Till innehållet


Sjukskötare, närvårdare, bäddavdelningarna

Sjukskötare och närvårdare till hälsovården, bäddavdelningarna i Pargas.

Fortlöpande rekrytering till längre och kortare vikariat

Pargas stad ledigförklarar följande vikariater inom social- och hälsovården:

SJUKSKÖTARE OCH NÄRVÅRDARE till hälsovården i Pargas. Fortlöpande rekrytering till längre och kortare vikariat som sjukskötare och närvårdare (korttidsvikariat och andra vikariat).

Behörighetsvillkor för sjukskötare: Sjukskötarexamen samt god förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken.

Behörighetsvillkor för närvårdare: Närvårdar- eller annan motsvarande examen samt tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken.

Vi förutsätter att personer har det vaccinskydd som lagen om smittosamma sjukdomar §48 förutsätter.

Vikariaten kan även sökas av vårdstuderande och av andra yrkespersoner inom hälsovården.

Av dig önskar vi ett positivt och aktivt grepp.

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter med konkurrenskraftig lön i en modern verksamhetsmiljö.

Registrera dig i vårt vikarieregister och fyll i en ansökan genom länken nedan (sök arbetsplats). Vi kontaktar dig sedan för att komma överens om en tid till intervju.

När du kommer på intervju, ta identitetsbeviset och dina examens- och arbetsintyg i original med dig. Om du är studerande, ta ett utdrag ur studieregistret med dig.

Närmare information ges av

avdelningsskötare Jaana Orava, akut och rehabiliterande bäddavdelning   tfn 040 488 5524 eller avdelningsskötare Marika Cederlöf, Malmkulla bäddavdelning puh. 040 488 5843 eller tf. vårdchef Janette Sundqvist, puh. 040 488 5503

Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, jobbnummer 205372. Ansökan med relevanta intyg kan även inlämnas till Pargas hälsovårdscentral/ Pia Nedermo, Vapparvägen 15a,  21600 Pargas eller halsocentralen@pargas.fi  


Upp