Sisältöjulkaisija

null Diabetestarvikkeiden jakeluun tulee muutoksia 12.12.2022 alkaen
12.12.2022

PARAISTEN TERVEYDENHUOLTO TIEDOTTAA

Diabetestarvikkeet, jotka nyt olette noutaneet vastaanoton kaapista, siirtyvät noudettaviksi noutoautomaattiin Paraisten S-Market:iin (Vapparintie 3, PARAINEN). Noutoautomaatti sijaitsee S-Marketin pääsisäänkäynnistä sisään tultaessa, vasemmalla puolella, ennen Lidliä. Noutoautomaatti on avoinna S-Marketin aukioloaikojen mukaisesti.

Jos olet aiemmin hakenut hoitotarvikkeet saariston terveysasemilta, mutta haluat jatkossa käyttää noutoautomaattia, ota yhteyttä omaan terveysasemaasi.

Hoitotarvikkeet tilataan ensisijaisesti sähköisesti:
https://sote.easiointi.fi/fi/web/parainen-te (kirjautumiseen tarvitset pankkitunnukset), mutta myös puhelimitse puhelinaikana, tai viestilapulla (lääkärinvastaanotolla oleva sininen postilaatikko ”Diabetes”).

Diabeteshoitajien puhelinaika:
Arkisin klo. 12:00 - 13:00

040 4885 568 (terveydenhoitaja Carita)
040 4885 506 (terveydenhoitaja Fredrika)

Hoitotarvikkeita tulisi tilata mielellään viikkoa ennen noutamista (huom. insuliinipumpun tarvikkeet tilattava 2–3 viikkoa ennen noutamista).

Koska kyseessä on kokonaan uusi toiminta, kannattaa alussa varautua pidempiin toimitusaikoihin, ja tilata tuotteet riittävän ajoissa. Toimitukset riippuvat myös siitä, paljonko automaatissa juuri sinä hetkenä on tilaa, ja voi venyä pari päivää.

Toimintaohjeet:
Noutoautomaatti toimii pakettiautomaatin tapaan. Kun hoitotarvikkeet ovat noudettavissa noutoautomaatista, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä puhelimeesi. Tekstiviestissä on numerosarja, jolla saat auki noutoautomaatin lokeron. Hoitotarvikkeet ovat noudettavissa viikon ajan tekstiviestin saapumisesta.

Jos noudon yhteydessä ilmenee ongelmia, ota yhteyttä jakelijaan,
puh. 040 6657754 (ma-to klo 9:00-13:00, pe 8:00-11:30).

1.1.2023 lähtien hoitotarvikejakelu päättyy kokonaan lääkärinvastaanotolla ja siellä oleva jakelukaappi poistetaan käytöstä.

Tiistai-iltapäivien diabetestarvikejakelut päättyvät myös samalla.

Diabetesvastaanotto on muuttanut lokakuussa:
Diabetesvastaanotto on lokakuun aikana muuttanut alakerrasta lääkärivastaanoton tiloihin. Saavuttaessa vastaanotolle, sisäänkäynti on terveysaseman pääsisäänkäynti. Istu alas aulaan odottamaan, niin sinut noudetaan sieltä. Vaihtoehtoisesti vastaanotossa on myös ohjeistus, miten pääset perille.