijän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen aloittamista.

Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi -sivujen kautta työavain 368712. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Kirsi Lehtikankare, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi 30.7.2021 klo 12.00 mennessä.

Haastattelut viikolla 32.

Tarkempia tietoja antaa osastonhoitaja Sari Gustafsson puh. 040-4885843 tai vt hoitotyönpäällikkö Janette Sundqvist 040 4885503.

 

LÄHIHOITAJIA VANHUSTENHUOLTOON, kotipalvelu/Parainen
Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Kotihoidossa ajokortti on välttämätön.
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 134087. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi.

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat:
Maarit Silván, puh. 050 596 2615 tai
Monika Gestranius, puh. 044 358 5840 

 

LÄHIHOITAJIA VANHUSTENHUOLTOON, vanhustenhuollon yksiköihin Paraisille
Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavat sosiaali- ja terveydenhuollon sijaisuudet:

LÄHIHOITAJIA vanhustenhuollon yksiköihin Paraisille/Koivukoto, Korppooseen/Satenkaari, Nauvoon/Grannas, Houtskariin/Fridhem ja Iniöön/Aftonro. Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan.

Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat

Palveluasumisen ohjaaja Carina Willberg / palveluasuminen, Parainen 040 020 2848
Vanhustyön ohjaaja Marjut Hacklin / Grannas, Nauvo 040 488 5589
Vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas / Sateenkaari, Korppoo  040 458 0400
Vanhustyön ohjaaja Johanna Rankio / Fridhem, Houtskari 040 488 5590
Vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund / Aftonro, Iniö 050 439 1957

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 364910. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi
 

Tarvitsemme VUOSILOMA- JA TYÖVAPAASIJAISIA  terveydenhuollon ja vanhustenhuollon kaikkiin ammattiryhmiin!

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta. Hakemuksen voi myöskin tarvittavine todistuksineen toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi

SAIRAANHOITAJA
Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työskentelyyn potilaiden kanssa, stressinsietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä.  Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. 

LÄHIHOITAJA
Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. 

HOITOAPULAINEN, PARAINEN
Hoitoapulaisen kelpoisuusehdot: Soveltuva koulutus tai pitkä kokemus työstä. Kielitaitovaatimuksena on riittävän ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. 

LAITOSAPULAINEN, PARAINEN
Pätevyysvaatimuksena on alan koulutus tai pitkäaikainen kokemus sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.  

Ota yhteyttä: 
Vastaava sairaanhoitaja Janette Sundqvist / Lääkärivastaanotto  040 488 5503
Osastonhoitaja vs Jaana Orava / Vuodeosasto 040 488 5524
Osastonhoitaja vs Sari Gustafsson / Malmkulla vuodeosasto  040 488 5843
Vanhustyön ohjaaja Marjut Hacklin / Grannas, Nauvo 040 488 5589
Vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas / Sateenkaari, Korppoo  040 458 0400
Vanhustyön ohjaaja Johanna Rankio / Fridhem, Houtskari 040 488 5590
Vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund / Aftonro, Iniö 050 439 1957
Vastaava sairaanhoitaja Tove Lehtinen / kotisairaanhoito, Parainen  040 488 5566
Yksikönpäällikkö Ulrika Lundberg /vanhustenhuolto, Parainen 050 596 2614
Vastaava ohjaaja Maarit Silván / kotipalvelu, Parainen  050 596 2615

Vastaava ohjaaja Monika Gestranius / kotipalvelu Parainen 044 358 5580
Palveluasumisen ohjaaja Carina Willberg / palveluasuminen, Parainen 040 020 2848
Muistikoordinaattori Emma Soveri / vanhusten päivätoiminta  050  569 1814

tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi

Tukihenkilötoiminta vammaispalvelussa

Paraisten kaupungin vammaispalvelu hakee tukihenkilöitä nuorille ja aikuisille, joilla on vammasta tai sairaudesta johtuvia erityistarpeita. Tukihenkilö on tukena ja apuna vapaa-ajan toiminnoissa.

Kaupungin vammaispalvelu tekee tukihenkilön kanssa määräaikaisen toimeksiantosopimuksen aina yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Tukihenkilön tulee olla vähintään 16-vuotias. Tukihenkilötunteja voidaan myöntää korkeintaan 10 tuntia/kuukausi. Palkkio on 10 €/tunti. Kulukorvausta maksetaan enintään 60€/2kk. Jos tuentarvitsija on alaikäinen, täytyy tukihenkilön esittää rikosrekisteriote ennen toiminnan aloitusta.

Tukihenkilö ei saa olla tuettavan lähiomainen. Tukihenkilö sitoutuu yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Tuettava/tuettavan huoltaja sopivat yhdessä tukihenkilön kanssa tapaamisten sisällöstä.

Tarkempia tietoja antaa sosiaaliohjaaja Tarja Teijula, puh. 040 488 6083 tai tarja.teijula@parainen.fi