Viestintä

Viestintä ja markkinointi

Viestintä- ja markkinointiosasto vastaa ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä sekä kaupungin asukasmarkkinoinnista ja brändäyksestä.

Kaupungin viestintä- ja markkinointipäällikkö toimii julkaisujen, verkkosivujen sekä muiden viestintäkanavien päätoimittajana ja hoitaa käytännön mediayhteyksiä ja kaupungin pr-toimintaa. Hän koordinoi ja kehittää kaupungin sisäistä ja ulkoista viestintää ja vastaa myös kaupungin asiakaspalvelusta ja sen kehittämisestä kaupungin asiakaspalvelupisteissä.

Tiedotussihteerit vastaavat asiakaspalvelusta aluekonttoreissa ja kaupungintalon asiointipisteessä, sekä puhelimitse että kotisivujen chattissä tapahtuvasta asiakaspalvelusta. Tiedotussihteerit hoitavat myös monia sisäisiä tehtäviä, mm. aluelautakuntien sihteerien töitä, vaaleihin liittyviä järjestelyjä ja muiden osastojen avustavia tehtäviä.

Viestintä- ja markkinointiosaston tavoittaa osoitteesta viestinta(a)parainen.fi


Viestintä- ja markkinointipäällikkö

Linda Baarman

040 680 1851
linda.baarman(a)parainen.fi

 Paraisten kaupungin asukaslehti NYTT

 

Markkinointiassistentti

Enni Könönen

040 354 8537
enni.kononen(a)parainen.fi


Kunnan ilmoituskanava

Ilmoituskanavalla tarkoitetaan toimintoa, jonka kautta otetaan vastaan ilmoituksia väärinkäytöksistä organisaatiossa. Toimintoon liittyy useimmiten ilmoituksen vastaanottaminen, kommunikointi ilmoittajan kanssa sekä asian selvittäminen. Ilmoituskanavan avulla voidaan torjua korruptiota ja edistää eettisyyttä. Toisaalta se toimii myös organisaation kehittämisvälineenä. Kanavaa ei ole tarkoitettu palautekanavana kuntalaisten käyttöön.

Lue lisää Kuntaliiton sivuilta.

Paraisten kaupungin ilmoituskanava löytyy täältä.


Aineistot:

Paraisten kaupungin tunnus_sininen_rgb.png

Paraisten kaupungin tunnus_sininen_cmyk.eps

Paraisten kaupungin tunnus_valkoinen_rgb.png

Paraisten kaupungin tunnus_valkoinen_cmyk.eps

Aineistopyynnöt: viestinta(a)parainen.fi