Breadcrumb

Lediga jobb

Lediga jobb

Skärgårdsstaden söker nya medarbetare!

Pargas stad är en unik skärgårdsstad med ca 15 300 invånare i Skärgårdshavets västra del. Ändå ligger vårt centrum nära de stora städerna: du kör till Åbo under en halv timme (23 km) och avståndet till Helsingfors  är 173 km och till Tammerfors 180 km.  Vi är en tvåspråkig ort, här kan du mycket väl använda båda inhemska språken.

Vår stad är en viktig arbetsgivare på orten och vi är totalt cirka 1 000 anställda. Vi har gjort upp vår stadsstrategi med temat Kreativ skärgård, vilket innebär bl.a. att vi är nyfikna, framåtsträvande och fördomsfria. Vi vågar lita på våra starka sidor och vara annorlunda – skulle du vilja bli en av oss?

Du hittar information om våra lediga arbetsplatser här på vår webbplats, i tjänsten Kuntarekry.fi,  i lokaltidningarna (Åbo Underrättelser och Turun Sanomat) och dessutom på Arbetsministeriets webbplats www.mol.fi. 


 

Sommarjobb
 

 

Someung 2021

Vi söker dig som är ung och vill jobba med sociala medier sommaren 2021!

Har du alltid velat veta vad som händer bakom kulisserna till professionella konton på sociala medier? Är du redo att sätta dig själv och din kreativitet på spel? Vad bra, då kanske du är den vi söker för att jobba med sociala medier hos oss sommaren 2021!

Som someung behöver du åtminstone ha följande egenskaper, kunskaper och färdigheter:

 • Du är initiativrik och trivs med människor.
 • Du är 16–20 år gammal. 
 • Du skriver och talar åtminstone svenska på modersmålsnivå. Dessutom behöver du kunna lite finska, för att du ska klara dig i en tvåspråkig arbetsmiljö.
 • Du kan skapa korta videoklipp som passar för sociala medier på till exempel Instagram, Facebook, Snapchat och Tiktok.
 • Du har även mod att kasta dig in i att sända live nu och då.
 • Du behöver inte vara proffs på att fotografera, men du ska ha ett öga och talang för att fota bildinnehåll som passar för en kommuns konton på sociala medier. 

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba med sociala medier ur en kommunal synvinkel. Beroende på vad du själv är intresserad av, producerar du innehåll, gör reklam, spelar in videor, uppträder, marknadsför och hanterar projekt inom området sociala medier. 

Om det här låter som något för dig, skicka en ansökan till oss enligt anvisningarna nedan!

 • Arbetstid: 7.6–23.7.2021, vid behov också kvällar eller veckoslut (då får du förstås vara ledig på veckan!)
 • Lön: 1 600 € / månad

Så här söker du:
Spela in en video på 3–5 minuter där du berättar koncist om dig själv, vilka intressen du har och vad du har för erfarenhet. Det är fritt fram att spela in en video som återspeglar just dig, så passa på att framhäva dina styrkor och låt din kreativitet flöda. Beskriv också varför just du skulle vara den bästa kandidaten! Du kan göra din video antingen på svenska eller på finska.

Skicka in din video i MP4-format tillsammans med din CV senast 15.3.2021 till adressen anne-maarit.itanen@pargas.fi. Alternativt kan du länka Youtube adressen till din ansökningsvideo (tänk på att den som tar emot länken kan se videon) 

Vi kommer att intervjua de lämpligaste kandidaterna . De som går vidare till intervjufasen kommer att informeras separat.

Frågor? Vid behov får du mer information av uppsökande ungdomsarbetare Martina Oksanen, martina.oksanen@pargas.fi, 040 488 5657, och kommunikationschef Anne-Maarit Itänen, anne-maarit.itanen@pargas.fi, 044 358 5706.
 

Sommarjobb inom hälsovården

Hej du närvårdare, sjukskötare, hälsovårdare, fysioterapeut, ergoterapeut, bioanalytiker eller studerande inom vården.

HÄLSOVÅRDEN I PARGAS ERBJUDER SOMMARJOBB ! 

