Innehållspublicerare

null Skogsrådans fjät –Plant Series VI
Metsänpeitto | Skogsrådans fjät –Plant Series VI

Börjar: 07.05.2021 vid 00:00

Slutar: 31.10.2021 vid 23:59

Plats:
Sårisvägen 14
Pargas

Skogsrådans fjät –Plant Series VI är en vandringsupplevelse i skogen, där åskådarna förverkligar föreställningen, individuellt eller tillsammans. Tanken är också att familjer kan uppleva föreställningen tillsammans, när som helst, oberoende av tid eller årstid.

Människan skyddar det hen älskar, älskar det hen känner och känner vad hen har lärt sig. Föreställningen förverkligas i skogen i Tara by i Pargas där det t.ex. finns rösgravar från bronsåldern, gammal orörd skog och en skogsdamm. Den närliggande skogen kan också ses på ett nytt sätt, från ett annat perspektiv. Hen kan med egna handlingar föra verket vidare och självständigt förverkliga delar av föreställningen, t.ex. genom molnpsykoanalys.

Den immersiva vandringsupplevelsen utförs på svenska, finska och engelska och den är gratis. I Skogsrådans fjät är artisten hela skogen och publiken genomför föreställningen; naturen fungerar som artisten i samband med åskådare.

Planering och genomförande: Vespa Laine och Markus Heino. Affisch: Samuel Salminen

Skogsrådans fjät kan upplevas 7.5–31.10.2021, avgång från Sårisvägen 14, 21600 Pargas. Verket är lämpligt för alla åldrar och är också möjligt att genomföra med små barn. Eftersom föreställningen är i skogen är det inte möjligt att genomföras med rullstol. Genomförandet av verket har fått stöd från Centret för konstfrämjande, Kone stiftelse och Pargas stad.

Länk:
http://www.fernorchestra.com/fi/index.php

Bilder:
Metsänpeitto | Skogsrådans fjät –Plant Series VI Metsänpeitto | Skogsrådans fjät –Plant Series VI

Tapahtumien haku

Evenemang

Händelser hittades: 15 st