Murupolku

Perhepäivähoito ja perhepäiväkodit Paraisten kunta-alueella

Perhepäivähoito ja perhepäiväkodit Paraisten kunta-alueella

Hoitajan kodissa järjestettävä perhepäivähoito

Hoitajan kodissa järjestettävässä perhepäivähoidossa lapsi on päivähoidossa perhepäivähoitajan kotona. Oman toimintansa lisäksi perhepäivähoitajalla on yhteistä toimintaa myös toisten perhe- päivähoitajien ja heidän lapsiryhmiensä kanssa. Perhepäivähoidossa lapset ovat iältään 0–5-vuotiaita.

Paraisten kunta-alueella on sekä suomen- että ruotsinkielisiä perhe-päivähoitajia. Perhepäivähoitoa on tarvittaessa tarjolla klo 6.30–17.00.

Perhepäivähoito perhepäiväkodissa

Perhepäivähoito perhepäiväkodissa on kodinomainen hoitomuoto.  Jokaisessa perhepäiväkodissa on 12 paikkaa ja 3 hoitajaa. Henkilökunta huolehtii varhaiskasvatuksesta kokonaisuutena. Hankkimme osan raaka-aineista suoraan lähituottajilta. Myös jätteiden lajittelu ja kompostointi on luonnollinen osa perhepäiväkotien arkea. Ulkoilmapedagogiikka ja kaksikielisyys ovat perhepäiväkotien erityispainopistealueita. Perhepäiväkotitoiminta on joustava hoitomuoto - pystymme toteuttamaan melkein mitä vaan.

Paraisten kunta-alueella on sekä suomen- että ruotsinkielisiä perhepäiväkoteja ja ne ovat avoinna klo 6.30–17.00 perheiden hoitotarpeiden mukaisesti.

Yhteystiedot

Perhepäivähoidon ohjaajan toimipiste on uudessa perhekeskuksessa osoitteessa Vapparintie 15

Ann-Christin Nordström
ann-christin.nordstrom(at)parainen.fi
puh. 040 488 5840

Sisältöjulkaisija

Tennbyn perhepäiväkodit

Tummelitie 2, 21600 Parainen
Suomenkielisiä ja ruotsinkielisiä perhepäiväkoteja

Solgränd ja Solvind

Koulumestarinkuja 1, 21600 Parainen
Kaksikielisiä perhepäiväkoteja