Murupolku

Avoimia työpaikkoja

Avoimia työpaikkoja

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, noin 15 300 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Keskustamme on lähellä suuria kaupunkeja: Turkuun ajaa alle puolessa tunnissa (23 km), Helsinkiin on matkaa 173 km ja Tampereelle 180 km. Olemme kaksikielinen paikkakunta, ja meillä tulee mainiosti toimeen kummallakin kotimaisella.

Kaupunkimme on merkittävä työnantaja ja meitä työntekijöitä on kaiken kaikkiaan noin 1000. Olemme tehneet kaupunkistrategiaamme Luova saaristo -teemalla ja tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että olemme uteliaita, eteenpäin pyrkiviä ja ennakkoluulottomia. Me uskallamme luottaa vahvuuksiimme ja olla erilaisia - haluaisitko sinä olla yksi meistä?

Kerromme avoimista työpaikoistamme täällä verkkosivuillamme, Kuntarekry-palvelussa ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoistamme löydät myös Työministeriön verkkosivuilta www.mol.fi.  


Kesätyöt

Korona tilanteen salliessa, Paraisten kaupunki tulee tarjoamaan kesätyötä seuraavasti. 

PARAISTEN KAUPUNGIN KESÄTYÖPAIKKOJEN JA KESÄTYÖSETELIN ARVONTA 2021

Paraisten kaupunki julistaa avoinna olevat sijaisuudet ja kausityöpaikat haettaviksi verkkosivuillaan kohdassa ”Avoimet työpaikat”. 
 
Osaan työpaikoista edellytetään 18 vuoden ikää tai alan kokemusta tai opintoja.

Vuosina 2003–2005 syntyneillä nuorilla on lisäksi mahdollisuus hakea kaikkien hakijoiden kesken arvottavia kesätyöpaikkoja. Näitä kesätyöpaikkoja voi hakea sähköisesti 27.1.–28.2.2021. Kesätyöpaikat on tarkoitettu Paraisten kaupungin alueella asuville nuorille, jotka tarvitsevat työkokemusta ja jotka eivät ole aikaisemmin saaneet kesätyöpaikkaa kaupungin kesätyöpaikka-arvonnoissa.

Kesätyöpaikat jaetaan siten, että kaupunki arpoo yhteensä 25 nuorta, jotka kutsutaan haastatteluun ennen kesätyöpaikan tarjoamista. Samalla arvotaan 20 kesätyöseteliä. 

Linkki hakemukseen tulee kuntarekry.fi-sivustolle 27.1.2021.

Corona-pandemiasta johtuen SESONKI STARTTI:a ei järjestetä 27.1.2021. Jos tarvitset apua työn haussa, ole meihin yhteydessä!

Kesätyö kestää kuukauden ja kuukausipalkka kokopäivätyöstä (38 tuntia 15 minuuttia viikossa) on vuonna 2021 830 euroa (palkka tarkistetaan vuosittain).

Alla esimerkkejä kesätyöpaikoista: 

1)  Puisto-, kunnossapito- tai siivoustyöt 
•    Ulkoalueiden, puistojen, rantojen ja kukkapenkkien hoito
•    Kevyet kunnossapitotyöt, esim. maalaustyöt

2)  Hoiva ja vanhustenhuolto 
•    Vuodeosasto ja muut hoitoyksiköt Paraisilla ja saaristossa
•    Vanhusten asumisyksiköt ja vanhusten päivätoiminta Paraisilla ja saaristossa

3)  Lapset, nuoret ja kulttuuri 
•    Päiväkodit Paraisilla ja saaristossa
•    Lastenleirit
•    Kirjastot, tiedottaminen 

Kesätyösetelit
Myös ns. kesätyöseteleitä voi hakea sähköisesti. Kesätyösetelillä tarkoitetaan 300 euron tukea, jonka Paraisten kaupunki myöntää työnantajille, jotka palkkaavat vuosina 2003–2005 syntyneen nuoren kesätyöhön vähintään kahdeksi viikoksi. Nuoret hakevat kesätöitä itse ja työnantaja laskuttaa kaupunkia
 
Aktivan yhteystiedot:

Jenni Lindroos, puh. 050 596 2108
Martina Oksanen, puh. 040 488 5657
Rantatie 32, 21600 Parainen

 

Somenuori 2021

Haussa Somenuori kesälle 2021! 