Vi söker även personal till fortlöpande rekryteringar för längre och kortare vikariat.

Vill du vara delaktig i vårt arbetsteam? Är du glad, social och utåtriktad, har ett intresse för arbete med patienter som behöver sjukvård och intresse för rehabiliterande arbetssätt så är just du den person vi söker. Tveka inte!

Du behöver ha tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språket.

Vi förutsätter att personer har det vaccinskydd som lagen om smittosamma sjukdomar §48 förutsätter. Lön enligt tjänstekollektivavtal

Vikariaten kan även sökas av vårdstuderande och av andra yrkespersoner inom hälsovården.

Ansökan lämnas i första hand in elektroniskt via www.kuntarekry.fi  jobbnyckel 342975.
Ansökan och behövliga intyg kan även lämnas in under adress Pargas hälsovårdscentral/Kirsi Lehtikankare, Vapparvägen 15a, 21600 Pargas, eller per e-post halsocentralen@pargas.fi senast den 6.4.2021 kl. 12:00.

Ring eller maila och fråga, berättar gärna mera!
tf Vårdchef Janette Sundqvist tel.  0404885503 janette.sundqvist@pargas.fi

 

Sommarjobb inom äldreomsorgen
 

SJUKSKÖTARE SEMESTERVIKARIE TILL HOUTSKÄR FRIDHEM

Anställningen gäller för tiden 1.6.-31.8.2021 eller enligt överenskommelse. Möjlighet till deltidsarbete.

Behörighetsvillkoren för uppgiften är sjukskötarexamen eller andra årets sjukskötarstuderande. Uppgiften förutsätter initiativförmåga, ett levande intresse för arbetet med patienter, stresstålighet, förmåga till självständigt arbete samt god samarbetsförmåga. Språkkraven är tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Lön enligt tjänstekollektivavtal.

Kontaktperson: äldreomsorgsledare Johanna Rankio, tfn 040 488 5590

Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi., jobbnummer 337777. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även inlämnas till social- och hälsovårdsavdelningen, Pargas stad, Strandvägen 28,21600 Pargas eller socialcentralen@pargas.fi senast 30.4.2021.

SJUKSKÖTARE SEMESTERVIKARIE TILL REGNBÅGEN KORPO

Anställningen gäller för tiden 1.6.-31.8.2021 eller enligt överenskommelse. 2-skiftesarbete, även veckoslut.

Behörighetsvillkoren för uppgiften är sjukskötarexamen eller andra årets sjukskötarstuderande. Uppgiften förutsätter initiativförmåga, ett levande intresse för arbetet med patienter, stresstålighet, förmåga till självständigt arbete samt god samarbetsförmåga. Språkkraven är tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Lön enligt tjänstekollektivavtal.

Kontaktperson: äldreomsorgsledare Erja Rajakangas, tfn 040 458 0400

Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi., jobbnummer 337779. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även inlämnas till social- och hälsovårdsavdelningen, Pargas stad, Strandvägen 28,21600 Pargas eller socialcentralen@pargas.fi senast 30.4.2021.

NÄRVÅRDARE, SEMESTERVIKARIE, BJÖRKEBO SERVICEBOENDE

Behörighetsvillkor: närvårdare eller studerande inom social- och hälsovård. Ålder minst 16-17 år i enlighet med äldreomsorgens direktiv. Övriga vikarier minst 18 år.

Nöjaktiga kunskaper i båda inhemska språken. Lön enligt arbetskollektivavtal.

Kontaktperson: ledare för serviceboende Carina Willberg tfn 040 020 2848 eller per e-post fornamn.efternamn@pargas.fi.

Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, jobbnyckel 337734. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även inlämnas till social- och hälsovårdsavdelningen, Pargas stad, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller socialcentralen@pargas.fi senast 30.4.2021. Vi intervjuar och anställer redan under ansökningstiden vart efter det kommer in ansökningar.


NÄRVÅRDARE, SEMESTERVIKARIE PARGAS HEMVÅRD

Närvårdarens arbete i hemvården är kundorienterad och rehabiliterande vård som sker hemma hos kunden. Arbetet omfattar förutom primärvård även sjukvårdsuppgifter. Syftet med arbetet är att ge stöd och vård till kunder som inte har anhöriga som kan hjälpa och som behöver stöd i vardagliga sysslor och aktiviteter.

