Mene sisältöön


eVarhaiskasvatus

Hoitoaikojen sähköinen ilmoittaminen

Paraisten kaupunki on ottanut käyttöön hoitoaikojen sähköisen ilmoittamisen 1.1.2018 alkaen, m.m. helpottamaan lapsen hoitoaikojen ilmoittamista ja seurantaa sekä ennakoimaan henkilöstöresurssien tarvetta.

Verkkoportaaliin tunnistaudutaan pankkitunnuksin.

15.1.2019 alkaen voit ilmoittaa hoitoajat myös mobiililaitteella (kirjaudu verkkoportaaliin kuten aikaisemmin)

  • Kaikkien lasten hoitoajat on ilmoitettava.
  • Hoitoaika pohjautuu varhaiskasvatussopimukseen.
  • Säännölliset hoitoajat voidaan ilmoittaa kuukausiksi eteenpäin (tiedot voi siirtää viikosta toiseen, jokaista viikkoa ei tarvitse täyttää erikseen).
  • Huoltajan työstä tai opinnoista aiheutuvat epäsäännölliset hoitoajat ilmoitetaan vähintään kaksi viikkoa etukäteen. 

Jos ilmoitettuihin hoitoaikoihin tulee äkillisiä muutoksia esimerkiksi lapsen sairastumisen johdosta, ja viikon hoitoajat on jo lukittu, ilmoita muutoksesta lapsen päivähoitopaikkaan sähköpostitse tai tekstiviestillä.  Äkillisiä poissaoloja ei voi kirjata sähköisesti viikko-ohjelman ollessa lukittu. Viikon hoitoajat lukkiutuvat maanantaina klo 8 kaksi viikkoa ennen. 

Ohje:


Laskutus

Päivähoidosta laskutetaan tehdyn varhaiskasvatussopimuksen mukaisesti. Mikäli lapsen hoitotunnit ylittävät sopimuksen, huoltajien kanssa keskustellaan varhaiskasvatussopimuksen muuttamisesta.
Voit ottaa yhteyttä päiväkodin johtajaan/perhepäivähoidon ohjaajaan tai varhaiskasvatuksen kansliaan, jos sinulla on jotain kysyttävää.

Sähköiset päätökset

Huoltajille lähetetään sijoitus-ja maksupäätökset sähköisesti. Lähetystä varten tarvitaan huoltajan sähköpostiosoite ja lupa päätöksen sähköiseen välitykseen. Huoltaja saa tiedon sähköpostiinsa, jonka jäkeen päätös on luettavissa verkkoportaalissa, johon tunnistaudutaan pankkitunnuksilla.

Sivun alkuun