Sisältöjulkaisija

null Yhdistyskirje: Ajankohtaista sekä Paraisten kaupungin tuet
19.12.2023

Hyvät yhdistysaktiivit!

Joulukuu 2023

Maailma ja toiminta ovat elpymässä koronapandemiasta, osalla toiminta on palautunut pandemiaa edeltäneelle tasolle, kun taas toiset yhdistykset ovat kohdanneet uudenlaisen todellisuuden ja arjen.

Kolmannen sektorin tekemä työ on erittäin tärkeää kuntalaisten hyvinvoinnin ja viihtyvyyden kannalta. Paraisten kaupunki arvostaa tekemäänne työtä ja toivomme, että yhdistystyö tuo sisältöä myös teidän elämäänne ja on palkitsevaa.

Tapahtuma- ja projektiavustukset

Haluamme nyt muistuttaa siitä, että kulttuuritoimintaa ja lasten ja nuorten toimintaa varten haettavien tapahtuma- ja projektiavustusten hakuaika on käynnissä. Hakemus tulee jättää viimeistään perjantaina 12.1.2024. Lue lisää täältä. Hakemus jätetään ePalvelun kautta.

HUOM! Vuonna 2023 tapahtuma- tai projektiavustusta saaneiden tulee antaa selvitys avustuksen käytöstä. Selvittämättä jätetyt avustukset voivat vaikuttaa vuoden 2024 avustusten myöntämiseen.

Maaliskuussa onkin sitten aika hakea kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoiminnan toiminta-avustuksia.

Yhdistystapaaminen 15.2.2024 Nauvon Kunnantuvalla

Kutsumme myös yhdistystapaamiseen Nauvoon 15.2.2024 (liitteenä ohjelma ja ilmoittautumisohjeet itsellesi / yhdistyksen edustajille). Järjestimme vastaavan tapaamisen Paraisilla marraskuussa 2023. Voit osallistua myös etänä Teamsin kautta, jos ilmoitat siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Festivaalitapaaminen 31.1.2024

Festivaalien järjestäjille järjestetään tapaaminen 31.1.2024 kaupungintalossa (kokoushuone Skanssi) Paraisilla. Tapaaminen tarjoaa mahdollisuuden keskustella yhteisistä asioista, mahdollisesta yhteistyöstä ja muista ajankohtaisista asioista. Ilmoittautuminen tapaamiseen viimeistään 30.1.2024 osoitteeseen kulttuuri@parainen.fi.

Nyt haluamme toivottaa teille oikein hyvää joulua ja tapahtumarikasta uutta vuotta 2024!

Ystävällisin terveisin,

Tove Dahlén, vapaa-aikasihteeri
Mikael Enberg, vapaa-aikasihteeri
Fia Isaksson, kulttuuripäällikkö