Boende

Boende

Att bo vid havet i en skärgårdsmiljö är drömmen för många. För oss är det verklighet!

Vi befinner oss i Skärgårdshavets famn, bara cirka 20 minuter från Åbo. I Pargas möts de bästa aspekterna av både skärgårds- och stadsliv.

Pargas stad ser också ut som sina invånare. Vi har aktiva idrottsföreningar, mångsidigt kulturutbud, kulinariska smakupplevelser, vackra friluftsområden och mycket mer. Fritidsmöjligheter finns för alla åldrar. Pargas stad erbjuder sina invånare en säker, bekväm och naturligt tvåspråkig miljö.

Pargas är inte bara en stad, det är en livstil.

Pargas är en levande skärgårdsstad, där goda tjänster och arbetsmöjligheter finns tillgängliga för alla invånare, oavsett i vilken del av staden de bor. Vår attraktiva skärgårdsstad omfattar kommundelarna Pargas, Nagu, Korpo, Houtskär och Iniö.

Den naturliga tvåspråkiga miljön i Pargas är oöverträffad, människorna är vänliga och gästvänliga, och staden har en stark känsla av gemenskap. Att vara en Pargasbo är något som, när du väl växer in i det, stannar hos dig för alltid. Oavsett om du är en lever ett hektiskt liv du söker balans i eller är en livsnjutare, en kvalitetsmedveten och kunskapstörstande person eller en fördomsfri nätverkare, har Pargas stad något att erbjuda just dig.

Det är omöjligt att hitta en bättre stad att kalla hem än Pargas stad.

HÄR HITTAR DU VÅRA LEDIGA TOMTER

 

 

Lägenheter i tjänsten Oikotie.fi