Arbetet i hemvården är självständigt, rörligt och omväxlande. Närvårdarna arbetar i morgon- och kvällsskift. Vi har både svensk- och finskspråkiga anställda i våra team. Vårt arbetsklimat är öppet och uppmuntrande.

Vi anställer närvårdare samt studerande inom social- och hälsovård som semestervikarie. Vi förutsätter minst 18 års ålder samt tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Lönen bestäms enligt tjänste- och arbetskollektivavtalet. På grund av arbetets natur är ett giltigt körkort till fördel.

Av dig önskar vi ett positivt och aktivt förhållningssätt. Vi uppskattar förmåga till självständigt arbete, flexibilitet, ansvarskänsla och samarbetsförmåga.

Vi önskar i första hand elektroniska ansökningar via tjänsten www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 337757. Ansökan med relevanta betyg och intyg kan också skickas till adressen: Pargas stad, Social- och hälsovårdsavdelningen, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller till socialcentralen@pargas.fi 

Ta gärna kontakt om du vill höra mer om vårt arbete i hemvården. Vi skolar in dig i arbetet och därför kan du modigt söka jobbet även om du inte har erfarenhet av att jobba i hemvården.

Tilläggsinformation ges av teamledarna: ansvarig handledare Monika Gestranius, tfn 044 358 5840, monika.gestranius@pargas.fi och ansvarig handledare Maarit Silvan, tfn 050 596 2615, maarit.silvan@pargas.fi.

NÄRVÅRDARE SEMESTERVIKARIE TILL GRANNAS NAGU 3-SKIFTESARBETE OCH NAGU HEMVÅRD 2-SKIFTESARBETE

Behörighetsvillkor: närvårdare, eller studerande inom social- och hälsovård. Ålder minst 16-17 år i enlighet med äldreomsorgens direktiv. Övriga vikarier minst 18 år. Nöjaktiga kunskaper i båda inhemska språken.

Lön enligt arbetskollektivavtal. Kontaktperson: äldreomsorgsledare Marjut Hacklin, tfn 040 488 5589 eller per e-post fornamn.efternamn@pargas.fi

Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, jobbnyckel 337751. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även inlämnas till social- och hälsovårdsavdelningen, Pargas stad, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller socialcentralen@pargas.fi senast 30.4.2021. Vi intervjuar och anställer redan under ansökningstiden vart efter det kommer in ansökningar.

NÄRVÅRDARE SEMESTERVIKARIE TILL AFTONRO INIÖ

Behörighetsvillkor: närvårdare, eller studerande inom soc- och hälsovård. Ålder minst 16-17 år i enlighet med äldreomsorgens direktiv. Övriga vikarier minst 18 år. Nöjaktiga kunskaper i båda inhemska språken.

Lön enligt arbetskollektivavtal.

Kontaktperson: ansvarig sjukskötare Denina Björklund, tfn 050 439 1957 eller per e-post fornamn.efternamn@pargas.fi 

Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, jobbnyckel 337771. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även inlämnas till social- och hälsovårdsavdelningen, Pargas stad, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller socialcentralen@pargas.fi senast 30.4.2021. Vi intervjuar och anställer redan under ansökningstiden vart efter det kommer in ansökningar.

NÄRVÅRDARE SEMESTERVIKARIE TILL FRIDHEM HOUTSKÄR

Behörighetsvillkor: närvårdare, eller studerande inom soc- och hälsovård. Ålder minst 16-17 år i enlighet med äldreomsorgens direktiv. Övriga vikarier minst 18 år.

Nöjaktiga kunskaper i båda inhemska språken. Lön enligt arbetskollektivavtal.

Kontaktperson: äldreomsorgsledare Johanna Rankio, tfn 040 488 5590 eller per e-post fornamn.efternamn@pargas.fi

Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, jobbnyckel 337764. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även inlämnas till social- och hälsovårdsavdelningen, Pargas stad, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller socialcentralen@pargas.fi senast 30.4.2021. Vi intervjuar och anställer redan under ansökningstiden vart efter det kommer in ansökningar.

