Sisältöjulkaisija

null Paraisten kaupunki ottaa käyttöön uuden verkkopalvelun – jatkossa kaikki kaupungin yritykset toimialoineen löytyvät yhdestä palvelusta
05.09.2023

Paraisten kaupunki käyttöönottaa uuden verkkopalvelun, joka tekee yritysten etsimisestä ja tiedon hakemisesta entistä helpompaa kaupungissa. Uusi verkkosivusto, https://parainen.yrityshakemistot.fi/fi , tarjoaa Paraisten alueen yrityksille ja kuluttajille erinomaisen käyttäjäkokemuksen tarjoten luotettavaa ja ajanmukaista tietoa alueen yrityksistä.

Paraisten kaupungin ylläpitämän verkkosivuston avulla voit mm.:

- Tutustua paikallisten yritysten palvelutarjontaan

- Etsiä yrityksiä alueittain

- Hakea yritysten yhteystietoja ja tuotteita

- Tarkastella tilastotietoja kaupungin alueen yrityksistä

Tämä uusi verkkopalvelu tarjoaa monipuolisesti tietoa paikallisille yrityksille ja kuluttajille sekä edistää paikallisen tiedon saavutettavuutta.

Paraisten kaupungin strategiassa korostetaan yhteistyötä yritysten ja kaupungin välillä, ja kaupungin toiminnan tavoitteena on oppia yhdessä ja luoda tapoja hyödyntää monipuolisesti alueellista osaamista ja verkostoja. Tämä uusi verkkopalvelu edustaa myös askelta tiedon saavutettavuuden lisäämisessä, yhteisöllisyyden vahvistamisessa ja strategian toteutumisessa Paraisten kaupungissa.

Uuteen verkkopalveluun voi tutustua osoitteessa: https://parainen.yrityshakemistot.fi/fi