Etusivu - Koivuhaan koulu

Oppilaille

Sisälletyt portletit

KOULUN NIMITIETO

KOIVUHAAN KOULU

Etusivu ESITTELY

Esittely

Koivuhaan koulu on Paraisten kaupungin suomenkielinen alakoulu. Koulumme sijaitsee Koivuhaan luonnonläheisessä kaupunginosassa puiston ja urheilukentän välittömässä läheisyydessä. Oppilaita koulussamme on noin 320 ja opettajia 26 ja koulunkäynninohjaajia 12.
Toiminta-ajatuksenamme on opettaa ja kasvattaa oppilaita yhdessä kotien kanssa sosiaalisesti yhteistyökykyisiksi ja ympäristönsä huomioiviksi nuoriksi, joilla on oppimisen perustaidot, terve itsetunto sekä halu elinikäiseen oppimiseen.


Haluamme kouluna toimia niin, että jokaista oppilasta kannustetaan, tuetaan, kuunnellaan ja arvostetaan kouluyhteisön jäsenenä. Koulun tehtävä on tarjota oppilaille hyvää opetusta ja onnistumisen kokemuksia koulutyössä. Turvallisella, kannustavalla oppimisympäristöllä, hyvällä opetuksella sekä joustavilla opetusjärjestelyillä pyrimme sytyttämään oppimisen ilon.
Koivuhaan koulussa toimivat suomenkielisten alakoulujen erityisen tuen pienryhmät sekä valmistavan opetuksen luokka.Opetuksessa korostamme sitä, että jokainen oppilas yrittää parhaansa ja oppii tekemään töitä. Pyrimme kehittämään toimintakulttuuriamme niin, että oppilas saa kokemuksia osallisuudesta ja mahdollisuuksia vaikuttaa kouluyhteisön toimintaan. 


Koivuhaan koulussa on pitkät perinteet tiimityölle ja yhteisopettajuudelle. Luokanopettajat, aineenopettajat, erityisopettajat ja koulunkäynninohjaajat suunnittelevat ja toteuttavat opetusta tiimeissä. Koulussa toimii myös aamu- ja iltapäiväkerho, jossa vastaavina ohjaajina ovat koulumme ohjaajat. Koulumme toimintaa tukee Koivuhaan koti- ja kouluyhdistys, joka tekee arvokasta työtä oppilaittemme parhaaksi. Tämä yhteistyö mahdollistaa erilaisten retkien ja tapahtumien   järjestämisen.

Etusivu AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista

 

Kodin ja koulun päivä järjestetään tänä lukuvuonna perjantaina 29.9., jolloin teillä on mahdollisuus tulla seuraamaan lapsenne luokkaan tavallista kouluarkea. Aamu alkaa rehtorin aamukahveilla klo 7.00-8.30 ruokasalissa, jonne voi halutessaan tulla juomaan kupin kahvia tai teetä ja juttelemaan epävirallisesti. Myös koti- ja kouluyhdistys on päivässämme mukana ja siitä tulee vielä tarkempaa infoa lähempänä. Lämpimästi tervetuloa!

 

Pääset katsomaan julistetta tarkemmin tästä linkistä

 

Lapsikuoro Loiste toivottaa uusia laulajia tervetulleeksi mukaan toimintaan!

 

Ekodesingkoulun lukuvuosi alkaa 5.9.2023 Turussa.

Pääset katsomaan julistetta tarkemmin tästä linkistä

 

Linkit

KARTTA