NÄRVÅRDARE SEMESTERVIKARIE TILL REGNBÅGEN KORPO

Behörighetsvillkor: närvårdare, eller studerande inom social- och hälsovård. Ålder minst 16-17 år i enlighet med äldreomsorgens direktiv. Övriga vikarier minst 18 år. Nöjaktiga kunskaper i båda inhemska språken.

Lön enligt arbetskollektivavtal.

Kontaktperson: äldreomsorgsledare Erja Rajakangas, tfn 040 458 0400 eller per e-post fornamn.efternamn@pargas.fi

Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, jobbnyckel 337772. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även inlämnas till social- och hälsovårdsavdelningen, Pargas stad, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller socialcentralen@pargas.fi senast 30.4.2021. Vi intervjuar och anställer redan under ansökningstiden vart efter det kommer in ansökningar.

 

TEKNISKA STÖDTJÄNSTER

Fastighetssekreterare

Tekniska stödtjänster – fastigheter ledigförklarar en anställning som fastighetssekreterare i arbetsavtalsförhållande på heltid i Pargas stad. Anställningen är ordinarie.

Ansvarsområdet Fastigheter ansvarar för underhåll och reparation av stadens egna byggda fastigheter (90 235 m²) och deras gårdar samt för byggverksamhet.

Fastighetssekreteraren tillhandahåller tjänster till stadens egna avdelningar såväl som till stadens invånare.

Arbetsuppgifterna består av
-    ansvar för budgetering, interna hyror och andra ekonomiärenden
-    kontering och granskning av inköpsfakturor
-    fastighetsförvaltningsärenden relaterade till underhåll, reparationer och investeringar  
-    myndighetsrapportering inkl. statistik relaterad till fastighetsärenden
-    utföra ekonomiska kalkyler samt budgetuppföljning
-    arkiv- och dokumenthantering
-    kundtjänst 


Behörighetsvillkoren:
-    god förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken
-    kännedom om offentlig förvaltning och förtrogenhet med kommunal fastighetsförvaltning eller motsvarande färdigheter 
-    lämplig lägre högskoleexamen (minst examen på institutsnivå)

Därutöver uppskattar vi
-    erfarenhet av kundbetjäning och dokumenthanteringsprocesser
-    god samarbetsförmåga
-    förmåga att arbeta självständigt

Arbetsplatsen är i huvudsak Pargas stadshus. 

Lönen bestäms enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet, AKTA. Anställningen besätts fr.o.m 1.4.2021 eller enligt överenskommelse. Den som anställs ska före tillträdet uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. 

Förfrågningar och närmare uppgifter om anställningen: fastighetschef Seppo Pihl, tfn 0400 451 424, seppo.pihl@pargas.fi.

Ansökningarna med arbets- och studieintyg skall vara oss tillhanda senast 8.3.2021 kl. 14.00 på adressen: tekniskastodtjanster@pargas.fi. Märk e-posten med ”fastighetssekreterare”. Försenade ansökningar beaktas inte.

 

SMÅBARNSPEDAGOGIK

Barnskötare inom småbarnspedagogik. Korpo

 

Barnträdgårdslärar- och barnskötarvikariat

Inom småbarnspedagogiken i Pargas finns det pågående rekrytering av korttids- och långtidsvikariat för barnträdgårdslärare och barnskötare. I Pargas kommunområde finns det nio daghemsenheter och fem gruppfamiljedaghem. Skiftomsorg i Pargas kommunområde erbjuds i daghemmet Villa Kamomilla. Lämpliga arbetsuppgifter och arbetsenheter bestäms tillsammans med arbetstagaren/arbetssökanden. Information om stadens lediga arbetsplatser finns på stadens webbsidor och på Kuntarekry.fi.

Utbildning eller lång erfarenhet av motsvarande uppgifter samt tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken är önskvärt. Även studerande inom branschen är välkomna som vikarier. Lön enligt arbetskollektivavtal.

