Someung

Someung 2021

Vi söker dig som är ung och vill jobba med sociala medier sommaren 2021!

Har du alltid velat veta vad som händer bakom kulisserna till professionella konton på sociala medier? Är du redo att sätta dig själv och din kreativitet på spel? Vad bra, då kanske du är den vi söker för att jobba med sociala medier hos oss sommaren 2021!

Som someung behöver du åtminstone ha följande egenskaper, kunskaper och färdigheter:

  • Du är initiativrik och trivs med människor.
  • Du är 16–20 år gammal. 
  • Du skriver och talar åtminstone svenska på modersmålsnivå. Dessutom behöver du kunna lite finska, för att du ska klara dig i en tvåspråkig arbetsmiljö.
  • Du kan skapa korta videoklipp som passar för sociala medier på till exempel Instagram, Facebook, Snapchat och Tiktok.
  • Du har även mod att kasta dig in i att sända live då och då.
  • Du behöver inte vara proffs på att fotografera, men du ska ha ett öga och talang för att fota bildinnehåll som passar för en kommuns konton på sociala medier. 

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba med sociala medier ur en kommunal synvinkel. Beroende på vad du själv är intresserad av, producerar du innehåll, gör reklam, spela in videor, uppträder, marknadsför och hanterar projekt inom området sociala medier. 

Om det här låter som något för dig, skicka en ansökan till oss enligt anvisningarna nedan!

  • Arbetstid: 7.6–23.7.2021, vid behov också kvällar eller veckoslut (då får du förstås vara ledig på veckan!)
  • Lön: 1 600 €/månad

Så här söker du:

Spela in en video på 3–5 minuter där du berättar koncist om dig själv, vilka intressen du har och vad du har för erfarenhet. Det är fritt fram att spela in en video som återspeglar just dig, så passa på att framhäva dina styrkor och låt din kreativitet flöda. Beskriv också varför just du skulle vara den bästa kandidaten! Du kan göra din video antingen på svenska eller på finska.

Skicka in din video i MP4-format tillsammans med ditt CV senast 15.3.2021 till adressen anne-maarit.itanen@pargas.fi. Alternativt kan du länka Youtubeadressen till din ansökningsvideo (tänk på att kolla att de som tar emot länken kan se videon). 

Vi kommer att intervjua de lämpligaste kandidaterna och de som går vidare till intervjufasen kommer att informeras separat.

Frågor? Vid behov får du mer information av uppsökande ungdomsarbetare Martina Oksanen, martina.oksanen@pargas.fi, 040 488 5657, och kommunikationschef Anne-Maarit Itänen, anne-maarit.itanen@pargas.fi, 044 358 5706.