Innehållspublicerare

null Skärgårdens ringvägar öppnar idag 10.5!
10.05.2024

Skärgårdens ringvägar är öppna igen 10.5 – 8.9.2024!

Hisnande skärgårdslandskap, salt havsvind och varmhjärtade människor – det är vad en äkta skärgårdssommar är gjord av!

Längs ringvägarna som går genom Pargas, Nagu, Korpo, Houtskär, Iniö, Gustavs och Nådendal kan du förvänta dig vackra skärgårdslandskap såväl vid havsranden som genom lummiga skogar och pittoreska byar. Smaka på delikatesser så som lokal nypotatis, nyrökt fisk och solvarma bär. I skärgården finns det också ett brett utbud aktiviteter både på land och till havs. Efter en upplevelserik dag är det dags att sova en god natts sömn och då finns det flera fina boenden att välja på.

För att få ännu mera ut av din vistelse rekommenderar vi starkt en några dagar lång avstickare till den yttre skärgården. Där kan du uppleva intressanta öar så som Aspö med sina spelmanstraditioner och Jurmo med sina säregna stränder. Förbindelsebåten till den yttre skärgården är gratis.

År 2024 kommer med strålande nyheter då ringvägarnas öppettider förlängts med en vecka då man nu kan färdas längs ringvägarna i sin helhet ända tills den 8.9. I skärgården är september väldigt långt ännu en sommarmånad och därmed ett fantastiskt tillfälle att i lugn och ro njuta av naturen och de vackra landskapen!

Välkommen att uppleva skärgårdens ringvägar 10.5 – 8.9.2024!

Om du inte redan bor här, kommer du nog snart att märka att även du vill bosätta dig här i vår vackra skärgårdsstad. Här kan du bekanta dig med våra lediga tomter. Vi har även en tomtkampanj på gång där flera tomter säljs för -20%!