Länkstig

Skräbböle skola klubbar

Finlandsmodellen klubbar i Skräbböle skola

Anmälningen börjar 25.8.

Anmälningslänken Skräbböle skola

Information om klubbarna

Klubbarna är kostnadsfria att delta i! Ett litet mellanmål hör till klubben. Klubben pågår hela läsåret. Behövs 5 anmälda för att klubben skall starta! Anmälningstiden är 25.8-3.9
Förfrågningar till tove.dahlen@pargas.fi
Klubbarna startar vecka 37. Paus har alla klubbar vecka 42, vecka 50 är sista klubbveckan för terminen. Vårterminen startar upp vecka 2, paus vecka 8 och sista klubbveckan för vårterminen är vecka 19. Röda dagar då skolan har ledigt är det inte heller klubbar på.

Konstklubb åk 3-4, Tisdagar kl. 14.00-15.30 start 12.9.
I klubben får man pröva på konst, formgivning och använda hela sin fantasi. Vi undersöker och experimenterar med olika material. Ledare för klubben är Sonja Dragon från konstskolan Konstila.  Maxdeltagare 10 st.

Musikklubben åk 5-6, Onsdagar kl. 14-15.30, start 13.9
I musikklubben testar vi olika instrument, diskuterar instrumentgrupper, deras skillnader, funktioner och uppkomst. Vi går igenom pop- och rockmusikens historia och hur en låt kan vara uppbyggd. Vi spelar och har roligt tillsammans i band, både befintlig musik från olika genrer men vi skapar också egen musik. Ledare Oliver Tschernij. 

Matkluben åk 5-6, Torsdagar kl. 14-16, start 14.9.
Ledare för klubben är Sussi på 4H. I klubben planerar vi tillsammans vad vi skall göra för gott då vi träffas. Vi varierar med att laga mat och att baka och vi är även ute ibland och lagar mat utomhus. Max antal deltagare 10st.