Päiväkoti Villa Kamomilla

Päiväkoti Villa KamomillaVilla Kamomilla sisältä.


Vuoropäiväkoti
Paikkoja: n. 52
Ryhmiä: 4
Ikä: 1-6-vuotiaat
Kieli: suomi, ruotsi
Esiopetus: ruotsinkielinen

Villa Kamomilla on kaksikielinen vuoropäiväkoti, joka on tarvittaessa auki ympäri vuorokauden. Lapset on jaettu ryhmiin iän ja isot myös kielen perusteella paitsi iltaisin, öisin ja viikonloppuisin, jolloin kaikki ovat yhdessä. Päivisin toiminta tapahtuu yli kielirajojen sekä sisä- että ulkotiloissa.

Villa Kamomilla on viihtyisä ja kodinomainen päiväkoti. Se sijaitsee metsän reunassa, ja luonto onkin meille tärkeä oppimisympäristö. Pihalla olevassa huvimajassa vietetään juhlia, leikitään, luetaan ja lepäillään. Syksyisin herkuttelemme oman pihan omenoilla ja kirsikoilla.
 
Toimintakauden 2019-2020 teemana on kestävän kehityksen edistäminen. Siihen liittyen olemme mukana projektissa nimeltään ”Kiertokulkumatka ekologisessa oppimisympäristössä”. Projektin päätavoitteena on sekä lasten että aikuisten inspiroituminen kiertokulkuajattelusta. Takapihan uusi hyötypuutarha odottelee kevään viljelyjä. Ruuantähteet kerätään kompostiin, ja siitä tuleva kompostimulta käytetään viljelyjen lannoitteena. Syksyllä sitten kerätään sato! Lapset ovat aktiivisesti osallisia kaikissa työvaiheissa.
 

Yhteystiedot

Raiviontie 22, 21600 Parainen
Päiväkodin johtaja Monika Karlsson
monika.karlsson(at)parainen.fi
puh. 050 533 3478
päivystys 040 488 5946