Sisältöjulkaisija

null Ehdota Vuoden ympäristötekoa 2024 - kuka on tämän vuoden palkinnonsaaja?
14.05.2024

Tänä vuonna Paraisten kaupungin asukkailla on jälleen mahdollisuus vaikuttaa vuoden ympäristöteon valinnassa! Vuoden ympäristöteko on vuosittainen tunnustus, jota on jaettu vuodesta 2019 lähtien. Vuoden ympäristöteko julkistetaan vuosittain Paraisten päivien yhteydessä. Palkinnon jakaa Paraisten kaupunki yhdessä Saaristomeren Unesco biosfäärialueen kanssa.
 
Tämän vuoden Vuoden ympäristöteko -palkinnon teema on luonnon monimuotoisuus. Palkittavan ympäristöteon peruste voi olla esimerkiksi:
- Toimija edistää toiminnallaan luonnon monimuotoisuutta
- Toiminta vieraslajien torjumiseksi
- Luonnon monimuotoisuutta tukevan tutkimuksen edistäminen
- Perinnebiotooppien hoito (kedot, niityt, hakamaat ja metsälaitumet)
- Luonnon monimuotoisuuteen liittyvän ympäristökasvatuksen edistäminen

Palkinto voidaan antaa joko yksityishenkilölle, työryhmälle, yritykselle, yhdistykselle tai muulle organisaatiolle. Kerro alla meille kuka tai mikä taho ansaitsee mielestäsi Vuoden ympäristöteko Paraisilla -palkinnon ja mistä syystä. Tunnustuksen perusteena oleva teko voi olla sellainenkin, joka on toteutunut aikaisempana vuotena.

Paraisten kaupungin ilmasto- ja ympäristötiimi valitsee voittajan asukkaiden ehdotuksista, sekä palkitsee lisäksi myös valitsemansa toisen tahon merkityksellisestä työstä ympäristön eteen. Voittajat julkaistaan Paraisten päivien yhteydessä lauantaina 8.6.

Ehdotuksia voit jättää 22.5. saakka.

Ehdota palkinnonsaajaa osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/BD76DD4411E827ED