Sisältöjulkaisija

null PERUTTU - Ambient Evening XX

Alkaa: 21.03.2020 klo 19:00

Paikka:
Grottan/Luola
Pargas

HUOM! Tapahtuma on peruttu. 

 

Musiikkia Maaliskuussa 2020

Ambient Evening XX

21.3 klo. 19:00 Luola, Parainen
Ilmainen

E-MUSIKGRUPPE LUX OHR - KOSMISTA VALOA KORVILLE

E-Musikgruppe Lux Ohr on turkulainen kolmen muusikon elektroakustinen yhtye, joka on hakenut inspiraatiota muun muassa 1970-luvun kokeellisesta rockista ja elektronisesta musiikista. Sen jäsenet ovat Pertti Grönholm (syntetisoijat, sekvensserit ja perkussiot sekä efektit), Kimi Kärki (kitarat, ebow ja efektit) ja Ismo Virta (memotron ja efektit).

E-Musikgruppe Lux Ohr on esiintynyt vuosien varrella niin suurilla festivaaleilla kuin pienemmissäkin tapahtumissa ja klubeilla. Näiden lisäksi yhtyettä on kuultu museoissa, gallerioissa, kirjastoissa, ulkoilmatapahtumissa, planetaariossa ja elokuvaesityksissä.

BENEDICT SLOTTE (PROPORTIONES ABSCONDITAE)

Benedict Slotte, DI, on erikoistunut mm. akustiikkaan, äänenkäsittelyyn ja simulointiin, ja on aikaisemmin ollut mukana esittämässä musiikkia pääasiassa kuorolaulajana, mutta myös muutaman kerran soolona käyttäen syntetisaattoreita ja äänenkäsittelyä.

Nyt näytetään grafiikka- ja musiikkiteos ”Proportiones absconditae” (”Piilevät mittasuhteet”) visuaalisesti toteutettu videona. Teos havainnollistaa kehitystä yksinkertaisista suhdeluvuista monimutkaisempiin. Musiikissa on kolme peräkkäistä yhteen liitettyä osaa, joista ensimmäinen käsittelee asteikkoja, toinen intervalleja, ja kolmas melodioita. Musiikki on toteutettu syntetisaattoreilla, mutta sisältää myös akustisia ääniä (mm. Turun tuomiokirkon kellot).

Linkit:
https://www.facebook.com/events/210062666951488/

Kuvat:

Tapahtumien haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumia löytyi: 16 kpl