Innehållspublicerare

null Föreningsbrev: Aktuellt och stöd från Pargas stad
19.12.2023

Bästa föreningsaktiva!

December 2023

Världen och verksamheten håller på att återhämta sig från coronapandemin, för en del har verksamheten återgått till hur det var innan pandemin medan andra föreningar möter en ny verklighet och vardag.

Det arbete ni inom tredje sektorn gör är mycket viktigt för kommuninvånarnas välmående och trivsel. Pargas stad uppskattar det arbetet och vi hoppas att föreningsarbetet också ger innehåll och belöning i ert liv.

Evenemangs- och projektunderstöd

Vill nu påminna om att ansökningstiden för evenemangs- och projektunderstöd för kulturverksamhet och verksamhet för barn och unga är just nu. Sista dagen att lämna in ansökan är fredagen den 12 januari 2024. Läs mer här

OBS! Ni som erhöll projekt eller evenemangsunderstöd år 2023 bör redovisa understödet. Oredovisat understöd kan påverka beviljande av understöd år 2024

I mars månad är det sedan dags att söka om verksamhetsunderstöd för kultur-, idrotts- och ungdomsverksamhet.

Föreningsträff den 15.2.2024 i Kommunalstugan, Nagu

Vi bjuder också in till föreningsträff i Nagu den 15.2.2024. Bifogat hittar du programmet och information om hur du skall anmäla dig / föreningsrepresentanter. Vi höll en motsvarande träff i Pargas i november 2023. Du har en möjlighet att delta på distans via Teams om du anmäler ditt intresse för det i samband med anmälan.

Träff för festivaler 31.1.2024

En träff för våra festivalarrangörer hålls den 31 januari i stadshuset i Pargas, mötesrum Skansen. Träffen är en möjlighet att diskutera gemensamma frågor, eventuella samarbeten och annat som känns aktuellt. Anmälan till träffen senast den 30.1.2024 till kultur@pargas.fi.

Vi vill nu önska er en riktigt God Jul och ett Händelserikt Nytt År 2024

Med vänliga hälsningar,

Tove Dahlén, Fritidssekreterare
Mikael Enberg, Fritidssekreterare
Fia Isaksson, Kulturchef