Suomenmalli Nilsbyn koulu

Suomenmalli kerhot Nilsbyn koulu

Ilmoittautuminen alkaa 25.8.

Ilmoittautumislinkki Nilsbyn koulu

Kerhoihin osallistuminen on maksutonta! Kerhossa saa pienen välipalan. Kerho kestää koko lukuvuoden ajan. Jotta kerho toteutuu, ilmoittautuneita tarvitaan vähintään viisi! Tiedustelut osoitteesta tove.dahlen@parainen.fi. Ilmoittautumisaika on 25.8–3.9.
Kerhot alkavat viikolla 37. Kaikki kerhot ovat tauolla viikolla 42 ja viikko 50 on syyslukukauden viimeinen kerhoviikko. Kevätlukukausi alkaa viikolla 2, viikolla 8 on tauko ja viikko 19 on kevätlukukauden viimeinen kerhoviikko. Kerhoja ei järjestetä arkipyhinä, kun koulusta on vapaata

 

Taidekerho 3-6 luokkalaisille, Maanantaisin klo 14.30-16.00 (alkaa 11.9)
Taidekerho on tarkoitettu sinulle, joka tykkäät tehdä kokeiluja erilaisilla väreillä, muodoilla ja eri taidetekniikoilla. Opimme käsittelemään erilaisia materiaaleja ja opimme leikkisästi lisää eri taidesuunnista. Kerhon tavoitteena on, että osallistujat oppivat uusia toimivia tekniikoita, joita he voivat hyödyntää myös koulussa tai muissa yhteyksissä. Välillä testaamme eri materiaalien muotoilemista ja sekoittamista keskenään, välillä meillä on jokin konkreettinen tavoite, jota kohti pyrimme. Opimme, miten voimme inspiroida itseämme ja kuinka luovia todellakin olemme!
Kerhon sisältö muotoutuu paljolti osallistujien toiveiden mukaan. Välillä lähdemme ulos luokkahuoneesta katsomaan, mitä ympäristöllä on meille tarjota. Pidämme mieluusti myös taidenäyttelyjä ja esittelemme aikaansaannoksiamme. Taidekerho on tarkoitettu sinulle, joka teet mielellään töitä käsilläsi ja haluat kokeilla uusia luovia tapoja kuvailla maailmaa. Emme pelkää sotkea käsiämme ja pitää hauskaa tehdessämme taidekokeilujamme.
Minun nimeni on Sonja Dragon ja työskentelen syksystä alkaen KonsTilan opettajana. Olen yhdenlainen sekatyöläinen ja työskentelen kuvittajana ja graafisen muotoilun parissa. Olen koulutukseltani vaatetusmuotoilija, ja minulla on monesti meneillään jokin puvustushanke teatteriin tai näyttämölle.

Nyrkkeilykerho, 3-6 luokkalaisille, Maanantaisin klo 14.30-15.30 (alkaa 11.9)
Nyrkkeily on tehokas ja vaativa urheilulaji. Opit tekniikan alusta alkaen ja tästä eteenpäin tähtäävät saavat hyvän pohjan vaikka kilpailu-uralle, jos innostuvat lajista. Näissä treeneissä harjoittelemme yhdessä parin kanssa ja yksin. Käytämme eri välineitä ja lyömme pistehanskoihin. Kaikki välineet saat järjestäjältä. Tunnit sisältävät tekniikkaopetuksen ja iskusarjojen lisäksi kehonpainolla tehtäviä kuntoliikkeitä. Valmentajana toimii nyrkkeilyn suomen mestari vuodelta 2019.

PC-pelit kerhot Torstaina
4 luokkalaisille
klo 13.30-14.30 (alkaa 14.9)
5-6 luokkalaisille klo 14.30-15.30 (Alkaa 14.9)
Kerhon ohjaajina toimivat Paraisilla toimivan Archipelago Technicsin kaverit. He ovat kiinnostuneita tietokonepeleistä ja pelaavat melko paljon itsekin. Kerhossa osallistujat matkaavat ajassa taaksepäin ja näkevät, miten pelit ovat kehittyneet, ja siirtyvät tämän jälkeen kohti tulevaisuutta ja nykypäivän pelimaailmaa. Käymme läpi myös pelien rakennetta ja jos olette oikein iskussa, voimme yrittää kehittää oman pelin. Pohdimme myös sitä, miten huolehtia itsestään, jotta jaksaa pelata, miksi peleillä on ikärajat ja miten toisia tulee kohdella, kun pelataan verkossa.