Oletko aina halunnut tietää, mitä tapahtuu some tilien kulisseissa kunnan näkökulmasta? Oletko valmis laittamaan persoonasi ja luovuutesi peliin? Hyvä, sitten voisit olla hakemamme somenuori Paraisille kesälle 2021!

Somenuorena tarvitset ainakin seuraavia ominaisuuksia sekä tietoja ja taitoja:

•    Olet oma-aloitteinen ja viihdyt ihmisten parissa.
•    Olet 16–20-vuotias.
•    Osaat kirjoittaa ja puhua äidinkielen tasoisesti vähintään suomea. Lisäksi sinun tulisi osata jonkin verran ruotsia, jotta pärjäät kaksikielisessä työympäristössä.
•    Osaat luoda someen sopivia lyhyitä videoita esimerkiksi Instagramiin, Facebookiin, Snapchatiin ja Tiktokiin.
•    Sinulla on uskallusta heittäytyä toisinaan myös livevideoiden kuvaamiseen.
•    Sinun ei tarvitse olla ammattivalokuvaaja, mutta sinulla on silmää ja taitoa tuottaa kunnan sometileille sopivaa kuvasisältöä. 

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä sosiaalisen median parissa kunnan näkökulmasta. Kiinnostuksen kohteittesi mukaan tuotat sisältöä, teet mainoksia, valokuvaat, esiinnyt, markkinoit ja hallinnoit projekteja. 

Jos tämä työ kiinnostaa niin lähetä meille hakemus alla olevien ohjeiden mukaan.
•    Työaika: 1.6-16.7.2021, tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin (silloin saat tietenkin vapaata viikolla)
•    Palkkaa 1600 €/kk

Hakuohjeet:

Kuvaa 3–5 minuutin mittainen video, missä kerrot tiivistetysti itsestäsi, harrastuksistasi ja kokemuksestasi. Saat tehdä videosta juuri itsesi näköisen, joten korosta omia vahvuuksiasi ja anna luovuutesi lentää. Muista myös kertoa, miksi sinä olisit paras tähän työhön! Videon voit tehdä joko suomeksi tai ruotsiksi.

Lähetä video MP4-muodossa ansioluettelosi kera 1.3.2021 mennessä osoitteeseen anne-maarit.itanen@parainen.fi. Vaihtoehtoisesti voit linkittää hakuvideosi YouTube -osoitteen (muista tarkistaa, että video on katsottavissa linkin vastaanottaneelle).

Haastattelemme mielestämme sopivimmat kandidaatit viikoilla 11 ja 12. Haastatteluvaiheeseen pääseville ilmoitetaan erikseen.

Kysymyksiä? Lisätietoja antavat tarvittaessa etsivä nuorisotyöntekijä Martina Oksanen, martina.oksanen@parainen.fi, 040 488 5657 ja viestintäpäällikkö Anne-Maarit Itänen, anne-maarit.itanen@parainen.fi, 044 358 5706

 

Kesätöitä Paraisten kaupungin matkailuyksikössä

Paraisten kaupunki hakee henkilökuntaa matkailuyksikköön kesäksi 2021.

Tule töihin matkailutiimiimme Saaristokaupunki Paraisille!

Olet ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja omatoiminen. Saaristokaupunki Parainen ja Lounais-Suomen saaristoalue ovat sinulle tuttuja. Sinulla on kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja osaat nopeasti vastata erinäisiin kysymyksiin ja ratkoa yllättäviäkin ongelmia luovasti ja asiakkaita auttaen. Tällöin olet etsimämme henkilö!

Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, ajokorttia ja mielellään sopivaa koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta sekä ruotsin, suomen ja englannin kielitaitoa. Muut vieraat kielet ovat plussaa.

Työpaikka on ensisijaisesti Nauvon keskustassa, sataman infopisteessä sekä Nauvon aluekonttorilla. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.
Koulutamme sinut työhön toukokuussa 2021 ja matkailutiimimme on tukenasi koko kesän ajan.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen martti.nilsson@parainen.fi tai postitse osoitteeseen: Paraisten kaupunki, Elinkeinopalvelut, Rantatie 28, 21600 Parainen viimeistään 5.2.2021 mennessä. Merkitse hakemukseesi ”Kesätyö/matkailu”

Lisätietoja antaa matkailuasiamies Martti Nilsson, puh. +358 40 5379000, keskiviikkona 27.1.klo. 13-14 ja tiistaina 2.2. klo. 15-16.


 

SUOMENKIELINEN KOULUTUS

Erityisluokanopettaja, määräaikainen, Koivuhaan koulu
 


VARHAISKASVATUSYKSIKKÖ
 

LASTENTARHANOPETTAJIEN ja LASTENHOITAJIEN SIJAISUUKSIA

Paraisten kaupungin varhaiskasvatuksessa on jatkuva rekrytointi lastentarhanopettajien ja lastenhoitajien lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin. Meillä on yhdeksän päiväkotia ja viisi ryhmäperhepäivähoitopaikkaa. Yksi päiväkodeistamme on ympärivuorokautinen. Soveltuvista työtehtävistä ja toimipisteistä sovitaan jokaisen työntekijän kanssa erikseen.

Koulutus tai pitkäaikainen kokemus vastaavista tehtävistä sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on toivottavaa. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita tekemään sijaisuuksia. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Saaristokaupunki tarjoaa inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön. Varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat saaristokulttuuri, kaksikielisyys ja ulkoilmapedagogiikka. Kannustamme huomaavaisuuteen, luovuuteen ja moniammatillisuuteen.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, ota ystävällisesti yhteyttä päiväkodinjohtaja Monika Karlssoniin, monika.karlsson@parainen.fi, puh. 050-533 3478.

 

SOSIAALI- JA TERVEYSOSASTO

 

Hammashoitaja, äitiyslomasijaisuus

Asuminen ja työskentely saaristomaisemassa meren äärellä on monen unelma. Paraisten noin 15 500 asukkaan ainutlaatuinen saaristokaupunki käsittää suuren osan Saaristomeren alueesta ja sen tuhansista saarista ja luodoista. 

Nyt PARAISTEN KUNTA-ALUEELLA julistetaan haettavaksi HAMMASHOITAJAN ÄITIYSLOMASIJAISUUS 1.3.2021 – 20.2.2022 .

Paraisten kaupungin hammashoitolassa työskentelee kahdeksan hammaslääkäriä. Haemme nyt hammashoitajasijaista Paraisten hammashoitolaan. Hammashoitajan tehtäviin kuuluu hammaslääkärin avustamisen lisäksi vastaaminen puheluihin ja tarvittaessa steriloinnissa auttaminen. Valittavalta hammashoitajalta odotetaan oma-aloitteisuutta ja valmiutta myös itsenäiseen potilastyöhön oikomishoidon yhteydessä kotihoidon ohjauksen ja ennaltaehkäisevän hammashoidon muodossa.

Kelpoisuusehtona on hammashoidon koulutusohjelman suorittaneen lähihoitajan tutkinto. Kokemus oikomishoidosta katsotaan eduksi. Lisäksi edellytetään ruotsin ja suomen kielen riittävää suullista ja kirjallista taitoa. Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava suuhygienisti Barbro Mattsson-Salminen, puh 050-4722068 arkisin 14-16 tai s-posti barbro.mattsson-salminen@pargas.fi.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 332976.  Hakemuksen ja siihen liitettävät todistukset voi myös toimittaa sosiaali- ja terveysosastolle osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi . Hakuaika päättyy 29.1.2021 klo 12.00.
 

