Asuminen

Asuminen
 

Asuminen meren äärellä, saaristomaisemassa, on monen unelma. Meillä se on totta!

Lue Annikan ja Erikin tarina.


Tontit

Rakastuitko sinäkin Aurinkokaaren alueeseen Annikan ja Ericin tarinan pohjalta? Kaikki Aurinkokaaren asuinalueen tontit löydät täältä. 

 

Paraisten kaupungista

Paraisten keskusta sijaitsee vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Turusta, saaristomeren syleilyssä. Paraisilla nivoutuu yhteen sekä saaristo-, että kaupunkielämän parhaat puolet.

Paraisten kaupunki myös näyttää asukkailtaan. Meiltä löytyy aktiivisia urheiluseuroja, monipuolista kulttuuritarjontaa, kulinaristisia makuelämyksiä, kauniit ulkoilumaastot, sekä paljon muuta. Vapaa-ajan mahdollisuuksia löytyy kaiken ikäisille. Parainen tarjoaa asukkailleen turvallisen, viihtyisän ja luontaisesti kaksikielisen elinympäristön.

Et voi löytää parempaa paikkaa, jota kutsua kodiksesi, kuin Paraisten kaupunki.

 

TÄÄLTÄ LÖYDÄT KAIKKI VAPAAT TONTTIMME

Tonttitiedustelut - älä epäröi ottaa yhteyttä!
Maankäyttöinsinööri Peter Lindgren, puh 050 566 2943 

Liiketilat ja tontit

TÄÄLTÄ LÖYDÄT VAPAITA LIIKETILOJA JA TONTTEJA LIIKETOIMINNALLE

Lisätietoja antaa:
Yrityskehittäjä John Forsman, john.forsman(a)parainen.fi,  Puh. 040 488 6075

Paraisten kaupunki ei ole vain kaupunki, se on elämäntapa.

Paraisten kaupunki on elinvoimainen saaristokaupunki, jossa hyvät palvelut ovat kaikkien asukkaiden saatavilla riippumatta siitä, missä osassa kaupunkia asuu. Vetovoimaiseen noin 15 000 asukkaan saaristokaupunkiimme kuuluvat niin Parainen, Nauvo, Korppoo, Houtskari kuin Iniö.

Paraisten luonnollinen kaksikielinen ympäristö on vertaansa vailla, ihmiset ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia, ja kaupungissa on vahva yhteisöllisyys. Paraislaisuus on jotain, joka kasvaessaan osaksi, jää iäksi. Olitpa sitten kiireinen tasapainon etsijä, nautiskeleva viihtyjä, laatutietoinen tiedonhakija tai ennakkoluuloton verkostoituja, Paraisilta löytyy jokaiselle jotakin.


Asuntoja Oikotie.fi-palvelussa