Sisältöjulkaisija

null KYSELY - Osallistu Paraisten kaupungin uuden visuaalisen ilmeen suunnitteluun!
08.09.2023

Paraisten kaupungin visuaalinen ilme, eli kaupungin logo, tunnusvärit, fontit, kuvapankki ja muut graafiset elementit uudistuu. Haluamme kuulla sinun ajatuksesi Paraisten kaupungista, jotta voimme luoda ilmeen, joka edustaa asukkaitamme, kaupunkiamme ja sen eri alueita parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kartoitamme tietoa siitä mitä Parainen kaupunkina asukkailleen tarkoittaa. Kerro meille mitkä ovat mielestäsi Paraisten kaupungin ainutlaatuisimmat paikat tai mikä tunne tai sana kuvaa Paraisten kaupunkia mielestäsi parhaiten. Saatua tietoa tullaan hyödyntämään Saaristokaupunkimme uuden visuaalisen ilmeen, valokuvapankin ja brändikäsikirjan suunnittelussa. Brändikäsikirja on opas siihen millainen on paikkakunnan olemus ja arvomaailma sekä miten ja minkälaisin ydinviestein paikkakunnasta kerrotaan. 

Ota hetki aikaa miettiäksesi kaupunkiamme ja niitä asioita, jotka sinua erityisesti kaupungissamme koskettavat. Kysely on avoinna 28. syyskuuta 2023 asti. Kiitos vastauksestasi, mielipiteesi on meille tärkeä!

Linkki kyselyyn (toinen sivu aukeaa painamalla)


Kysely on mahdollista täyttää myös paperisena aluekonttoreillamme, sekä Paraisten asiointipisteellä aukioloaikojen puitteissa. Aukioloajat ja yhteystiedot löydät tästä linkistä. (toinen sivu aukeaa painamalla)