Viheralueet ja leikkipaikat

Viheralueet ja leikkipaikat


 

Tekniikka ja infra ylläpitää kaupungin yleisiä viheralueita, mukaa lukien julkiset uimarannat ja leikkipaikat.

Mikäli huomaat puutteita viheralueilla, voit tehdä palvelupyynnön tai antaa palautetta

 

Täältä näet Paraisten keskustan alueella sijaitsevien leikkipaikkojen ja muiden aktiviteettien kartan

Täältä näet Paraisten kaupungin leikkipaikkojen turvallisuusasiakirjan.

Täältä näet Frisbeegolfradat Paraisten kaupungissa

 

Keskuspuisto Paraisilla

 

Paraisten Keskuspuistosta löytyy monipuolisesti tekemistä kaiken ikäisille. Voit pakata piknikeväät mukaasi ja tulla eväsretkelle puistoon. Puistossa voi myös pelata minigolfia, frisbeegolfia sekä rantalentopalloa ja rantakäsipalloa. Keskuspuiston alueelta löytyy myös ulkokuntosali leikkipuiston läheisyydestä ja lenkkeillä voi keskuspuiston läpi kulkevan suntin  rantojen siltakierroksella (2.7km). Puiston alueella on suuri määrä myös penkkejä ja retkipöytiä taukoa kaipaaville.

Keskuspuiston leikkipuistossa viihtyy taatusti monen ikäiset! Leikkipuistossa on sellaiset kiipeilytelineet ja liukumäki, joita ei aivan joka päivä näekään. Leikkipuiston välittömässä läheisyydessä on myös yleinen wc-tila sekä eväsretkeilyyn soveltuvat pöydät. Lisäksi puistosta löytyy uusia aurinkoenergialla toimivia roskiksia.

Paraisten Keskuspuisto sai vuonna 2023 jo toistamiseen GFA palkinnon laadukkaasta puistoalueen kunnossapidosta. Puisto tarjoaa monipuoliset puitteet päiväretkeen ja mikä parasta, sinne on myös erinomaiset kulkuyhteydet! Perille pääsee bussilla niin saaristosta kuin Turustakin päin ja aivan puiston tuntumassa on maksuttomat parkkialueet ja pyöräkatokset.

Osoite: Rantatie 5b, 21600 Parainen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisää kuvia kiipeilytelineestä löytyy tämän linkin takaa.