Sisältöjulkaisija

null Ennakkoilmoittautuminen PIF-PRE ACADEMYYN!
23.05.2023

PIF-PRE ACADEMY

Uuden kouluvuoden alusta syksyllä 2023 alkaa myös PIF-PRE ACADEMY. Missä mittakaavassa riippuu ilmoittautumisista.

Mikä on PIF-PRE ACADEMY?

  • Tavoitteena aloittaa neljä ryhmää, yksi yläasteikäisille jotka haluavat panostaa fysiikkaan joka tukee lajia ja yksi 56 luokkalaisille jolla sama tavoite.
  • Kaksi ryhmää niille jolla ei tällä hetkellä ole harrastusta mutta haluavat liikkua ja kokeilla uusia ja vanhoja lajeja. Yksi yläasteikäisille ja yksi 56 luokkalaisille. Näissä ryhmissä tavoite on löytää liikkumisen iloa ja toivon mukaan osallistujat innostuvat sen verran että aloittavat jossain lajissa myös PIF-PRE ACADEMIN ulkopuolella. Tulemme myös osana harjoitusta kehittämään liikkuvuutta ja lihaskuntoa kaikki oman tasonsa mukaan. Aikaisempaa harrastetaustaa ei tarvitse.

Ryhmät ovat kaksikielisiä ( suomi ja ruotsi )

Päätavoite niille ryhmille joilla on harrastus on ennaltaehkäistä vammoja. Tämä tapahtuu aktiivisen liikuvuuden ja voimien kehittämisellä. Tulemme myös harjoittelemaan kimmoisuutta, räjähtävyyttä, reaktiivista nopeutta… kaikki mitä tukee sinua urheilijana. Tulemme jaksoittain priorisoimaan eri osa alueita.

Nuoremmassa ryhmässä harjoitus tulee tapahtumaan enemmän leikin kautta jotta kiinnostus ei lopahda mutta samoilla tavoitteilla kuin vanhemmassa ryhmässä.

Yllä mainituilla ryhmillä on tarkoitus seurata punaista lankaa jotta kehitys olisi mahdollisimman hyvä vuosia eteenpäin.

PIF-PRE ACADEMY on piloottihanke jonka tarkoitus on jatkua vuosia eteenpäin.

 

Milloin?

Joka sunnuntai alkaen 20.8.2023. Vapaita päiviä on koululomien mukaan eli esim. syysloma, joululoma, pääsiäinen jne.

Suurin osa kilpatoiminnasta ajoittuu viikonlopuille joten osallistujat tulevat mahdollisuuksien mukaan. Jos on kuukauden kilpatoiminnan takia poissa se ei estä aloittamasta myöhemmin.

PIF-PRE ACADEMYn päävalmentaja on Ville Ranta-aho, olen ammatiltani fysioterapeutti ja minulla on monen vuoden kokemus nuorten urheilijoiden parista. Tällä hetkellä toimin arjessa PIF-akatemian päävalmentajana, teen fysioterapiaa Fysiogymillä sekä toimin U19 jalkapallomaajoukkueen fysioterapeuttina poikien puolella.

Yksi unelmistani on työskennellä enemmän ennaltaehkäisevästi ja tämä on suurin syy miksi olen yhdessä Piffenin kanssa perustanut PIF-PRE ACADEMYn. Haluan saada entistä enemmän nuoria liikkeelle suuremmassa skaalassa.

Tällä hetkellä yhä vähemmän nuoria liikkuu liikuntasuositusten mukaan, tämä pätee myös moneen jolla on harrastus.

 

Kenelle?

  • sinulle joka haluaa kehittää fysiikkaasi ja tulla paremmaksi lajissasi
  • sinulle joka vielä hakee omaa harrastusta tai olet lopettanut harrastuksesi ja haluat löytää uuden

 

Hinta: PIF-PRE ACADEMYN tavoite on olla ilmainen. Tämä selviää kesäkuussa.

Esi-ilmoittautumiset ( ei sitova ): info@fysiogym.fi ilmoita nimi ja ryhmä mihin kuulut.

Varmistaaksesi paikkasi sinun on hyvä ilmoittaa kiinnostuksesi mahdollisimman nopeasti. Tämä voi vaikuttaa suuresti myös siihen että PIF-PRE ACADEMY:stä tulee ilmainen. Mitä enemmän ilmoittautumisia sitten suurempi mahdollisuus siihen.

Maks 30 osallistujaa/ryhmä.

Jos kysyttävää laita sähköpostia yllämainittuun osoitteeseen.