Hem - Sunnanbergs skola

Kapslade applikationer

SKOLANS NAMN

SUNNANBERGS SKOLA

60°17'07.6"N 22°07'19.5"E

Framsida OM SKOLAN

Om skolan

Sunnanbergs skola åk 1-6 är en liten byskola belägen på Koupo lägergård. Här jobbar tre klasslärare med sammansatta klasser samt speciallärare, elevassistenter och timlärare. Vi ligger naturnära med tillgång till både skog och hav. Utomhuspedagogiken står oss varmt om hjärtat.Skolan är belägen ca 10 km från Pargas centrum.

Skolgården är stor med tillgång till fotbollsplan och uteredskap. Det naturnära läget utnyttjas som en resurs i undervisningen och fungerar som en ständig inspirationskälla i skolvardagen.Vi strävar till att skolan skall vara en levande och inspirerande miljö att vistas i. Vi jobbar aktivt för att eleverna ska umgås över klass- och årskursgränserna. Det gör vi genom samarbetsövningar och projektdagar där eleverna jobbar i åldersintegrerade grupper från klass 1-6. Alla lär sig samarbeta med alla.

Vi strävar till att utnyttja byskolans småskalighet maximalt. Vi vill att vår skola ska vara en inspirerande lärmiljö, där alla, både elever och lärare, vill och får komma till tals i olika sammansättningar och sammanhang. På så sätt fostrar vi självständiga och företagsamma elever!

Välkommen att besöka oss!

Framsida HÄNDELSEKALENDER

Händelsekalender

Framsidans SNABBLÄNKAR

KARTA