Skärgårdsstaden erbjuder en inspirerande miljö och en god arbetsgemenskap. Tyngdpunkter inom småbarnspedagogiken är skärgårdskultur, tvåspråkighet och utomhuspedagogik. Vi uppmuntrar till hänsyn, kreativitet och mångprofessionalitet.

Vänligen kontakta daghemsföreståndare Monika Karlsson,  monika.karlsson@pargas.fi, tfn. 050 533 3478 om du är intresserad av att arbeta hos oss.
 

SOCIAL- OCH HÄLSOVÅRD

 

Att bo och jobba i en skärgårdsmiljö vid havet är en dröm för många. Den unika skärgårdsstaden Pargas med cirka 15 500 invånare omfattar en stor del av Skärgårdshavets område och dess tusentals öar och holmar.

Tjänst som ledande tandläkare

Här med ledigförklaras tjänsten som LEDANDE TANDLÄKARE i Pargas stad.  Tandvården i Pargas (inklusive Nagu, Korpo, Houtskär och Iniö kommunområden) har sammanlagt 25 anställda varav en ledande tandläkare, 9 tandläkarvakanser, 5 munhygienister och 10 tandskötare.

Den ledande tandläkaren fungerar som chef för mun- och tandvården och är närmaste förman för tandläkarna. Ledande tandläkaren ansvarar för utvecklingen av verksamheten inom mun- och tandvården tillsammans med den övriga personalen och i samarbete med social- och hälsovårdens ledningsgrupp. Dessutom ansvarar den ledande tandläkaren bland annat för enhetens budget och upphandlingar. Ledande tandläkaren är med i social- och hälsovårdens ledningsgrupp och dess arbete.

Som behörighetskrav för tjänsten är behörighet som legitimerad tandläkare i Finland, rätt att utöva tandläkaryrket i Finland, tillräcklig erfarenhet av arbetsuppgifter som klinisk tandläkare och erfarenhet av chefsuppgifter inom mun- och tandvården. Enligt stadens förvaltningsstadga förutsätter uppgiften god förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken.

Tjänstevillkor enligt gällande kollektivavtal, egna löneanspråk kan anges. Vid tillsättandet av tjänsten tillämpas en prövotid på 6 månader. Den som blir vald bör, före mottagandet av tjänsten, uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. 

Närmare information ges i första hand av tandläkare Regina Solin, tfn 02-4545300 eller e-post regina.solin@pargas.fi, men även av tf. överläkare Kenneth Wilson och social- och hälsovårdsdirektör Miia Lindström.

Ansökan skall i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 342464.  Ansökan med tillhörande betyg kan även skickas till adressen Pargas stad, Tanja Kavander / social och hälsovårdsavdelningen, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller per e-post till halsocentralen@pargas.fi senast den 22.3.2021 kl. 12:00.
 


Tandskötare, moderskapsvikariat

Att bo och jobba i en skärgårdsmiljö vid havet är en dröm för många. Den unika skärgårdsstaden Pargas med cirka 15 500 invånare omfattar en stor del av Skärgårdshavets område och dess tusentals öar och holmar. 

Nu ledigförklaras på nytt ett MODERSKAPSVIKARIAT SOM TANDSKÖTARE I PARGAS KOMMUNOMRÅDE 15.3.2021 – 20.2.2022 eller enligt överenskommelse.

Inom Pargas stads tandvårdscentral jobbar åtta tandläkare. Vi anställer en tandskötarvikarie till tandvårdsmottagningen i Pargas. Till tandskötarens uppgifter hör förutom att assistera tandläkare också att svara i telefon och hjälpa vid behov till i sterilen. Den valda tandskötaren förväntas kunna ta initiativ och ha förmågan att jobba självständigt med patienter i samband med tandregleringen i form av egenvårdsinstruktion och profylaktisk tandvård.

Behörighetskraven är närvårdare med inriktning på tandvård. Erfarenhet inom tandreglering anses meriterande. Dessutom krävs tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Arbetet inleds 15.3.2021 eller enligt överenskommelse. Lönen bestäms enligt AKTA. Den valda ska uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. För vikariatet tillämpas en prövotid på fyra månader. 

