Asuminen

Asuminen
 

Asuminen meren äärellä, saaristomaisemassa, on monen unelma. Meillä se on totta!

Paraisten keskusta sijaitsee vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Turusta, saaristomeren syleilyssä. Paraisilla nivoutuu yhteen sekä saaristo-, että kaupunkielämän parhaat puolet.

Paraisten kaupunki myös näyttää asukkailtaan. Meiltä löytyy aktiivisia urheiluseuroja, monipuolista kulttuuritarjontaa, kulinaristisia makuelämyksiä, kauniit ulkoilumaastot, sekä paljon muuta. Vapaa-ajan mahdollisuuksia löytyy kaiken ikäisille. Parainen tarjoaa asukkailleen turvallisen, viihtyisän ja luontaisesti kaksikielisen elinympäristön.

Paraisten kaupunki ei ole vain kaupunki, se on elämäntapa.

Paraisten kaupunki on elinvoimainen saaristokaupunki, jossa hyvät palvelut ovat kaikkien asukkaiden saatavilla riippumatta siitä, missä osassa kaupunkia asuu. Vetovoimaiseen noin 15 000 asukkaan saaristokaupunkiimme kuuluvat niin Parainen, Nauvo, Korppoo, Houtskari kuin Iniö.

Paraisten luonnollinen kaksikielinen ympäristö on vertaansa vailla, ihmiset ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia, ja kaupungissa on vahva yhteisöllisyys. Paraislaisuus on jotain, joka kasvaessaan osaksi, jää iäksi. Olitpa sitten kiireinen tasapainon etsijä, nautiskeleva viihtyjä, laatutietoinen tiedonhakija tai ennakkoluuloton verkostoituja, Paraisilta löytyy jokaiselle jotakin.

Et voi löytää parempaa kaupunkia, jota kutsua kodiksesi, kuin Parainen.

 

 

Asuntoja Oikotie.fi-palvelussa