PIUG Kultursal

Kontakt

Kontakt

LIVE Kulttuurisalista

Alkaa: 04.05.2020 klo 18:00

Päättyy: 03.06.2020 klo 19:00

Paikka:

Pargas

Keväällä tehdyt livestriimaukset Kulttuurisalista voi katsella jälkikäteen Youtubessa ja Facebookissa.

Parainen Kulttuuri YouTube 
Parainen Kulttuuri Facebook 

3.6 Violan päivä on Runon päivä. | "Man behöver inte alltid förstå" – Thomas Lundin esittää Viola Renvall. Piano: Richard Mitts, cello: Emma Strömbäck. 


25.5 Åbolands Teaterskola esittää: Huset som Rut glömde – ett riktigt hjärnsläpp |
Näytelmä on Eva Brisen kirjoittama ja kertoo neljästä naisesta, jotka kaikki kamppailevat erilaisten ongelmien kanssa. He kohtaavat sattumalta määrittelemättömässä paikassa ja oppivat tuntemaan itsensä ja toisensa.

Näytelmän esittää Åbolands Teaterskolaan lopputyötä tekevä paraislainen ryhmä Rut i Kvadrat. Ryhmä koostuu neljästä 15–17-vuotiaasta nuoresta, jotka käyvät kahdeksatta tai seitsemättä vuottaan Åbolands Teaterskolassa. Lopputyö muodostuu siitä, että nuoret itse suunnittelevat ja toteuttavat tuotannon teatterikoulun tiimin ohjauksessa.


18.5 E-urheilu – kasvava teollisuudenala | E-urheilu on yksi harvoista vapaa-ajanaktiviteeteista, joka ei ole kärsinyt vallitsevista olosuhteista. Mitä e-urheilu on ja miten se on kehittynyt Suomessa ja maailmalla? Luento John Kronbergin kanssa, Pargas Gaming Community rf

 

11.5 Åbolands Teaterskola esittää: Soppan ja Knutin Etsivätoimisto, jakso 1: Kadonnut munkki! | Soppan ja Knut ovat kaksi klovnia joilla on oma etsivätoimisto jossa ratkovat monenlaisia tapauksia vaihtelevalla menestyksellä!

 

4.5 Paraisten Kevät | Konsertti - Essi Luttinen & Petri Haapasalo sekä vierana Martin Alvarado.

29.4 Yhteislaulua ja toivekappaleita Mats Prostin johdolla | Keskiviikkona 29.4. klo 18.00 laulamme yhdessä keväälle ja vapulle. Yhteislaulutilaisuus järjestetään etänä Kulttuurisalista ja striimataan livenä Paraisten kulttuuriyksikön Facebook- ja Youtube-sivuille. Yhteislaulua johtavat Mats ja Mira Prost, ja laulujen sanat tulevat näytölle niin, että kodeissa voidaan laulaa mukana. 

27.4. hemmaplans TALK SHOW kotikentällä | Anders Helenius jututtaa vieraita talkshow'ssa. Apulaisjuontajana Samuel Karlsson.

20.4. Folkrörelsen | Soittaa Riddo Ridbergin tekemiä kansanmusiikista innoituksensa saaneita instrumentaalikappaleita.

13.4. #8321# ACHTEN! reflecting resonance in movement performing work in progress| Susanne Montag-Wärnön luoma ja esittämä tanssiperformanssi.

7.4. Korpoström – En förtigen sjöstrid 1743 | Marcus Lepolan luento.

30.3 Groovy Cat | Lavalla Andreas Rantala (laulu, mandoliini ja kitara) ja Adrian Rantala (laulu ja kitara).
 Ohjelma jatkuu toukokuussa ja julkistetaan toukokuun alussa.


Livestriimaukset järjestää Paraisten kaupungin kulttuuriyksikkö yhteistyössä Pargas Gaming Community rf:n ja paikallisten kulttuuritoimijoiden kanssa.

Kuvat:

Kulttuuritilat