 

Lähihoitaja, sijaisuus, 50 %, vanhustenhuolto, Korppoo

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteisen sijaisuuden:

LÄHIHOITASIJAISUUS 50% vanhustenhuoltoon, Sateenkaari/Korppoo, kolmivuorotyö ajalle 26.1.2021-05.09.2022.

Lähihoitajan kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Lisätietoja antaa vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas, puh. 040 485 0400.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, työavain 332092. Hakemus ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 29.1.2021 klo 12.00.

 

Lähihoitaja, vanhustenhuolto, Korppoo

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen: 

LÄHIHOITAJA vanhustenhuollon Sateenkaari-palveluasumisyksikköön Korppooseen. Kolmevuorotyö. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja se on voimassa toistaiseksi. 
 
Lähihoitajan kelpoisuusvaatimukset: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Lisätietoja antaa vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas, puh. 040 485 0400.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, työavain 332101. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 29.1.2021 klo 12:00. 

 

Lähihoitaja, vanhustenhuolto, Koivukoto

Oletko sinä Koivukotoon Paraisille etsimämme lähihoitaja

Koivukoto on vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikkö Paraisten keskustassa.
 
Lähihoitaja osallistuu asumisyksikön asiakkaiden hoidon ja hoivan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Työskentelet asiakkaan omien voimavarojen mukaan kuntouttavaa työotetta käyttäen. Työ on itsenäistä, mutta samalla olet osa moniammatillista tiimiä. Toivomme, että olet joustava, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. On eduksi, jos sinulla on kokemusta vanhustenhuollosta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lähihoitajan tutkinto sekä ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Suosittelemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn vanhustenhuollon moniammatillisessa tiimissä, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä työssä. Työ on vuorotyötä. 

Lisätietoja antaa toiminnanohjaaja Carina Willberg, puh. 0400 202 848 tai carina.willberg@pargas.fi ma–to klo 8.00–16.00, pe 8.00-15.00.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, työavain 332861. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 5.2.2021 klo 12:00. Haastattelut pidetään v. 7.

 

Hoitoapulainen, vanhustenhuolto, Nauvo

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen: 

HOITOAPULAINEN vanhustenhuoltoon, Grannas/Nauvo. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja se alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.
 
Hoitoapulaisen kelpoisuusehdot: Soveltuva koulutus tai pitkä kokemus työstä. Ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. 
Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä ja kiinnostusta oman ammattitaidon kehittämiseen. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus-ja yhteistyötaitoja, asiakkaan ja omaisten kunnioittavaa kohtaamista, positiivista asennetta ja tietoteknisiä valmiuksia.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön jossa panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. 

Mahdollisuus lounasruokailuun henkilökuntahintaan, kouluttautumis-ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikuntaetuja.

Lisätietoja antaa vanhustyönohjaaja Marjut Hacklin, puh. 040 488 5589 (klo 13-14).

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työnumero 332826. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 7.2.2021 klo 12.00.

 

SAIRAANHOITAJIA JA LÄHIHOITAJIA Paraisten terveydenhuoltoon. Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin

Sairaanhoitajan kelpoisuusehdot: Sairaanhoitajan tutkinto ja hyvä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme henkilöiltä tartuntalain §48 mukaista rokotesuojaa.

Myös alojen opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti  www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 205372. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten terveyskeskus/ Pia Nedermo, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai terveyskeskus@parainen.fi.

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat:
Osastonhoitaja Jaana Orava, akuutti ja kuntouttava vuodeosasto puh. 040 488 5524 tai Osastonhoitaja Sari Gustafsson, Malmkullan vuodeosasto puh. 040 488 5843 tai Janette Sundqvist, puh. 040 488 5503 

LÄHIHOITAJIA VANHUSTENHUOLTOON, kotipalvelu/Parainen
Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Kotihoidossa ajokortti on välttämätön.
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 134087. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi.

