Till innehållet


Läroavtal till närvårdare

Är Du den vi söker till ett värdefullt och mångsidigt arbete inom Pargas stads äldreomsorg?

Pargas stads äldreomsorg samarbetar med Axxell Utbildning Ab och söker nu lämpliga personer för arbete och studier inom äldreomsorgen, antingen på vårdboende eller inom hemvården. Det finns möjlighet att arbeta antingen i centrala Pargas, eller i skärgården. Om du saknar utbildning eller byter bransch, kan vi erbjuda dig ett paket där du studerar på läroavtal till närvårdare samtidigt som du jobbar och får lön.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor, är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt, där du bemöter varje individ med respekt och empati. Din inställning till arbete är positiv och du trivs i mötet med människor.

Det är meriterande om du har kunskaper i båda inhemska språken, men det är inte ett krav.

Arbets- / läroavtalet påbörjas så fort som möjligt.

Vänligen vid frågor kontakta, äldreomsorgschef Camilla Bergman-Kärpijoki gärna via e-post camilla.bergman-karpijoki@pargas.fi, tel. 050 596 26 14, eller läroavtalsplanerare Anders Levin tel. 044 739 7782

Lämna in din fritt formulerade ansökan så fort som möjligt, senast den 16.8.2019 kl. 12.00 till Camilla Bergman-Kärpijoki, Pargas stad, Social- och hälsovårdsavdelningen, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller camilla.bergman-karpijoki@pargas.fi.

Upp