Innehållspublicerare

null Fredagsträffar

Börjar: 15.05.2020

Slutar: 26.06.2020

Plats:
Hangouts (meet)
Houtskär Inio Korpo Nagu Pargas Utskären

Kom med på fredagsträffar!

Har du internetuppkoppling och dator, platta eller smarttelefon kan du delta i träffar över nätet. Vi riktar oss speciellt till dig som önskar hålla social distans, dvs undvika att träffa så mycket personer rent fysiskt. Fredagsträffen hålls varje fredag kl. 14 på svenska och kl. 13 på finska.

Vi har valt att detta sker över hangouts (meet) och där kan vi både se och höra varandra. Programmet kommer att vara varierande; småprat, lite musik, lite rörelser man kan göra hemma, frågesport och annat som intresserar deltagarna.

Fredagen den 29 maj blir det sång och musik med Helena Hollmerus och fredagen den 5 juni blir det frågesport och lätt hemmagymnastik. Gymnastiken leds av Pargas stads idrottsinstruktör Jesper Lehtinen. 

Det är inte svårt att koppla upp sig

Så har du en internetuppkoppling och dator, platta eller smarttelefon kan du delta.

Du kan komma med genom att gå in på Pargas stads hemsida www.pargas.fi och på första sidan hittar du en gul ruta ”Aktuellt om coronaviruset och undantagsförhållanden, läs mer HÄR”. Klicka på HÄR och då kommer du vidare till en sida med många rutor och där klickar du på rubriken Träffpunkt och då du läser den texten hittar du en mening som lyder: Du kan delta i träffpunkt genom att klicka HÄR. Klicka på HÄR och du kommer med i fredagträffen.

En annan möjligheten är att du anmäler dig till pargas@avdelning.rodakorset.fi och då får du en inbjudan till träffen på e-posten och den vägen kan du öppna Träffpunkten.

Du kommer också rakt till träffen genom att klicka här. 

Begär om hjälp

Du som känner dig osäker på hur det här funktionerar, begär hjälp av någon som är mer van datoranvändare. Du kan också kontakta FSU:s projekt Recycle IT. Boka en tid med en IT-handledare på numret 02 4545 410.

Vi hoppas att anhöriga tipsar om denna möjlighet att träffas och försöker hjälpa med de tekniska deltaljerna så att man får det att funktionera. Man kan öva med familjen några gånger.

Träffpunkt arrangeras av Röda Kors projektet Vi ses i byn, Pargas stads kulturenhet, Pargas Röda Kors avdelning och Finlands Svenska Ungdomsförbund

Tapahtumien haku

Evenemang

Händelser hittades: 14 st