Sisältöjulkaisija

null Paraisten kaupunginhallitus valitsi uudet toimialapäälliköt
25.10.2022

Kasvatus- ja koulutustoimiala: Politices magister Ulrika Lundberg
Hallinto- ja tukipalvelutoimiala: Hallintotieteiden maisteri Hanna-Maria Grandell
Elinvoima- ja hyvinvointitoimiala: Teologian tohtori Maria Leppäkari
 
Paraisten kaupungin uuden organisaation toimialapäälliköt valittiin eilen 24.10. kaupunginhallituksen kokouksessa. Kyseessä on kolme uutta toimialapäällikköä, jotka tulevat johtamaan 1.1.2023 aloittavan uuden organisaation kolmea uutta toimialaa: kasvatus- ja koulutustoimialaa, hallinto- ja tukipalvelutoimialaa sekä elinvoima- ja hyvinvointitoimialaa.

Kasvatus- ja koulutustoimialan sekä hallinto- ja tukipalvelutoimialan johtavat viranhaltijat valittiin nykyisten osasto- ja toimialapäälliköiden keskuudesta heidän ilmoitettua kiinnostuksestaan sisäisesti.

Ulrika Lundberg toimii nykyisellään ruotsinkielisen koulutuksen opetuspäällikkönä. Hän on tehnyt pitkän virkauran Paraisten kaupungilla, ja työskennellyt monipuolisten tehtävien parissa opetustoimialalla, viimeisimpänä opetusyksikön osastojohtajana. Lundberg on myös opiskellut pedagogiikkaa ja häneltä löytyy opettajan pätevyys.

Hanna-Maria Grandell on toiminut Paraisilla hallintopäällikkönä lokakuusta 2021 saakka. Aiemmin virkaurallaan Grandell on ollut hallintojohtajana mm. Lohjalla, Kittilässä, Vihdissä, Halikossa ja Ruovedellä. Vastaavasti hän toiminut kunnanjohtajana Sammatissa.

Maria Leppäkari on teologian tohtori, jolla on vahva johtajakokemus sekä monipuolinen tausta kehitys- ja tutkimustyöstä. Viimeisimpänä Maria on työskennellyt Ruotsin teologisen instituutin johtajana Jerusalemissa.

Elinvoimapäällikön päätehtävänä tulee olemaan kaupungin elinvoiman kehittäminen sekä yrittäjien, asukkaiden ja yhdistysten osallisuuden lisääminen. Tämä virka oli ulkoisessa haussa ja siihen saatiin määräaikaan mennessä 18 hakijaa.