Sisältöjulkaisija

null Perjantaitreffit

Alkaa: 15.05.2020

Päättyy: 26.06.2020

Paikka:
Hangouts (meet)
Houtskär Inio Korpo Nagu Pargas Utskären

Tervetuloa perjantaitreffeille!

Jos sinulla on verkkoyhteys ja tietokone, tabletti tai älypuhelin, voit osallistua verkkotapaamisiin. Nämä virtuaaliset kohtaamiset on tarkoitettu erityisesti niille, jotka haluavat pitää fyysistä etäisyyttä toisiin ihmisiin. Perjantaitreffit järjestetään perjantaisin klo 13 suomeksi ja klo 14 ruotsiksi.

Kohtaamisten alustaksi olemme valinneet Hangoutsin (meet), sillä siellä voimme sekä nähdä että kuulla toisemme. Tarjolla on vaihtelevaa ohjelmaa: jutustelua, vähän musiikkia, kotona tehtäviä jumppaharjoituksia, tietokilpailukysymyksiä, sellaista, mikä kiinnostaa osallistujia.

Perjantaina 29 toukokuuta saamme nauttia musiikista ja laulusta Helena Hollmeruksen johdolla ja perjantaina 5 kesäkuuta om tietovisan aika ja silloin myöskin Paraisten kaupungin liikuntaohjaaja Jesper Lehtinen vetää pienen jumppatuokion.

Keskusteluun liittyminen on helppoa

Voit osallistua keskusteluun, jos sinulla on verkkoyhteys ja tietokone, tabletti tai älypuhelin.

Pääset mukaan keskusteluun Paraisten kaupungin verkkosivuilta www.parainen.fi. Etusivulla on keltainen huomiorivi, jossa on teksti Ajankohtaista koronavirustilanteessa, lue lisää TÄÄLLÄ. Klikkaamalla sanaa TÄÄLLÄ pääset seuraavalle sivulle, jossa on eri aiheita käsitteleviä ”laatikoita”. Klikkaa laatikkoa, jossa lukee Kohtaamispaikka, ja näytölle avautuu otsikko: Pääset mukaan perjantaitreffeille klikkaamalla TÄSTÄ. Klikkaa sanaa TÄSTÄ ja pääset mukaan.

Voit myös ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen parainen@osasto.punainenristi.fi Henry lähettää sinulle kutsun sähköpostitse ja pääset osallistumaan sitä kautta kohtaamisiin.

Pääset myös suoraan treffeille klikkaamalla tästä. 

Pyydä apua

Jos tunnet itsesi epävarmaksi etkä ole varma, ymmärsitkö, miten kohtaamisiin pääsee mukaan, pyydä apua tottuneemmalta tietokoneen käyttäjältä. Voit myös ottaa yhteyttä projektiin Recycle IT ja varata IT-ohjaajan soittamalla numeroon 02 4545 410.

Toivomme, että omaiset vinkkaisivat tästä kohtaamismahdollisuudesta. Yritämme mahdollisuuksien mukaan auttaa teknisissä ongelmissa, jotta kaikki halukkaat pääsisivät mukaan. Ohjelman käyttöä voi myös harjoitella perheen kesken muutaman kerran.

Kohtaamispaikan järjestävät SPR:n projekti Nähdään kylällä, Paraisten kaupungin kulttuuriyksikkö, SPR:n Paraisten osasto ja Finlands Svenska Ungdomsförbund

Tapahtumien haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumia löytyi: 14 kpl