Sisältöjulkaisija

null Paraisten kaupunki myy uudenlaiseen pientaloasumiseen sopivia tontteja keskustasta
07.02.2019

Yhä useampi omakotitalorakentaja valitsee pienemmän, helppohoitoisemman tontin tiiviimmin asutulla alueella. Uusien talojen kerrosalat ovat pienentyneet jo monena vuotena peräkkäin, ollen tällä hetkellä keskimäärin runsaat 140 neliötä (lähde: Rakennustutkimus RTS Oy, 2017).

Paraisten kaupunki seuraa omakotitalorakentamisen trendiä ja myy nyt kompakteja omakotitontteja kaupungin keskustasta.

Perjantaina 8.2. myyntiin tuleva Aurinkokaari-niminen, viuhkan muotoinen alue koostuu 13 uudesta tontista Kirkkosalmen rannalla, Keskuspuistoa vastapäätä. Tontit ovat pinta-alaltaan 300-500 neliömetriä ja lähtöhinnat ovat 20 000-30 000 euroa. Tontit myydään yksityishenkilöille suljetulla tarjouskilpailulla. Tarjouksia otetaan vastaan 8.2.-11.3.2019.

- Koulut, harrastukset ja kaikki keskeiset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Pienemmät tontit ovat huolettomampia hoitaa ja uskomme, että tämän tyyppinen asuminen kiinnostaa ihmisiä, toteaa Paraisten kaupungin maankäyttöinsinööri Peter Lindgren.

Kiinteistönomistajilla on myös mahdollisuus rakennuttaa venepaikka rantapromenadin ääreen, kivenheiton päähän omasta kodista. Alueen rakennusmääräykset ovat joustavat ja rakennusoikeutta on runsaasti suhteessa tonttien pinta-alaan.

Tonttialue on ensiesittelyssä Turun Rakenna & Sisusta -messuilla tulevana viikonloppuna ja tontteihin voi myös tutustua osoitteessa www.aurinkokaari.fi.

Lisätiedot:
Maankäyttöinsinööri Peter Lindgren, puh. 050 566 2943