Sisältöjulkaisija

null Saariston rengastiet aukeavat tänään 10.5.!
10.05.2024

Saariston rengastiet ovat avoinna taas 10.5.–8.9.2024!

Henkeäsalpaavat saaristomaisemat, suolainen merituuli ja sydämelliset ihmiset – niistä on aito Saaristokesä tehty!

Rengastiet kulkevat Paraisten, Nauvon, Korppoon, Houtskarin, Iniön, Kustavin ja Naantaliin läpi. Matkan varrella sinua odottavat kauniit saaristomaisemat niin merenrannalla kuin vehreissä metsissä ja viehättävissä kylissä. Maista herkkuja, kuten paikallisia uusia perunoita, tuoretta savukalaa ja auringon lämmittämiä marjoja. Saaristossa on myös laaja valikoima aktiviteetteja sekä maalla, että merellä. Kokemuksellisen päivän jälkeen on aika nukkua hyvät yöunet, ja valittavana onkin useita hienoja majoitusvaihtoehtoja.

Jotta saat vielä enemmän irti vierailustasi, suosittelemme vahvasti muutaman päivän retkeä myös ulkosaaristoon. Siellä voit kokea mielenkiintoisia saaria, kuten Aspö pelimanniperinteineen ja Jurmo ainutlaatuisine rantoineen. Yhteysalus ulkosaaristoon on ilmainen.

Vuosi 2024 tuo loistavia uutisia, kun rengasteiden aukioloaikoja on pidennetty viikolla, joten nyt voit matkustaa rengastiet kokonaisuudessaan aina 8.9. asti. Saaristossa syyskuu on vielä hyvin kesäinen kuukausi ja tarjoaa siten upean tilaisuuden nauttia luonnosta ja kauniista maisemista rauhassa!

Tervetuloa kokemaan saariston rengastiet 10.5.–8.9.2024!

Jos et jo asu täällä niin tulet vielä huomaamaan, että näihin maisemiin haluaa jäädä pysyvästi. Tutustu myynnissä oleviin tontteihimme täällä. Meillä on myös tonttikampanja käynnissä, jossa tontteja myynnissä -20%!