Sisältöjulkaisija

null Kulttuurikaveri-toiminta käynnistyy Paraisilla
06.02.2019

Paraisilla ollaan käynnistämässä Kulttuurikaveri -toimintaa. Kulttuurikaveri on vapaaehtoinen ystävä, joka on asiakkaan seurana ja tukena erilaisissa kulttuuritapahtumissa ja -paikoissa. Asiakaskohderyhmä on alussa vanhukset. Hankkeen toteuttavat yhteistyössä Paraisten kaupungin kulttuuriyksikkö ja Punaisen ristin Paraisten osasto.

Kulttuurikavereita välitetään Punaisen ristin kautta 27.2. alkaen keskiviikkoisin klo 10-14. Asiakas voi soittaa ja varata kulttuurikaverin, minkä jälkeen he voivat käydä yhdessä esim. museossa, teatterissa tai konsertissa, mutta mennä myös esim. rannalle, kirjastoon tai kahvilaan.

Kaupungin omiin kulttuuritapahtumiin kaverit pääsevät ilmaiseksi tai alennettuun hintaan. Sekä Paraisilla että Turussa on myös monta yhteistyökumppania, jotka ovat kiinnostuneita ottamaan vastaan kavereita joko alennettuun hintaan tai ilmaiseksi. Mukaan mahtuu kuitenkin vielä, ja siksi järjestämme yhteistyöstä kiinnostuneille organisaatioille infotilaisuuden Paraisten kaupungintalolla 13.2. klo 17.30 (kokoushuone Skanssi).

Kulttuurikaverikurssi järjestetään Paraisten kaupungintalolla 25.2. klo 17-20 (kokoushuone Skanssi). Kurssi pidetään tarpeen mukaan sekä ruotsiksi että suomeksi. Ilmoittautumiset sähköpostitse viimeistään 22.2. osoitteeseen kulttuurikaveri@parainen.fi.

Jos kiinnostusta on, suunnitelmana on järjestää kursseja myös ulompana saaristossa myöhemmin keväällä. Kulttuurikaveriksi voivat ryhtyä kaikki kulttuurista kiinnostuneet!

Lisätiedustelut ja yhteydenotot:
Lisa Taulio, Kulttuurikaveri-hankkeen koordinaattori, puh. 045 235 8249
Fia Isaksson, Paraisten kaupungin kulttuuripäällikkö, puh. 050 596 2601,

www.parainen.fi/kulttuuri