Sisältöjulkaisija

null Nyt voit äänestää osallistavan budjetoinnin ideoista suosikkiasi!
05.04.2023

OSALLISTAVA BUDJETOINTI

Saimme 95 ehdotusta ja arvostamme kaikkia saamiamme hienoja ideoita. Iloksemme voimme myös todeta, että ehdotuksia saatiin koko kunta-alueelta. Äänestykseen johtaneet ehdotukset noudattavat kaupungin osallistavan budjetoinnin ohjeita. Ideoita on joissain tapauksissa yhdistetty, koska ne olivat tyyliltään samanlaisia.

Tämän vuoden osallistavan budjetoinnin kokonaisbudjetti on 50 000 euroa. Yksittäisten ideoiden budjetti vaihtelee, mikä tarkoittaa sitä, että vaikka idea ei olisikaan eniten ääniä saaneiden joukossa, on silti mahdollista, että se toteutuu.

Eikö juuri sinun ehdotuksesi ollut mukana? Syynä saattoi olla muun muassa se, että sitä ei voida toteuttaa kaupungin maa-alueella, idea ei ehdi toteutua vuonna 2023, se ei mahdu budjettiin, se on mukana jo olemassa olevissa suunnitelmissa muutaman seuraavan vuoden aikana tai että toteutukselle on teknisiä esteitä.

Olemme panneet merkille kaikki erinomaiset ideat ja vaikka sinun ideasi ei olisikaan listalla, voimme ottaa sen huomioon myös osallistavan budjetoinnin ulkopuolisissa toimissa. Välitämme ideoita myös kaupungin yksiköille tulevia kehityshankkeita varten.

6.–23.4. Asukkaat voivat äänestää ehdotuksista verkkolomakkeella. Äänestä osallistavan budjetoinnin ideoista sinulle mieluisinta! Voit valita ideoista vain yhden ja äänestää vain kerran. Ideoihin voi tutustua kokonaisuudessaan täällä.

Voit äänestää suosikki-ideaasi verkkolomakkeella täällä.