Närmare information ges av ansvarige munhygienisten Barbro Mattsson-Salminen tfn 050-4722068 vardagar kl 14-16, barbro.mattsson-salminen@pargas.fi . Ansökan skall i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, jobbnyckel 332976. Ansökan med tillhörande betyg kan även skickas till adressen Pargas stad, social och hälsovårdsavdelningen, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller per e-post till halsocentralen@pargas.fi senast den 8.3.2021 kl. 12.00. Tidigare inlämnade ansökningar beaktas.

 

Munhygienist

Att bo och jobba i en skärgårdsmiljö vid havet är en dröm för många. Den unika skärgårdsstaden Pargas med cirka 15 500 invånare omfattar en stor del av Skärgårdshavets område och dess tusentals öar och holmar. 

Pargas stads hälsovårdsenhet ledigförklarar en befattning som MUNHYGIENIST inom tandvården i Pargas fr.o.m. 5.4.2021 eller enligt överenskommelse, tillsvidare.

Pargas stad har tre tandvårdsmottagningar (Pargas, Nagu och Korpo) var det för tillfället jobbar sammanlagt åtta tandläkare och fyra munhygienister. Nu söker vi en femte munhygienist till vårt tandvårdsteam. 

Behörighetsvillkoren är legitimation som munhygienist eller tandhygienist enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/1994). Som person är du engagerad, positiv och tar ansvar för dina uppgifter. Du arbetar kvalitetsinriktat och strävar efter att nå uppsatta mål, men lägger även stor vikt på vård och service. Som munhygienist hos oss behöver du vara flexibel och kunna anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en utåtriktad person som har vilja att utveckla dig inom yrket. Vi förutsätter att Du förhåller dig positivt till att även jobba vid de andra tandvårdsmottagningarna inom Pargas. Tidigare erfarenhet av patientregisterprogrammet WinHit räknas till en fördel.

Språkkraven är tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Lön enligt tjänstekollektivavtal. Vi förutsätter att den valda personen innehar det vaccinskydd som lagen om smittsamma sjukdomar § 48 förutsätter. Före tillträde ska den valda uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. 

Närmare information ges av ansvarige munhygienisten Barbro Mattsson-Salminen, tfn 050-4722068 vardagar kl 14-16, eller e-post barbro.mattsson-salminen@pargas.fi. 

Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 341725. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även skickas till adressen Pargas stad, social- och hälsovårdsavdelningen, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller per e-post halsocentralen@pargas.fi. Ansökningstiden går ut 8.3.2021 kl. 12.00.

 

 

Vaccinatörer (corona)

Pargas stads hälsovårdsenhet anställer hälsovårdare och sjukskötare som vill komma och hoppa in och vaccinera Covid19 vaccin.

Har du LOVe (intyg över genomförd tentamen i läkemedelsbehandling) och vaccintationslovet i skick? Då är de den rätta person vi söker dig! Vaccinationslovet kan även utföras hos oss.

Beroende på hurdana mängder hälsovårdsenheten får in vaccin, vaccinerar vi dagtid, kvällstid och veckoslut.

Du behöver ha tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språket.

Vi utgår att den sökanden innehar det vaccinskydd som lagen om smittsamma sjukdomar § 48 förutsätter. Lön enligt tjänstekollektivavtal.

Ansökan lämnas i första hand in elektroniskt via www.kuntarekry.fi jobbnyckel 342938.  
Ansökan och behövliga intyg kan även lämnas in under adress Pargas hälsovårdscentral/Kirsi Lehtikankare, Vapparvägen 15a, 21600 Pargas, eller per e-post halsocentralen@pargas.fi senast den 29.3 kl. 12.00. 

Ring eller maila och fråga, berättar gärna mera!
tf Vårdchef Janette Sundqvist tel.  040 488 5503 janette.sundqvist@pargas.f
 

 

Vårdbiträde, 80 %, äldreomsorgen Korpo

Pargas stad lediganslår att sökas följande anställning i arbetsavtalsförhållande inom social- och hälsovården: 

VÅRDBITRÄDE 80 % till äldreomsorgen, Regnbågen/Korpo. Anställningen gäller tillsvidare och börjar 1.3.2021 eller enligt överenskommelse. 

