Asset Publisher

null Bio Sydväst - 1917

Börjar: 10.02.2020 vid 19:00

Plats:
PIUG, kultursalen
Pargas

1917
Premiär: 24.1
Ålder: F16
Längd: 1h 59min
Regi: Sam Mendes
I rollerna: Benedict Cumberbatch, George MacKay, Dean-Charles Chapman, Richard Madden, Mark Strong, Colin Firth.
Genre: Drama, Krig

Visningar:
10.2 kl 19.00 PIUG Kultursal, Pargas

Mitt i de hektiska striderna under första världskriget får två unga brittiska soldater ett till synes omöjligt uppdrag. Under hård tidspress måste de korsa fiendens territorium och leverera ett meddelande som kan att stoppa ett tyskt dödligt bakhåll på hundratals brittiska soldater.

'1917' är ett historiskt epos som tar oss till skyttegravarna under första världskriget, och låter publiken gå igenom allt det som två soldater får genomleva - i realtid – och i en enda häpnadsväckande tagning. Filmen har hyllats av kritiker och är storfavorit inför Oscarsgalan.

Med Benedict Cumberbatch, Colin Firth och Richard Madden i regi av Sam Mendes, mannen bakom Spectre, Skyfall och American Beauty.

Mitt i de hektiska striderna under första världskriget får två unga brittiska soldater - Schofield (spelad av George MacKay) och Blake (spelad av Dean-Charles Chapman) - ett till synes omöjligt uppdrag. Under hård tidspress måste de korsa fiendens territorium och leverera ett meddelande som kommer att stoppa ett tyskt dödligt bakhåll på hundratals brittiska soldater - där Blakes bror är en av dem.

Biljett: 8€ vid dörren, kontant betalning

Obs. Biljettpriset höjs till 8€ fr.o.m. 1.2.2020

Länk:
https://youtu.be/Owc97Txnjc4

Tapahtumien haku

event-calendar-title

event-calendar-search: 10 event-calendar-search-kpl