Viheralueet ja leikkipaikat

Viheralueet ja leikkipaikat


Ajankohtaista


Kaupungin tekninen yksikkö ylläpitää kaupungin yleisiä viheralueita ja julkisia uimarantoja, mukaan lukien leikkipaikkoja.

Näihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä puistomestari Annette Backholmiin, puh.nro. 040 488 6053

 

Täältä näet Paraisten keskustan alueella sijaitsevien leikkipaikkojen ja muiden aktiviteettien kartan

Täältä näet Paraisten kaupungin leikkipaikkojen turvallisuusasiakirjan.

 

Frisbeegolfradat Paraisten kaupungissa

 

Keskuspuisto Paraisilla

 

Paraisten keskuspuistosta löytyy monipuolisesti tekemistä kaiken ikäisille. Voit pakata piknik eväät mukaasi ja tulla eväsretkelle puistoon. Minigolf on jo tältä kaudelta kiinni, mutta puistossa voi myös pelata frisbeegolfia, sekä rantalentopalloa ja rantakäsipalloa. Keskuspuiston alueelta löytyy myös ulkokuntosali leikkipuiston läheisyydestä ja myös lenkkeillä voi keskuspuiston läpi kulkevan joen suntin siltakierroksen (2.7km). Puiston alueella on suuri määrä myös penkkejä ja retkipöytiä taukoa kaipaaville.

Keskuspuiston leikkipuistossa viihtyy taatusti monen ikäiset! Leikkipuistossa on sellaiset kiipeilytelineet ja liukumäki joita ei aivan joka päivä näekään. Leikkipuiston välittömässä läheisyydessä on myös yleinen wc-tila, sekä eväsretkeilyyn soveltuvat pöydät. Lisäksi puistosta löytyy myös uusia aurinkoenergialla toimivia roskiksia.

Paraisten keskuspuisto sai tänä vuonna jo toistamiseen GFA palkinnon laadukkaasta puistoalueen ylläpidosta. Puisto tarjoaa monipuoliset puitteet päiväretkeen ja mikä parasta, sinne on myös erinomaiset kulkuyhteydet! Perille pääsee bussilla niin saaristosta kuin Turustakin päin ja aivan puiston tuntumassa on maksuttomat parkkialueet ja pyöräkatokset.

Osoite: Rantatie 30, 21600 Parainen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisää kuvia kiipeilytelineestä löytyy tämän linkin takaa.