Behörighetsvillkor för vårdbiträde: Lämplig utbildning eller lång erfarenhet av arbetet. Tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken.

Före tillträde ska den valda uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd.

Vi uppskattar erfarenhet av äldreomsorg och intresse för att utveckla den egna yrkeskompetensen. Dessutom förutsätter vi god kommunikations- och samarbetsförmåga, respektfullt bemötande av klienter och anhöriga, en positiv attityd och informationstekniska färdigheter.

Utöver ett intressant arbete erbjuder vi dig en inspirerande arbetsgemenskap där vi satsar på gott ledarskap och personalens välmående. Möjlighet till lunch till personalpris, utbildnings- och utvecklingsmöjligheter samt motionsförmåner.

Närmare information ges av  äldreomsorgsledare Erja Rajakangas, tfn 040 485 0400.

Ansökan skall i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, jobbnummer 337428. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även inlämnas till social- och hälsovårdsavdelningen, Pargas stad, Strandvägen 28,21600 Pargas eller socialcentralen@pargas.fi senast 5.3.2021 kl. 12.00.
 

Fortlöpande rekrytering till längre och kortare vikariat: SJUKSKÖTARE OCH NÄRVÅRDARE till hälsovården i Pargas

Behörighetsvillkor för sjukskötare: Sjukskötarexamen samt god förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken.

Behörighetsvillkor för närvårdare: Närvårdar- eller annan motsvarande examen samt tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken.

Vi förutsätter att personer har det vaccinskydd som lagen om smittosamma sjukdomar §48 förutsätter.

Vikariaten kan även sökas av vårdstuderande och av andra yrkespersoner inom hälsovården.

Av dig önskar vi ett positivt och aktivt grepp. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter med konkurrenskraftig lön i en modern verksamhetsmiljö.

Registrera dig i vårt vikarieregister och fyll i en ansökan genom länken nedan (sök arbetsplats). Vi kontaktar dig sedan för att komma överens om en tid till intervju.

När du kommer på intervju, ta identitetsbeviset och dina examens- och arbetsintyg i original med dig. Om du är studerande, ta ett utdrag ur studieregistret med dig.

Närmare information ges av:

 • avdelningsskötare Jaana Orava, akut och rehabiliterande bäddavdelning   tfn 040 488 5524
 • tf avdelningsskötare Sari Gustafsson, Malmkulla bäddavdelning puh. 040 488 5843
 • tf. vårdchef Janette Sundqvist, puh. 040 488 5503

Ansökan skall i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, jobbnummer 205372. Ansökan med relevanta intyg kan även inlämnas till Pargas hälsovårdscentral/ Pia Nedermo, Vapparvägen 15a,  21600 Pargas eller halsocentralen@pargas.fi  
 

Fortlöpande rekrytering till längre och kortare vikariat: NÄRVÅRDARE till äldreomsorgen, hemservice/Pargas

Behörighetsvillkor för närvårdare: Närvårdar- eller annan motsvarande examen samt tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken.

Vikariaten kan även sökas av vårdstuderande och av andra yrkespersoner inom hälsovården.

Av dig önskar vi ett positivt och aktivt grepp. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter med konkurrenskraftig lön i en modern verksamhetsmiljö.

Registrera dig i vårt vikarieregister och fyll i en ansökan genom länken nedan (sök arbetsplats). Vi kontaktar dig sedan för att komma överens om en tid till intervju.

När du kommer på intervju, ta identitetsbeviset och dina examens- och arbetsintyg i original med dig. Om du är studerande, ta ett utdrag ur studieregistret med dig.

Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, jobbnummer 134087. Ansökan med relevanta intyg kan även lämnas in till Pargas stad, social- och hälsovårdsavdelningen, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller skickas till socialcentralen@pargas.fi

Närmare information ges av Maarit Silván tfn 050 596 2615 eller Monika Gestranius   tfn 044 358 5840.

