Asset Publisher

null INHIBERAT - Ambient Evening XX

Börjar: 21.03.2020 vid 19:00

Plats:
Grottan/Luola
Pargas

OBS! Evenemanget är inhiberat. 

 

Musik i Mars 2020

Ambient Evening XX

21.3 kl. 19:00 Grottan, Pargas
Gratis

E-MUSIKGRUPPE LUX OHR - KOSMISTA VALOA KORVILLE

E-Musikgruppe Lux Ohr är ett elektroakustiskt band från Åbo, som inspirerats av bla 1970-talets experimentella rock och elektroniska musik. Trion består av Pertti Grönholm (syntar, sequensers och percussion, samt effekter), Kimi Kärki (gitarrer, ebow och effekter), och Ismo Virta (memotron och effekter).

E-Musikgruppe Lux Ohr har under åren uppträtt på såväl stora festivaler som små klubbar. Man har också uppfört sin musik i muséer, gallerier, bibliotek, planetarier, på utomhusevenemang, och i samband med filmvisningar.

BENEDICT SLOTTE (PROPORTIONES ABSCONDITAE)

Benedict Slotte, DI, är specialiserad på bl. a. akustik, ljudbehandling och simulation, och har tidigare varit med och framfört musik främst i egenskap av körsångare, men även några gånger solo med syntetisatorer och ljudbehandling.

Nu visas verket ”Proportiones absconditae” (”Dolda proportioner”) visuellt i form av en video. Verket återger en utveckling från enkla till mer komplicerade förhållanden eller proportioner. Musiken består av tre utan avbrott på varandra följande delar, där den första delen presenterar skalor, den andra intervall, och den tredje melodier. Musiken är förverkligad med syntetisatorer, men inkluderar även akustiska element (bl. a. Åbo domkyrkas klockor).

Länk:
https://www.facebook.com/events/210062666951488/

Bilder:

Tapahtumien haku

event-calendar-title

event-calendar-search: 10 event-calendar-search-kpl