Innehållspublicerare

null ENKÄT - Delta i planeringen av Pargas stads nya visuella profil!
08.09.2023

Pargas stads visuella profil, alltså stadens logo, färger, fonter, bildbank och övriga grafiska element förnyas. Vi vill höra dina tankar om Pargas stad så att vi kan skapa en profil som representerar våra invånare, vår stad och dess olika områden på bästa möjliga sätt. 

Vi kartlägger vad Pargas stad som stad betyder för sina invånare. Berätta för oss vilka du tycker att är de mest unika ställena i Pargas stad eller vilken känsla eller vilket ord du tycker att bäst beskriver oss. Informationen som vi får används i planeringen av vår skärgårdsstads nya visuella profil, samt i framtagningen av bildbanken och varumärkesmanualen. Varumärkesmanualen är en handbok för hur orten beskrivs och syns.

Ta en stund för att fundera på vår stad och de saker som särskilt berör dig i vår stad. Enkäten är öppen till och med 28.9.2023. Tack för ditt svar, din åsikt är viktig för oss!

Länken till enkäten

Enkäten kan också fyllas i i pappersform på våra områdeskontor samt vid Servicepunkten i Pargas inom öppettiderna. Öppettider och kontaktuppgifter finns här. (klicka)