Semester- och arbetsledighetsvikarier inom hälsovårdens och äldreomsorgens alla yrkesgrupper

Pargas stad behöver SEMESTER- och ARBETSLEDIGHETSVIKARIER inom hälsovårdens och äldreomsorgens alla yrkesgrupper (socionom, närvårdare, sjukskötare.

Ansökan skall i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi

Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även inlämnas till social- och hälsovårdsavdelningen, Pargas stad, Strandvägen 28,21600 Pargas eller socialcentralen@pargas.fi

SJUKSKÖTARE
Behörighetsvillkoen för uppgiften är sjukskötarexamen. Uppgiften förutsätter iniativförmåga, ett levande intresse för arbetet med patienter, stresstålighet, förmåga till självständigt arbete samt god samarbetsförmåga. Språkkraven är tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Lön enligt tjänstekollektivavtal. www.kuntarekry.fi, jobbnummer: 165947

NÄRVÅRDARE
Behörighetsvillkor: Närvårdar- eller annan motsvarande examen samt tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Lön enligt arbetskollektivavtal. www.kuntarekry.fi, jobbnummer: 165948.

VÅRDBITRÄDE
Behörighetsvillkor för vårdbiträde: Lämplig utbildning eller lång erfarenhet av arbete. Tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Lön enligt arbetskollektivavtal. www.kuntarekry.fi, jobbnummer 165956.

ANSTALTSBITRÄDE
Behörighetsvillkor är utbildning eller lång erfarenhet av motsvarande uppgifter samt  tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Lön enligt arbetskollektivavtal. www.kuntarekry.fi  jobbnummer: 165958.

Kontakta:

 • vik vårdchef Janette Sundqvist/ skärgården 040 488 5503
 • vik avdelningsskötare Jaana Orava / Bäddavdelning 040 488 5524
 • avdelningsskötare Sari Gustafsson / Malmkulla 040 488 5843
 • äldreomsorgsledare  Marjut Hacklin / Grannas, Nagu 040 488 5589
 • äldreomsorgsledare Erja Rajakangas / Regnbågen, Korpo 040 458 0400
 • äldreomsorgsledare Johanna Rankio / Fridhem, Houtskär 040 488 5590
 • ansvarig sjukskötare Denina Björklund/ Aftonro, Iniö  050 439 1957
 • ansvarig sjukskötare Tove Lehtinen  / hemsjukvården, Pargas 040 488 5566
 • enhetschef Camilla Bergman-Kärpijoki / äldreomsorgsenheten, Pargas 050 596 2614
 • ansvarig handledare Maarit Silván / hemvård, Pargas 050 596 2615
 • ansvarig handledare Monika Gestranius / hemvård Pargas 044 358 5840
 • ledare för serviceboende Carina Willberg /serviceboende, Pargas 040 020 2848
 • minneskoordinator Emma Soveri / dagverksamhet för äldre 050 569 1814

eller per e-post fornamn.efternamn@pargas.fi

Stödpersonverksamhet inom handikappservice

Handikappservicen i Pargas stad söker stödpersoner för ungdomar och vuxna personer som p.g.a. handikapp eller sjukdom har särskilda behov. Stödpersonen stöder och hjälper under fritidsaktiviteter.  

Stadens handikappservice gör ett tidsbundet uppdragsavtal med stödpersonen för ett kalenderår åt gången. Stödpersonen bör vara minst 16 år gammal.  Stödpersonstimmar kan beviljas högst 10 timmar/månad. Arvodet är 10 €/timme. Som kostnadsersättning utbetalas högst 60€/2mån. Ifall den stödbehövande är minderårig skall stödpersonen visa upp ett straffregisterutdrag innan hen inleder sitt uppdrag.

Stödpersonen får ej vara en anhörig till den stödbehövande. Stödpersonen binder sig till gemensamt uppsatta mål. Stödbehövande/vårdnadshavaren till stödbehövande kommer tillsammans med stödpersonen överens om träffarnas innehåll.

Närmare information ges av socialhandledare Tarja Teijula, tfn 040 488 6083 eller  tarja.teijula@pargas.fi