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja antavat:
Maarit Silván, puh. 050 596 2615 tai
Monika Gestranius, puh. 044 358 5840 

 

Tarvitsemme VUOSILOMA- JA TYÖVAPAASIJAISIA  terveydenhuollon ja vanhustenhuollon kaikkiin ammattiryhmiin!

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta. Hakemuksen voi myöskin tarvittavine todistuksineen toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi

SAIRAANHOITAJA
Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työskentelyyn potilaiden kanssa, stressinsietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä.  Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi  työnumero 165947.

LÄHIHOITAJA
Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi työnumero 165948.

HOITOAPULAINEN, PARAINEN
Hoitoapulaisen kelpoisuusehdot: Soveltuva koulutus tai pitkä kokemus työstä. Kielitaitovaatimuksena on riittävän ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi  työnumero 165956

LAITOSAPULAINEN, PARAINEN
Pätevyysvaatimuksena on alan koulutus tai pitkäaikainen kokemus sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. www.kuntarekry.fi  työnumero 165958 . 

Ota yhteyttä: 
Vastaava sairaanhoitaja Janette Sundqvist / Lääkärivastaanotto  040 488 5503
Osastonhoitaja vs Jaana Orava / Vuodeosasto 040 488 5524
Osastonhoitaja vs Sari Gustafsson / Malmkulla vuodeosasto  040 488 5843
Vanhustyön ohjaaja Marjut Hacklin / Grannas, Nauvo 040 488 5589
Vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas / Sateenkaari, Korppoo  040 458 0400
Vanhustyön ohjaaja Johanna Rankio / Fridhem, Houtskari 040 488 5590
Vastaava sairaanhoitaja Denina Björklund / Aftonro, Iniö 050 439 1957
Vastaava sairaanhoitaja Tove Lehtinen / kotisairaanhoito, Parainen  040 488 5566
Yksikönpäällikkö Camilla Bergman-Kärpijoki /vanhustenhuolto, Parainen 050 596 2614
Vastaava ohjaaja Maarit Silván / kotipalvelu, Parainen  050 596 2615

Vastaava ohjaaja Monika Gestranius / kotipalvelu Parainen 044 358 5580
Palveluasumisen ohjaaja Carina Willberg / palveluasuminen, Parainen 040 020 2848
Muistikoordinaattori Emma Soveri / vanhusten päivätoiminta  050  569 1814

tai s-postitse etunimi.sukunimi@parainen.fi

Tukihenkilötoiminta vammaispalvelussa

Paraisten kaupungin vammaispalvelu hakee tukihenkilöitä nuorille ja aikuisille, joilla on vammasta tai sairaudesta johtuvia erityistarpeita. Tukihenkilö on tukena ja apuna vapaa-ajan toiminnoissa.

Kaupungin vammaispalvelu tekee tukihenkilön kanssa määräaikaisen toimeksiantosopimuksen aina yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Tukihenkilön tulee olla vähintään 16-vuotias. Tukihenkilötunteja voidaan myöntää korkeintaan 10 tuntia/kuukausi. Palkkio on 10 €/tunti. Kulukorvausta maksetaan enintään 60€/2kk. Jos tuentarvitsija on alaikäinen, täytyy tukihenkilön esittää rikosrekisteriote ennen toiminnan aloitusta.

Tukihenkilö ei saa olla tuettavan lähiomainen. Tukihenkilö sitoutuu yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Tuettava/tuettavan huoltaja sopivat yhdessä tukihenkilön kanssa tapaamisten sisällöstä.

Tarkempia tietoja antaa sosiaaliohjaaja Tarja Teijula, puh. 040 488 6083 tai tarja.teijula@parainen.fi