Sisältöjulkaisija

null Uudet rajoitukset Paraisten kaupungin kulttuuri, liikunta sekä nuorisotiloissa 16.11 2021
17.11.2021

Lounais-Suomen aluehallintovirasto kieltää yli viidenkymmenen (50) henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa. Määräys on voimassa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella 16.11.-16.12.2021. Toimijat voivat järjestää yli viidenkymmenen henkilön tilaisuuksia ottamalla käyttöön koronapassin.

Tartuntatautilain pykälään 58 perustuva päätös kokoontumisrajoituksista on tehty koronaviruksen laajemman leviämisen ehkäisemiseksi, riskiryhmien suojelemiseksi ja terveydenhuollon kantokyvyn turvaamiseksi alueella.

Yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestäjän tulee Paraisten kaupungin kulttuuritiloissa noudattaa seuraavia rajoituksia:

  • Tapahtumaan saa osallistua korkeintaan viisikymmentä (50) henkilöä, yleisön joukossa liikkuvat henkilöstön edustajat ja toimitsijat mukaan lukien.
     

  • Mikäli tapahtuman osallistujamäärä ylittää viisikymmentä (50) henkilöä, järjestäjän tulee ottaa käyttöön vaatimus EU:n digitaalisen koronapassin esittämisestä ja mahdollistaa tällä tavalla tapahtumaan osallistuminen henkilöille, joilla on koronatodistus. Vaatimus koronatodistuksesta koskee yleisöä ja yleisön joukossa liikkuvia henkilöstön edustajia ja toimitsijoita.
     

  • Kaikkien 16 vuotta täyttäneiden ja sitä vanhempien osallistujien sekä yleisön joukossa liikkuvien henkilöstön edustajien ja toimitsijoiden on esitettävä koronapassi.
     

  • Jos asiakas tai osallistuja ei esitä todistusta, toiminnanharjoittajan tulee evätä pääsy yleisötilaisuuteen tai tilaan.

Passin saa tulostettua www.kanta.fi/koronapassi sivulta tai sen voi ladata tiedostona matkapuhelimeen.