Somenuori

Somenuori 2020

Haussa Somenuori kesälle 2020! 

Oletko aina halunnut tietää, mitä tapahtuu ammattimaisten sosiaalisen median tilien kulisseissa? Oletko valmis laittamaan persoonasi ja luovuutesi peliin? Hyvä, sitten voisit olla hakemamme somenuori Paraisille kesälle 2020!

Tarvitset harjoittelussa seuraavia ominaisuuksia sekä tietoja ja taitoja:

  • Olet oma-aloitteinen ja viihdyt ihmisten parissa.
  • Olet 15–19-vuotias.
  • Osaat kirjoittaa ja puhua äidinkielen tasoisesti vähintään suomea. Lisäksi sinun tulisi osata jonkin verran ruotsia, jotta pärjäät kaksikielisessä työympäristössä.
  • Osaat luoda someen sopivia lyhyitä videoita esimerkiksi Instagramiin, Facebookiin, Snapchatiin ja Tiktokiin.
  • Sinulla on uskallusta heittäytyä toisinaan myös livevideoiden kuvaamiseen.
  • Sinun ei tarvitse olla ammattivalokuvaaja, mutta sinulla on silmää ja taitoa kuvata kunnan sometileille sopivaa kuvasisältöä. 

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua sosiaalisen median maailmaan kunnan näkökulmasta. Kiinnostuksen kohteittesi mukaan voit oppia lisää sosiaalisen median ammattimaisesta sisällöntuotannosta ja mainostamisesta, videokuvaamisesta, esiintymisestä, markkinoinnista ja projektinhallinnasta.

  • Työ on määräaikainen ajalla 1.–30.6.2020 ja tapahtuu pääosin Paraisilla. Sinun tulisi olla käytettävissä tarvittaessa myös iltaisin tai viikonloppuisin (silloin saat tietenkin vapaata viikolla!).
  • Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa 1600 €.

Hakuohjeet:
Kuvaa 3–5 minuutin mittainen video, jossa kerrot tiivistetysti itsestäsi, harrastuksistasi ja kokemuksestasi. Saat tehdä videosta juuri itsesi näköisen, joten korosta omia vahvuuksiasi ja anna luovuutesi lentää. Muista myös kertoa, miksi sinä olisit paras kandidaatti someharjoittelijaksi! Videon voit tehdä joko suomeksi tai ruotsiksi.

Lähetä video MP4-muodossa ansioluettelosi kera 1.3.2020 mennessä osoitteeseen anne-maarit.itanen@parainen.fi. Vaihtoehtoisesti voit linkittää hakuvideosi YouTube -osoitteen (muista tarkistaa, että video on katsottavissa linkin vastaanottaneelle).

Haastattelemme mielestämme sopivimmat kandidaatit viikoilla 11 ja 12. Haastatteluvaiheeseen pääseville ilmoitetaan erikseen.

Kysymyksiä? Lisätietoja antavat tarvittaessa etsivä nuorisotyöntekijä Martina Oksanen, martina.oksanen@parainen.fi, 040 488 5657 ja viestintäpäällikkö Anne-Maarit Itänen, anne-maarit.itanen@parainen.fi, 044 358 5706