Murupolku

Koivuhaan Koti ja koulu -yhdistys

Koivuhaan Koti ja koulu -yhdistys

 

Koivuhaan Koti ja koulu -yhdistys tiedottaa: Perinteinen pakastetilaus alkanut, tee tilaus viimeistään pe 4.11.!

Hei!

Jokioisten Leivän suosittuja suolaisia ja makeita leivonnaisia on jälleen tilattavissa kauttamme. Nyt kannattaa täyttä pakastin kotimaisilla leivonnaisilla, myynnissä myös gluteenittomia herkkuja!

Pakastetilaus on Koti ja koulu -yhdistyksen tärkein tulonlähde, ja yhdistyksemme saama tuotto myynnistä on jopa 40%, mikäli yhteistilauksemme on vähintään 150 laatikkoa (aikaisempina vuosina olemme hienosti yltäneet tähän tavoitteeseen)!

Tilauksen voi tehdä täyttämällä tilaustiedot paperiselle tilauslomakkeelle (tulossa koteihin lähipäivinä), tai lisäämällä tilauksen suoraan Google Docsiin. Tilauksia voitte ottaa myös lähipiiriltänne (sukulaiset, naapurit, työkaverit ym.), liittää ne omaan tilaukseenne, tai tehdä erilliset tilaukset. Kenenkään ei ole pakko myydä tuotteita, mutta mitä enemmän laatikoita saamme myytyä, sitä enemmän lapsemme siitä hyötyvät, ja takuuvarmasti myös ostajat ovat tyytyäisiä!

Tilauslomake ja pakasteiden tuoteselosteet ja käyttöohjeet löytyvät koulun nettisivulta: Koivuhaan Koti ja koulu -yhdistys

Tilaaminen on helppoa! Toimi seuraavasti:

 

  1. Tee tilaus viimeistään pe 4.11. Voit tehdä tilauksen kätevästi seuraavilla tavoilla:

· Paperilomake: merkitse tilauksesi kotiin jaetulle tilauslomakkeelle. Ota kuva lomakkeesta ja lähetä kuva tilausvastaava Susanna Silvennoiselle (050-5678 191).

· Kirjaa tilauksesi suoraan Google Docsiin (tilauslinkki myös koulun nettisivulla Koivuhaan Koti ja koulu -yhdistys): merkitse tilaussivulle tilaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, sekä tilaamasi pakastelaatikot (Google-lomaketta ei tarvitse erikseen tallentaa).

· Sähköpostitse: susanna.silvennoinen@outlook.com (mukaan tilattavat tuotteet, tilaajan nimi ja puhelinnumero)

· Tekstiviestillä: 050-5678 191 (mukaan tilattavat tuotteet, tilaajan nimi ja sähköpostiosoite)

· WhatsAppilla: 050-5678 191 (mukaan tilattavat tuotteet joko listattuna tai kuvana, tilaajan nimi ja sähköpostiosoite).

  1. Maksa tilauksesi viimeistään ke 9.11. Koivuhaan Koti ja koulu ry:n tilille FI49 6601 0003 4468 46. Merkitse viestikenttään tilaajan nimi / Jokioisten Leipä. Vain eräpäivään mennessä maksetut tilaukset lähtevät eteenpäin.

  1. Nouda tilaamasi tuotelaatikot ke 23.11. klo 17:45-18:30 koulun pihalle saapuvasta pakasteautosta. Jos joku toinen noutaa tilauksen puolestasi, on tärkeää tietää tilaajan nimi, jotta laatikot annetaan varmasti oikeille henkilöille. Tarkista heti myyntipaikalla, että olet saanut oikeat tuotteet. Noutamattomia pakasteita ei toimiteta myöhemmin.

Kiitos tilauksestasi!

Terveisin Koivuhaan Koti ja koulu -yhdistys 

 

Pakastemyyntiesite 

Tilauslomake

 

Vanhempainyhdistys KKKY

 

Koivuhaan koti ja koulu -yhdistyksen tärkeimpänä tehtävänä on toimia yhteistyöelimenä koulun ja kotien välillä sekä edistää oppilaiden vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa. Tavoitteena on antaa oma tukemme pyrkimyksiin luoda lapsille hyvä ja turvallinen oppimis- ja kasvuympäristö. Menkää mukaan konkreettisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan niitä asioita ja ideoita, joita koette tärkeiksi lapsianne ajatellen.

Vanhempainyhdistys on viime vuosina tukenut oppilaitamme monin tavoin; järjestänyt tilaisuuksia ja luentoja niin huoltajille kuin lapsille, tukenut uimaopetusta, retkeilytoimintaa ja leirikouluja. Tuki on ollut koululle korvaamaton.

Varoja yhdistys on koonnut vanhempien vapaaehtoisella jäsenmaksulla. Kaikki saadut varat käytetään suoraan koululaistemme hyväksi.

Uusia ajatuksia ja ihmisiä tarvitaan mukaan suunnittelemaan, ideoimaan ja toteuttamaan tulevaa toimintaa.

Lisätietoa antaa tarvittaessa koti- ja kouluyhdistyksen puheenjohtaja Tiia Aaltokoski (tiia.aaltokoski@luukku.com / 040 7075 209)

 

Koivuhaan koti ja koulu -yhdistyksen Facebook-sivut: https://www.facebook.com/groups/koivuhakaparainen/