Kirjala skola klubbar

Finlandsmodellen klubbar i Kirjala skola

Anmälningslänken Kirjala skola

Information om klubbarna

Klubbarna är kostnadsfria att delta i! Ett litet mellanmål hör till klubben. Klubben pågår hela läsåret. Behövs 5 anmälda för att klubben skall starta! Anmälningstiden är 25.8-3.9.
Förfrågningar till tove.dahlen@pargas.fi


Klubbarna startar vecka 37 om inget annat meddelats. Paus har alla klubbar vecka 42, vecka 50 är sista klubbveckan för terminen. Vårterminen startar upp vecka 2, paus vecka 8 och sista klubbveckan för vårterminen är vecka 19. Röda dagar då skolan har ledigt är det inte heller klubbar på.

Pysselklubben åk 3-6 Onsdagar kl. 13.15-14.45,

Pysselklubben är till för dej som tycker om att pyssla med färg, form och olika material. Har man sett något roligt pyssel på nätet, men inte vet hur man får material. Eller har man någon gång fått pröva på ett pyssel, men man skulle så gärna göra det igen. 
Klubbens innehåll formas till stor del av deltagarnas önskemål. Vid anmälningstiden har inte ledaren kunnat bekräfta hur vi kan starta upp klubben. Så vi tar emot anmälningarna och sen kontaktar vi deltagarna med mera info så fort som möjligt. 

Dataspelsklubben för åk 3-6, Onsdagar kl. 13.15-14.15, start 13.9
Ledare för klubben är killarna i firman Archipelago Technics från Pargas. De har ett stort intresse av dataspel och spelar ganska mycket själva. Dataspelsklubben är till för dig som gillar dataspel och vill umgås med andra spelintresserade. I klubben funderar vi på allt som har med dataspel att göra. Vi pratar spel, hur gör man spel, spelar spel och har kul tillsammans i spelets värld. Klubben utformas tillsammans med deltagarna. Kom med och ha roligt tillsammans!

Hopplaklubben åk 3-4, Torsdagar kl. 13.00-14.00
Hopplagänget i denna klubb lär vi oss parkour övningar tillsammans. Programmet har skapats av Finlands mest erfarna parkour-proffs. Gillar du att röra på dig, hoppa och vara aktivt i rörelse? Då är denna klubb något för dig!  Ledare för klubben är inte klar, men anmäl dig till klubben och du får meddelande när klubben börjar.